Rejoes / Mysteryfits Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Die Preise sind wirklich okay... ABER... Die Dame in Heerlen ist dermaßen unmotiviert und unhöflich zu den Kunden! Nur mit ihrem privaten Handy beschäftigt und wehe man stört mit einer Frage! Es g... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kom vanuit Maarn om te shoppen gaat de winkel tussen de middag 30 min dicht omdat het enige zeer jonge personeel pauze moet houden. Het vorige personeel was vertrokken omdat ze ontevreden was. Meewerk... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De eerste box die ik ontving viel echt enorm tegen, zaten totaal geen shirts in die zij promoten via social media. Na contact gehad te hebben kon ik mijn box kosteloos inwisselen voor een nieuwe box... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Vintagetøjbutik

Skrevet af virksomheden

The new retro gems with revalued modern second-hand clothes 🌎“Wearing the future” 📦Casual & Vintage mysteryboxes 👕New wave vintage clothes 👇Shop now👇 mysteryfits.com

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Loved the items and the experience!

I received my Y2K Mystery Box today and I absolutely love it! I got a blouse, a hoody, pants, a bag and a belt! And everything together makes such a stylish outfit, love love love. Also just the thrill of not knowing what is in the box and unwrapping and trying it on is a whole experience in itself. I also feel like I really received a lot for the price! Highly recommend!

30. oktober 2023

Would order again!

The concept is very cool! I ordered the vintage box and a lot of the items exceeded my expectations :) I got this really nice belt and bag and the pants were also super cool. The tops were not to my liking but hey that is expected with a mystery box but in general I thought it was really worth it for the price.

21. oktober 2023

Leuke ervaring!

Ik heb heel vaak een reclame voorbij zien komen van de Mysteryboxen van Rejoes en wou het toch graag een keer proberen!
Toen ik bestelde duurde het ongeveer anderhalve week voor het binnen was.
Ik ben gegaan voor de Vintage Mystery box en ben erg blij met de resultaten!
Ik heb een prachtige low waist broek ontvangen die perfect past en een leuk topje die er geweldig bij staat. De trui die erbij zat is iets te klein maar ik was erg aan het twijfelen over de maat hiervan dus dat heb ik zelf verkeerd ingeschat. Bovendien is dat een risico die bij een mysterybox hoort.
Over het geheel ben ik erg blij met de producten die erin zaten! Het is niet iets dat ik zelf direct uit zou zoeken bij de winkel maar dat vind ik zelf het leuke eraan, een keer wat dragen dat je normaal gesproken niet draagt.
Dat er iets bij zit dat niet jouw smaak is hoort ook bij het risico van een mysterybox.
De kwaliteit van de kleding en accessoires is goed en er zitten geen scheuren of vlekken in.

Erg leuk concept en een hele leuke en goede ervaring! Ik bestel zeker nog een keer!

24. oktober 2023

Goede box

Ik had een Y2K box besteld. De box was goed gevuld de kleding was van goede kwaliteit en schoon. De kleding past goed bij elkaar. Sommige dingen in de box waren niet helemaal mijn stijl, maar dat is het risico en het zeker een heel leuk concept!

23. oktober 2023

Really love this place!

I ordered a mystery box and visited the store in real life. The box was great, except for one top i received. You receive 4-5 items though, so i wasn't too disappointed. It's also understandable that they need to get rid of items that don't sell well in-store! The store has an amazing collection of items, all for a very reasonable price. I definitely recommend it if you're looking for curated vintage clothing for a good price. Tops usually range from 4.- to 10.- euro, bottoms range from 10.- to 25,- from what i've seen. It varies depending on material and quality, i got a super cute denim piece for 20 euros, i think that's a very reasonable price!

10. oktober 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verkeerde producten ontvangen zonder terugbetaling

Superjammer dat ik geen positievere review kan schrijven. In december vorig jaar heb ik 3 boxen besteld, 2 van die boxen bevatten artikelen met verkeerde maten en sweaters vol met duidelijke vlekken. Deze waren voor mij dus onbruikbaar.

Ik heb dit aangegeven en mij werd keurig aangeboden om 2 nieuwe boxen op te sturen, ditmaal wel met schone sweaters in de juiste maat. Ik zou een track en trace code ontvangen van deze verzending.

Na bijna een maand heb ik opnieuw contact opgenomen, omdat ik nog niks had ontvangen. Er werd aangegeven dat het nog een week zou duren voordat de sweaters weer op voorraad zouden zijn, geen probleem gaf ik aan, daar kon ik na al die tijd nog wel op wachten.

Hierna heb ik nooit meer wat van het bedrijf gehoord of ontvangen, tot ik maanden later (dit had uiteraard sneller gekund, maar dit lag aan mijzelf) er toch nog maar een mailtje achteraan heb gestuurd om te vragen of ik nog iets kon verwachten.

