myuniquestyle.nl Anmeldelser 307

4,7

Mijn meeste juwelen zijn van My Unique Style! Super goeie kwaliteit, denk na 3 jaar dat ik oorbellen bijna elke dag draag zijn ze nog steeds als nieuw. Goeie service, snelle levering! Top! Enige red... Se mere

Prachtige brede zilveren ring gekocht, doe bezorgd werd in een mooi doosje en met een handgeschreven kaart erbij, zo leuk! Helaas had ik me vergistven bleek de ring een maat te klein. Ik heb 'm terugg... Se mere

Bij Myuniquestyle een zilveren armband gekocht voor mijn vrouw. een mooi perfect vervaardigd product met een echte turquoise steen. De armband is afgeleverd in een mooie geschenkverpakking. D... Se mere

1. Smykkeforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

✓ Reizen en fashion komen samen ✓ Unieke sieraden en accessoires ✓ Reisartikelen ✓ Mochila bags ✓ Boho en aztec fashion ✓ Wereldsieraden

4,7

Har ikke besvaret negative anmeldelser

betrouwbare site met goede reviews

zocht een ring en zag deze site opvallen tussen al die andere , echt mijn smaak sieraden .
al snel "mijn" ring gevonden . spannend op het wachten van de post , en wat is de ring mooi ,past perfect , het bestellen ging goed en heel snel in huis , persoonlijk bedankje erbij vond ik aardig ! tot de volgende keer!

14. februar 2026

Mooie armbanden.

Mooie armbanden.
Duidelijk omschrijvingen.
Prettig de verschillende manieren van verzenden en ook, vandaag besteld voor 17.00 uur, de volgende dag in huis.

30. januar 2026

Ik werd getriggerd door de mooie foto's…

Ik werd getriggerd door de mooie foto's van de unieke sieraden. Nieuwsgierig geworden ben ik verder gaan kijken. En ik heb besteld ... al 2 keer ... een cadeautje voor mezelf ... en als het pakketje wordt geleverd, is het ook echt een cadeautje! Snelle correcte levering van super mooie sieraden!

15. januar 2026

Zeer goede communicatie en service

Zeer goede communicatie en service. N.a.v mijn melding dat mijn pas aangeschafte ring geknapt was mocht ik deze opsturen. Omdat ze oorzaak niet konden achter vandaag geheel kosteloos een nieuwe ring ontvangen. Super!!

15. januar 2026

Fijne website

Fijne website, juiste omschrijving, mooie sieraden en snelle levering. Superblij met mijn mooie zilveren ring met labradoriet steen erin.

2. januar 2026

Bij Myuniquestyle een zilveren armband gekocht

De armband is afgeleverd in een mooie geschenkverpakking. Dat hoefde ik dus zelf niet meer te regelen.

Na bestelling is de armband de volgende dag geleverd.

Als je een mooi sieraad zoekt om iemand kado te doen dan vind je dat hier zeker.

24. december 2025

Een echte aanrader

Super toffe webshop met hele mooie
Producten en een hele vriendelijke klantenservice. Binnen een week 2 bestellingen geplaatst💜

20. december 2025

Aanrader

Ik had 1 december 2025 een armbandje besteld en ook binnen gekregen de levering duurde ongeveer 10 dagen maar dat is normaal vanwegen de sinterklaas drukte,ik ben erg blij mee met mijn armbandje de kwaliteit is goed en de prijs is ook goed,ik had zelf wat problemen met mijn account en de bevestiging van mijn bestelling,maar kreeg via de mailing de hulp die ik nodig had,ik ben zeer te vreden met de hulp die ik kreeg,ik zal zeker vaker een sieraad bestellen via My Unique Style aanschaffen ik ze zou het ook aanraden .

11. december 2025