MyZi Digital is not just a digital agency, but the latest style of digital marketing. We implement new methods for online project development. We employ specialists who have many years of experience in such areas as SEO, PPC, SMM, targeted advertising and website creation. Created in the difficult year of 2022, we, as an agency, decided to combine this invaluable experience of specialists into a single team that will help increase sales and make each project truly profitable. We are 25+ specialists who have brought to success more than 300 projects in 20+ countries of the world. We will be able to help you to reach a qualitatively new level and experience real digital innovations of success.
Symyrenko St. 36, building B, of. 405 Kyiv, Ukraine, 03134, Kyiv, Ukraine
- +38063 562 14 74
- info@myzi.marketing
- www.myzi.marketing
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
класні СЕО спеціалісти за перший місяць…
класні СЕО спеціалісти за перший місяць вивели мій сайт в топ 10 гугла, вдачна 💛💙

Чудовий приклад того
Чудовий приклад того, що навіть під час повномасштабного, можна робити свою роботу віддано і якісно! Дякую MyZi за гарний приклад бізнесу в Україні! Завдяки таким компаніям ми вистоїмо!

Близько трьох років тому
Близько трьох років тому, я була одним із перших клієнтів компанії Майзі. Минуло багато часу, ми вже не співпрацюємо, про те вони дуже сильно допомогли моєму бізнесу на старті, за що безмежно вдячна!

Besvarelse fra MyZi
Очень толково объяснили что такое SEO…
Очень толково объяснили что такое SEO продвижение, работаем. Уже через несколько недель были ощутимые результати.

Besvarelse fra MyZi
Дізнався про цю агенцію з таргету в…
Дізнався про цю агенцію з таргету в інсті, подав заявку на створення сайту з базовим СЕО, менеджер зв'язався зі мною на наступний день, провели бріфування і вже за добу надали повний прайс з конкретною ціною на послугу. Зараз на етапі створення сайту, поки все добре.