Meget dygtig og venlig læge. Fik klar diagnose og behandling, kan kun anbefales. Stort tak herfra
Fantastisk læge, kan slet ikke genkende det negative billede der tegner sig af lillian! Sød -grundigt og nærværende og vigtigst af alt -tog hun sig god tid til at undersøge mig. Kan kun anbefale lil... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Frederiksberg, København, Speciallæge, reumatologi, sportsmedicin, behandling af børn og unge samt voksne med sportsskader, ultralydsscanning
Meget dygtig og venlig læge
Jeg har sjældent mødt en så uempatisk…
Jeg har sjældent mødt en så uempatisk speciallæge med så manglende lydhørhed. Hun var nedladende, afbrød mig og talte til tider råbende hen over mig. Det papir jeg skulle medbringe læste hun ikke. Hun ønskede ikke at lytte til min sygehistorie. Jeg fandt en anden læge efterfølgende.
Manglende lydhørhed og empati…
Manglende lydhørhed og empati…
Jeg ville anbefale Lillian at læse sin egen vigtige instruktion til henviste patienter på hjemmesiden “reumatologen søger at finde ÅRSAGEN til dit problem, som muligvis giver dig smerter”.
I mit tilfælde var det tydeligt at hun havde stillet diagnosen allerede inden jeg var trådt indenfor døren. En overfladisk undersøgelse og så ellers ud af døren med diagnosen “du er blevet gammel, væn dig til det og gå i flade sko”.
Hun interesserede sig ikke for mig og mine smerter og læste ikke engang den seddel, som skulle udfyldes inden konsultationen. Hun talte nedladende og var afvisende overfor spørgsmål. Det er tydeligt, at hun ikke gider bruge sin tid på helt almindelige mennesker med uinteressante smerter. Hun er helt sikkert meget faglig dygtig, men hun er meget usympatisk, hvilket er uheldigt i et fag, hvor man har med mennesker at gøre…
Nogen gange skal man lade være med at…
Nogen gange skal man lade være med at lade sig skræmme af andres dårlige oplevelser på trustpilot.
(inkl mig selv)
Jeg er glad for at det var Lillian jeg endte med at få en tid hos. Meget lyttende og forstående.
Fantastisk oplevelse
En virkelig dejlig oplevelse ovenpå dårlige oplevelser hos andre behandlere. Vil klart anbefale Lillan.
Jeg kan kun sige godt om Lillan Tobin
Jeg kan kun sige godt om Lillan Tobin, hos hvem jeg har haft et længere forløb.
Hun har mødt mig med empati, sympati og en enorm ‘hjælpevilje’.
Jeg har følt mig i de bedste hænder hos hende.
Professionel, handlekraftig, venlig og yderst kompetent i sit fag.
Kan varmt anbefale.
Har netop været hos Lilian igen pga…
Har netop været hos Lilian igen pga skulderproblemer, hun er en utrolig sød og imødekommende læge, empatisk, kompetent, og jeg fornemmer der er tid til at få snakket problemerne igennem.
Så kan varmt anbefale hende.
Stor tak
Stor tak
Har lige været hos Lillian Tobin og som altid en stor hjælp til min skulder og ryg. Vi skal være glade for at der er mennesker som hende der hjælp os igennem hverdagen.
Verdensklasse læge.
Verdensklasse læge.
Sød og empatisk og mest vigtigt så er hun grundig og meget professionel.
Kan kun anbefale lillian.
Mvh
Denis
Har gået hos Lilan Tobin i over fire…
Har gået hos Lilan Tobin i over fire år. Kompetent, dygtig og tager en seriøst når man nu er plaget af gigt diverse steder på kroppen. Lilan er i dag skyld i jeg kan bruge mine hænder og begge knæ. Tak for altid god behandling. Kay Frantzen
Rigtig sød og dygtigste fem sekunder så…
Lillian er Rigtig sød og dygtig fem sekunder så ved hun hvad man fejler og hun tag det alvorligt. Det jeg ikke syntes godt om at der ikke er tid jeg bliver selv stresset. 😔
Lillan Tobin er super dygtig
Lillan Tobin er super dygtig, forklarende, empatisk og imødekommende. Jeg er SÅ glad og lettet efter mit besøg hos hende i dag, jeg blev så afklaret, fik tingene så godt beskrevet og har nu en god plan.
Dårlig til sit arbejde.
Prøvede at forklare hende at mit håndled var blevet slemt, kun løbende blev dårligere og at smerterne var for meget til jeg kunne noget mere. Hun lyttede ikke og snakkede hen over mig som om jeg var dum. Hvorefter hun konstaterede at det tydeligt var blevet meget bedre (var første gang jeg var hos hende). Endvidere frarådede hun mig at tage smertestillende og sendte mig bare videre, så jeg kunne lære at lave nogle øvelser.
På intet tidspunkt føltes det til hun ville se på mig og alt i alt tog det under 5 minutter.
Håber den jeg er smidt videre til er bedre til sit arbejde.
Fantastisk læge
Kan kun anbefale lillian tobin.
Ubehøvlet sekretær.
Fik anbefalet af min læge.
I foråret fik jeg af vide at hun ikke tog flere ind.
Har så netop snakket med sekretæren og hun ville ikke lade mig tale ud. Da jeg påpejede det fik jeg af vide at det havde hun ikke tid til. Her taler vi afbrydelse ved første ord jeg prøvede at sige.
Kan ikke udtale mig om hvordan lægen er men kun omkring klinikken.
Dårlig service og ufattelig uprofessionel
Dårlig service og uprofessionel. Bestilte en tid hos Lillian Tobin, men fik hverken bekræftelse på aftalen eller en formular om første konsultation (som man sædvanlig vis skal udfylde hos professionelle reumatologer). Forsøgte at få fat på hende i 4 dage uden held, men til sidst svarede hun. Lillian havde givet forkert tid og dato (en lørdag) - påstod at jeg tog fejl men havde skrevet det ind i kalenderen. Dårlig service og virker usympatisk. Afmeldte min henvisning så jeg kunne få en professionel reumatolog. Du kan få hurtig tid, men vælg en anden hvis du vil have professionel hjælp til din skade.
Rædsomt og dårligt!
Den dårligste speciallæge jeg har været…
Den dårligste speciallæge jeg har været hos. Overfladisk og ligeglad. Forkert diagnose osteoporose. Det var osteopeni, som allerede var konstateret efter langvarig behandling med prednisolon ved indlæggelse i kunstigt koma. Det havde hun ikke checket. Fik aldrig svar og ved opringning fik jeg at vide, at man selv skulle henvende sig. Utrolig kedelig oplevelse. Venteværelse var en lang kedelig gang på diakonissen.
Utrolig god service og et meget kærligt…
Utrolig god service og et meget kærligt menneske! Har døjet med en skade i længere perioder og takket været hendes hjælp, ser det lyst ud.
Tak Lillan for en dejlig konsulation
Tak Lillan for en dejlig konsulation, hvor du gav mig blokade i min fod. Har haft smerter i flere måneder og nu kan jeg gå uden smerter :-) Ja det er så jeg danser :-)