Ik kreeg te horen dat de sweater boxen niet meer leverbaar zijn, dus dat de terugbetaling van de boxen direct in gang is gezet. Het geld zou ik 2/3 dagen later op mijn rekening ontvangen. Inmiddels zijn we een week verder en het bedrag staat nog niet op mijn rekening, ik zal er dus nu weer zelf achteraan moeten. Vandaar dat ik me nu toch genoodzaakt zie om, na al die tijd geduldig te zijn geweest, een negatieve review achter te laten.

Ik hoop dat dit bedrijf in de toekomst beter haar best kan doen om te zorgen dat het initiatief van het oplossen van klachten niet bij voor de volle 100% bij klanten ligt.

3. oktober 2023
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Leuke Y2K mysterybox (ladies only)

Ik had een Y2K box besteld (oftewel een 'ladies only' box). De box zag er netjes uit en daarnaast zag ik dat er zorgvuldig was nagedacht over de kledingstukken die ik kreeg. De kleuren kon je allemaal goed bij elkaar aantrekken en matchen, waardoor ik eigenlijk een paar hele leuke outfits kon maken. 1 item van de box vond ik niet zo leuk, maar natuurlijk kan het zo zijn dat je niet alle items leuk vindt als je een mysterybox besteld. Alles paste mij ook perfect, wat ik heel fijn vond. Ik ga denk ik wel nog een keer een mysterybox bestellen bij Rejoes.

8. oktober 2023

Wat een ontzettende meuk

Wat een ontzettende meuk. Ook de klantenservice is slecht te bereiken, contact je hen via Instagram krijg je “mail het naar ons”. Terwijl je ook al had gemaild. Meerdere mails gestuurd en geen reactie.

1. oktober 2023
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Erg leuk en mooi principe

Erg leuk en mooi principe, de kleding is van goede kwaliteit. Het is echt een verassing wat er in je pakket zit! Er waren wat moeilijkheden met de verzending maar dit is erg netjes opgelost. Zeker een aanrader!

19. maj 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vintage box bij Rejoes geld waard

De gekozen stukken waren heel leuk en pasten ook goed. Ik vond het fijn dat er keuze gemaakt kon worden voor welk seizoen kleding je wilt. Ik had de vintage box gekocht en voor dat geld is het zeker waard om zo'n box te halen. Ben er erg blij en ga zeker nog een keertje zo'n box halen.

26. september 2023

Mystery box y2k

Ik had de mystery box y2k besteld, toen ik hem binnenkreeg verrassende artikelen gekregen. Alles paste mij goed en kwam in goede staat aan! Sommige artikelen vond ik erg leuk en sommige wat minder maar dat heb je met dit soort dingen. Wel overwegend positief! Het duurde wat langer voordat mijn bestelling was verzonden, daarover contact gehad en na iets langer dan een week wel gewoon aangekomen.

14. september 2023

Vintage van goede kwaliteit

Een gave box ontvangen met 5 vintage items van goede kwaliteit! Ik was een beetje sceptisch van tevoren over het bestellen van zo’n Y2K box, maar ben er enorm tevreden over. Ga dit zeker nog een keer doen! Je krijgt zeker waar voor je geld.

1. september 2023

verrassende items!

verrassende items!
niet iets wat ik zelf zou uitzoeken maar toen ik het aantrok vond ik het super leuk staan.
ik denk dat dit een mystery box zo leuk en spannend maakt, dingen te proberen die je nooit zou pakken en er achter te komen dat wat je hebt gekregen ook heel mooi is.

13. august 2023

Scam…

2/3 weken een vintage box binnen gekregen en het lijkt totaal niet op wat ze adverteren op het instagram en op de site echt garbage wat je binnen krijgt. Heb ze nu al 3 e-mails gestuurd en een dm maar nog steeds geen antwoord👍 dus doe je zelf en plezier en ontwijk dit bedrijf want je geld krijg je niet terug, je kan beter zelf naar de kringloop of vlooienmarkt gaan.

10. august 2023

Aangenaam verrast!

Ik heb de dag voor ik op vakantie ging besteld, mijn maten doorgegeven en de nieuwe Y2K box besteld. Deze kwam 10 dagen erna binnen. Ik had als gegarandeerd item een light jacket gekozen, en ik heb een superleuke blazer gekregen. Ook zat er een handtasje, wideleg spijkerbroek, wit blouseje en een Cafe Hardrock pet in. Ik ben zeer tevreden en alles past perfect. Ook de stijl past erg bij me maar dat komt ook doordat Y2K gewoon mijn stijl is. De items waren ook schoon en er was niet te merken dat ze tweedehands zijn! Voor vragen die ik had kreeg ik op instagram binnen 24 uur reactie, dus dat was ook top! Al met al zou ik hier zeker nog eens bestellen!

26. juli 2023