Næralarm Anmeldelser 3

3,8

3,8

God

Jeg har haft Næralarm i mere end 10 år

Jeg har haft Næralarm i mere end 10 år, altså siden det startede op.
Med et nyt system er altid nogle “børnesygdomme”.
Men jeg har altid været tilfreds med systemet.
Vi var 6 husstande tilsluttet fra start af og på trods af at vi var få, har der altid stået minimum 1 beboer ved den hustand som alarmen er gået ved indenfor ca. 2 minutter.
Det ved tyven og i de mange år vi har haft systemet har alle 6 husstande ikke haft indbrud, de alarmer som er gået har været fejlalarmer.
Disse fejlalarmer har vi trods alt været glade for, for så ved vi at systemet virker.
Man kunne dog godt undvære dem om natten, men det må man tage med.
Vi har for snart et år siden modtaget en kraftig opgradering, hele det gamle system er udskiftet og der er ingen tvivl om at det er et stort +.
Jeg kan kun anbefale Næralarm.
Ud over det er billigt i månedlig ydelse er det fuldt ud professionelt og på fuld højde med de store alarm firmaer.

29. april 2026
Næralarm-logo

Besvarelse fra Næralarm

Kære Henrik.
Tusind tak for din anmeldelse og din anbefaling af Næralarm. Det vigtigste for os er, at vi har tilfredse kunder - det beviser at systemet virker.
De bedste hilsner
Camilla, Næralarm :)

Næralarm er baseret på nabohjælp, og mere effektivt end alle andre alarmsystemer

Jeg er med i en grundejerforening i Måløv, Grundejerforeningen Gershøj, der for en del år siden besluttede at afdække markedet for alarmsystemer. Målet var at anbefale det bedste system til vores medlemmer, og valget faldt på Næralarm. Alle øvrige alarmsystemer var dyrere, og langt mindre effektive til at forhindre indbrud, fordi de er baseret på en alarmcentral, der først dukker op 1/2 -1 time efter indbruddet er sket. Næralarm er baseret på, at der ved indbrud aktiveres en alarm hos alle naboer, der er med i alarmnetværket. Og så går der kun få minutter, før der står nogle naboer ved det hus der er gået en alarm i. Vi har i Grundejerforeningen haft nogle få forsøg på indbrud, hvor tyvene i alle tilfælde er flygtet uden at nå at gennemføre indbruddet, fordi de jo hurtigt opdager, at de er overvåget.

Jeg havde ansvaret for at gennemføre analysen af markedet for alarmsystemer, og kan kun varmt anbefale Næralarm: god kundeservice og et særdeles velfungerende teknisk setup.

Kontakt mig gerne, hvis I er en grundejerforening der overvejer at anskaffe et alarmsystem.

28. april 2026
Næralarm-logo

Besvarelse fra Næralarm

Kære Bjarne.
Tusind tak for din anmeldelse. Skønt at høre, at Næralarm-systemet har været med til at undgå indbrud.
Også tak for din anbefaling og dine rosende ord - og ikke mindst, at du stiller dig til rådighed for andre grundejerforeninger.
Vi står også klar til at hjælpe :)
De bedste hilsner
Camilla, Næralarm ApS