Fantastisk samling Spændende udstilling med nordiske dyr samt hvaler. Utrolig stor samling, som er fantastisk flot sat op.
Første besøg i det nye zoo-museum var overordnet en god oplevelse, og gensynet med det gamle museum (efter 40 år) var ren nostalgi. Nød især de fine opsætninger af fugle: f.eks. rovfugle der cirkler... Se mere
Hyggeligt museum med en fed opbygning med dyr til lands i vand og i luften fordelt på 3 etager efter tema. Fedt anvendelse af arkitekturen med den centrale "udstillings hald" forbundet med en spiral... Se mere
Var i dag på besøg i Naturama, og fandt selve attraktionen spændende og lærerig for min datter på knap 7 år. Men det føltes som et stort minus, at det var svært at se dyrene i udstillingen pga lyssæt... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hvad sker på Naturama
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
En interaktiv oplevelse
Der er mange spændende skeletter at kigge på, og masser af aktiviteter man kan prøve! Stederne hvor man kan finde ting er også vildt sjove, og det samme gælder de mange små spil og opgaver! I dag var der desværre flere ting som var defekte…
God service og meget flot udstilling
God service og meget flot udstilling. Bestemt et besøg værd
Super fedt sted
Super fedt sted! Var der med min datter på 3 år og hun var helt vild med det
Flotte udstillinger og gode aktiviteter…
Flotte udstillinger og gode aktiviteter for børn
Nemt at overskue og fanger alt det som…
Nemt at overskue og fanger alt det som det skal.. specielt deres fuglesamling var interessant! Mange tiltag til børn som gør det spændende for dem mens vi voksne sagtens kan blive inspireret af alt andet.. fedt at se dyr osv som rent faktisk lever her i Danmark og ikke alle andre mulige lande.. forstår ikke jeg ikke kendte til det her sted før (37’år gammel) kan varmt anbefale det til alle :)
Et dejligt sted hvor man kan fordybe…
Et dejligt sted hvor man kan fordybe sig og hvor der er plads til voksne og børn
Virkelig fint sted
Virkelig fint sted, spændende udstillinger, Levende slanger - ville give 10 stjerner hvis vi kunne 😀
Vil varmt anbefale naturama!
Super dejligt sted med skønne medarbejdere og altid god mad og service!! Stemningen er altid god og medarbejderne tager altid godt i mod en med et smil!! Med arbejderne i fronten der tog imod os i dag var simpelhen så sød!! Vil altid komme tilbage igen!!
Medarbejderen i fronten tog mega godt…
Medarbejderen i fronten tog mega godt imod mig, og var meget hjælpsom og imødekommende. Havde overordnet en rigtig god oplevelse hernede
Fantastisk spændende og lærerigt sted
Fantastisk spændende og lærerigt sted. Mange gode oplevelser for børn i alle aldre og også for det voksne. Fine muligheder for at spise medbragt mad og super sød betjening i butikken.
Det var meget sjovt.
Dejligt museum
Nordiske dyr og grønlandske dyr, og eventyrlig have er godt. Caféen laver god mad og butik har mange fine ting.
Det er et super godt museum med mange…
Det er et super godt museum med mange gode oplevelser både for børn, også små, og voksne i alle aldre.
Et årskort er en rigtig god ide så man kan tage bør og børnebørn med tit. Og de elsker det. Bare at gå rundt og kigge, så tit de har lyst.
Prøv det!!!
Rigtig godt sted at besøge med…
Rigtig godt sted at besøge med skolebørn, når man er på lejrskole i Svendborg.
Mega god oplevelse og god rundvisning…
Mega god oplevelse og god rundvisning og mega pæne ting i butikken
Det var mega hyggeligt og jeg fik mege…
Det var mega hyggeligt og jeg fik meget at vide som jeg ikke vidste i forvejen mega god rundvisning søde mennesker❤️🫶🏼🤩
Rigtig spændende sted
Rigtig spændende sted. Meget engageret rundviser.
God but ok og sted😊
Hyggeligt museum
Det er et utroligt hyggeligt naturhistorisk museum, og alle medarbejdere venlige og er gode til at svare på spørgsmål.