Miraklet i Victoriastrasse
Miraklet i Victoriastrasse
Schicksal, det tyske ord for skæbne, skæbnebestemt?
Mit møde med Natura-Heilpraxis og Heilpraktiker og Yesha Z. Karmeli …
Jeg fik Corona i februar 2020 og blev der alvorligt ramt af Covid virussen, med massive 3 måneders vejrtræknings problemer, massiv træthed, nerveskader, lever problemer, hjernetåge, kognitivt tab, konstant hylen for ørene, og som en af de allerværste sen følge virkninger, en konstant frysende fornemmelse i hele kroppen, som først delvist aftog efter 1/2 år og mange akupunktur behandlinger.
Min krop var ret slidt, immun forsvaret var i bund, så jeg blev syg, bare der var nogen der hostede i nærheden. En ny gang Corona i september 2022 hjalp heller ikke og frysningerne og trætheden kom tilbage.
Så jeg havde ikke meget energi tilbage men blev alligevel ved med at arbejde og havde ret travlt. I april 2024 tog jeg på en ferie tur til Berlin sammen med min kæreste, på vejen derned blev jeg dårligere og dårligere og kunne tilsidst næsten ikke gå, min hjerne var næsten helt sort, jeg græd og var fortvivlet /suicidal ud over alle grænser.
Vi boede på et hotel i midten af Berlin og var ankommet torsdag med toget.
Fredag eftermiddag var min tilstand så forværret at jeg ikke kunne mere.
Jeg er ikke så glad for det almindelige sygehusvæsen, ihverfald ikke i Danmark,hvor jeg er blevet mødt med uendelige blodprøvetagninger som viste alt var normalt, at jeg var helt rask!,så jeg bad min kæreste om at ringe til en Heilpraktiker. Det var allersidst på eftermiddagen men vi prøvede alligevel. Hun ringede og ringende, til alle de numre vi kunne finde på nettet, uden held, men tilsidst blev telefonen taget. Og det var Yesha Karmeli, han sagde vi kunne komme øjeblikkeligt. Det reddede mit liv. Han undersøgte mig og talte kort med mig, og konstaterede at de celler i min krop der producerer energi var næsten holdt helt op med at virke. Han gik i gang med sin Infusions Terapi behandling, som langsomt trak mig tilbage til livet.
Forløbet varede fra fredag eftermiddag til langt ud på aftenen, hvor jeg blev mandopdækket af ham med alt hvad han kunne.
Det blev weekend men vi jeg kunne komme igen mandag morgen og få en til behandling til, inden vi skulle hjem.
Vi kom hjem, og jeg blev øjeblikkeligt sygemeldt, og i løbet af de næste 3 måneder blev jeg gradvist lidt bedre ved hjælp af de kosttilskud som Yesha gav mig med hjem, og blev til sidst i stand til at tage til Berlin for gennemgå et 4 dages forløb med infusioner, detox, massage og colon terapi.
Det har virket helt mirakuløst, jeg kan vende tilbage til mit arbejde nu, jeg har energi og kan koncentrere mig, og kan gå ture, køre bil og har det i det hele taget.
Jeg kan stærkt anbefale stedet, det er et professionelt miljø, vidensbaseret, et godt personale, imødekommenhed og varme mennesker.
Yesha, er altid kontaktbar, han tager telefonen, og tak for det ;-)
Henrik Koitzsch