Die Preise sind wirklich okay... ABER... Die Dame in Heerlen ist dermaßen unmotiviert und unhöflich zu den Kunden! Nur mit ihrem privaten Handy beschäftigt und wehe man stört mit einer Frage! Es g... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Kom vanuit Maarn om te shoppen gaat de winkel tussen de middag 30 min dicht omdat het enige zeer jonge personeel pauze moet houden. Het vorige personeel was vertrokken omdat ze ontevreden was. Meewerk... Se mere
Ik had de mystery box y2k besteld, toen ik hem binnenkreeg verrassende artikelen gekregen. Alles paste mij goed en kwam in goede staat aan! Sommige artikelen vond ik erg leuk en sommige wat minder maa... Se mere
De eerste box die ik ontving viel echt enorm tegen, zaten totaal geen shirts in die zij promoten via social media. Na contact gehad te hebben kon ik mijn box kosteloos inwisselen voor een nieuwe box... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
The new retro gems with revalued modern second-hand clothes 🌎“Wearing the future” 📦Casual & Vintage mysteryboxes 👕New wave vintage clothes 👇Shop now👇 mysteryfits.com
Kontaktoplysninger
Holland
- www.mysteryfits.com
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super snelle levering en goede…
Super snelle levering en goede kwaliteit kleren, zeker vaker bestellen.
2 jack wolfskin jassen voor 30 euro inc…
2 jack wolfskin jassen voor 30 euro inc verzenden. Zijn nog netjes en schoon.
Leuke kleding voor een goede prijs
Leuke kleding voor een goede prijs! Ik vind het een heel gaaf concept en het voelt echt als een cadeautje om je box te openen. Binnen een week had ik mijn pakket binnen. Ik zou het zeker aanraden en zo nog een keer bestellen.
Verkeerde maten
Ik heb de juiste maten doorgegeven, maar letterlijk *niks* paste. Gaf een regular/loose fit door, kreeg slim. Broek kwam net aan over mijn knieën.

Goeie kwaliteit,snelle levering,vragen…
Goeie kwaliteit,snelle levering,vragen die per email worden gestuurd waren snel beantwoord
Al 2 weken niks gekregen
Ik wacht al 2 weken op mijn pakket. Elke dag word er weer een mailtje gestuurd "sorry postnl heeft het pakket niet opgehaald" en elke keer zeggen ze dat er een nieuw pakket word verstuurd, maar er komt helemaal niks van. Nu ga ik al op vakantie en is het pakket te laat. Bedankt!

Kapotte kleding
Lang moeten wachten op de levering, vervolgens geen merk kleding wat ze beloven, in de zomermode zitten winter artikelen. En daarbij is het kapot of beschadigd. Er zit een blouse bij waar de mouw aan 1 draadje nog hangt. Dat moet je toch zien bij het inpakken. Direct gemaild. Maar geen reactie

Zeer goede service!!
Slechte ervaring
Ik had 2 boxen besteld, een hele fit en een box met 3 broeken. Het duurde lang voordat de order binnenkwam. Toen die uiteindelijk binnen kwam was ik erg verrast door de slechte maten ik had maat 38 maar de broeken konden zelfs aan bij 42. Het shirt was heel muf en goedkoop. Het jasje/trui dat ik had gekregen was muf en had een vieze soort koffie vlek. De riem die erbij zat was heel oud en lelijk/verroest. Dit komt rechtstreeks uit de kringloop!

Top service!!!!
Top service! Mijn eerste mystery box besteld en deze was niet helemaal naar mijn smaak, na fijn en snel mailcontact heb ik wat nieuws gekregen.
Ik ga hier zeker vaker kleding bestellen!
Een Fijne verassing
4 dagen geleden besteld, vandaag ontvangen. Alle kleding zag er als nieuw uit en alles past goed. De kleding die ik ontving was geen kleding die ik normaal gesproken zou kopen, maar ik was aangenaam verrast. De kleding ziet er goed uit, en past leuk bij elkaar.
Kortom zeker een aanrader om het zelf eens te proberen. Misschien ontdek je iets waarvan je niet eens wist dat je het leuk vond.
Ik heb een box ontvangen met te kleine…
Ik heb een box ontvangen met te kleine items en items die ik niet leuk vind, echter krijg ik helaas geen contact met ze via de mail…..

Boven me verwachtingen!!
Ik ben positief verrast 🤩 De prijs-kwaliteitverhouding is top! Je krijgt echt waar voor je geld. De kledingstukken kwamen op tijd aan en waren goed verpakt. De klantenservice van Mysteryfits.com was behulpzaam als ik vragen had! Zeker een aanrader!!!
Lovely outfit & quick delivery
Received the mysterybox today as I was very curious to see what was inside I unwrapped it immediately and found a complete outfit which I loved. I definitely recommend ordering one if you're up for some surprise and a new outfit 🙂 Little tip: if you are in between 2 sizes, choose the bigger one if you decide to go for regular fit! Will order again!
Ik heb een super leuke vintage trui van…
Ik heb een super leuke vintage trui van Tommy hilfiger gekregen, met een baggie spijkerbroek, nike pet en 2 polo’s shirts.
Fun idea
Great clothes, sadly the pants didn’t fit but overall happy with my experience
leuke kleding
leuke kleding, veel voor weinig geld. verzending duurde best lang, maar het was het wachten waard. ik ben er super blij mee
Aanrader!
Ik heb een casual mysterybox besteld omdat er 'misschien iets leuks' tussen zou zitten en ik eens wilde kijken naar een nieuwe style. Vandaag dus binnengekregen en ik ben echt positief verrast van de soort kleding en de kleuren die goed op elkaar aansluiten!! Ook een blouse binnen die ik anders niet zou bestellen, maar omdat ik het nu tóch heb ga ik het wel overwegen. Bedankt!
Dope clothes,
Dope clothes,
Delivery time is not that accurate but that's least of my worries.
Leuke items voor een top prijs
Leuke items voor een top prijs. ik ben super blij met alle items die ik gekregen heb. goeie service en de box werd snel geleverd!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.