Ved bestilling af cover til mobil, står der levering efter et par dage. Men får en email om at den er i restordre og vil først være på lager om 10 dage og jeg har mulighed for at finde en anden. Jeg... Se mere
Levering 1-2 hverdage.... NEJ! 6-7 dag!!! Ikke godt nok
Hjælpsom , billigt , hurtigt sendt varerne , jeg har nu køb forkerte kabel , uden problem , returnere og den rigtig varer er på vej hjem til mig Her findes ingen andre steder , der hedder god betjen... Se mere
MyTrendyphone.se säljer kvalitets tillbehör till mobiltelefoner, iPod, iPhone, minneskort, spelkonsoler och foto & video tillbehör till marknadens lägsta priser. Vi erbjudar mer än 90.000 olika produkter. Vår målsättning är att ha nöjda och glada kunder genom att ge våra kunder en prisgaranti och fullständigt nöjd garanti när du handlar i vår onlinebutik.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Alt er ok .. Jeg synes jeg kommer og notere den til alle :)
købte 3-1 oplader og ser på forpakning at varen er produceret i china og på engelsk stå der hvis man vil lade de ene so kan det andet ikke være tilkoblet og hvis man bruger noget andet so skal to ting være koblet på og den 3 del kan kun kobles alene ?!? All de stå der ikke noget om i katalog og det skuffer når man først leser det når varen er modtaget.Det er nu heler ikke sikkert chinesserne har oversæt riktig men det stå i rød på forpakning.

Besvarelse fra MyTrendyPhone.se
Jeg har tidligere anmeldt firmaet med stjerner i topklasse, men denne gang fald de helt igennem.
Det begyndte elleres fint på deres chat lørdag eftermiddag, hvor der blev aftalt at, rep skulle foregå mandag formiddag. Så langt , så godt
Simkortholderen er defekt (synligt) og den faldt af netten ustandseligt.
Jeg blev og ventede. 3 gange kom huntilbage og sagde, at nu virkede den! Simkortholderen var ikke skiftet, og telefonen var låst med pinkode, den havde de ikke anmodet om? Da jeg fik telefonen og åbnede med pinkode, virkede den ikke! Jeg ved ikke hvad de havde lavet, der var gået næsten 40min. Hun gik med telefonen og kom straks tilbage, og sagde at Dockconnectoren skulle skiftes, den defekte simkortholder sad stadig i telefonen??
Det gjorde de så, og nu skiftede de også simkortholderen, og den virkede. Meget utroværdigt, at man ikke starter med at skifte en tydeligvis defekt del, og iøvrigt også anmoder om pinkode
Jeg kommer ikke der mere.

Besvarelse fra MyTrendyPhone.se
Bestilte fra Danmark om eftermiddagen og havde pakken dagen efter.
Tilmed var det både et billigt produkt og billig fragt.
Da jeg jo er dansker er det meget naturligt at forholde sig kritisk over for et svensk firma, i og med at broderfolket jo altid - af tradition - bør holdes i armslængde og gerne gøres lidt grin med, høwhøwhøw, honom prater som han har en potet i munden, høwhøw.
Men seriøst: jeg handler gerne hos mytrendyphone igen. Intet at udsætte på noget.
bestilte ladder mandag, og havde den med posten onsdag.
Bestilte den 24 september 2008 1 stk. oplader og batteri for Nikon Coolpix S550 kamera, hvor der blev lovet 1-4 dage, så ville laderen igen være lager og kunne fremsendes til oss. Efterfølgende er leveringstider blevet bekræftet via Live Chat, men de holder ikke i virkeligheden.
Desværre viser det sig at Nikon har samme modelbetegnelse på flere af deres batterier, hvorfor vi bestilte et forkert batteri, men pointerede ved afgivelse af ordren at det skulle passe til et Nikon Coolpix S550 Kamera.
Dette kan i første hånd ikke lægges MyTrendyPhone til last, men siden de totalt ignorerer meddeler og vilkår fra deres kunder blev et forkert batteri alligevel fremsendt. Det forkerte batteri returneres samme dag ifølge aftale til deres postadress i Sverige.
Herefter har vi rykket flere gange for at få det rette batteri, men vi får blot at vide hver gang, at de først skal have det forkerte batteri ind til deres Hillerød adresse, hvilket de oplyser kan tage indtil 3 uger, men under alle omstændigheder er dette udenfor en kundes kontrol, når de nu har fået kvittering og dokumentation for returneringen fremsendt, må dette være tilstrækkeligt for at fremsende det rette batteri og de sparer porto ved at kunne levere laderen samtidigt.
Det er ikke rimeligt at en kunde skal vente på og hvornår det behager MyTrendyPhone at tømme eller hente deres returvarer fra de forskellige postadresser de har oprettet for alene at give udtryk for at være et stort firma med flere filialer.
Der er nu snart forløbet 1 måned fra det at den første ordre placeredes og de trak betalingen for hele ordren uden at vi til dags dato har fået nogle varer.
De er total uprofessionelle i deres håndtering og ignorerer de meddelelser og vilkår som vi som kunder stiller op i forbindelse med placering af ordrer og kan absolut ikke håndtere returvarer men lægger deres interne manglende rutiner og problemer over på deres kunder, selvom de er meget venlig i forbindelse med Live Chat, så er det alene verbaliteter for efterfølgende sker der ingen
Jeg købte her på nettet 2 stk Jabra 500 headset. Jeg fik derefter tilsendt 2 stk Jabra 250V. Da jeg ringer og fortæller at jeg ikke fik de headset jeg havde bestilt, fik jeg den forklaring, at jeg ville få de penge retur som de biligere 250V, som jeg ikke havde bestilt retur. Jeg skulle bare sende en mail med mine konto nr. Men efter flere rykkere fik jeg den forklaring at Chefen ikke mente at jeg havde penge tilgode da de slet ikke handlede med de headset som de havde sendt til mig. Jeg sagde at jeg derved ville give dem dårlige karakterer, men svaret var at det kunne jeg bare gøre. Jeg opgav da jeg ikke er vant til at købe varer her på nettet. Nu er det ene headset gået i stykker, og jeg vil ikke engang ofre porto på at sende dem retur til reparetion. Jeg kan derved på det kraftigste anbefale andre ikke at handle med Mytrendyphone. Jeg har ikke før nu oplevet negative handler på nettet. Men det er en skam at jeg fik denne dårlige erfaring... Tlf 31 900 800