Jag hade bokat två biljetter till ett evenemang och köpt en försäkring ifall jag skulle få förhinder. När jag blev sjuk och inte kunde gå trodde jag att det skulle bli krångligt att få ersättning, men... Se mere
Virksomheden har svaret
Köper alltid avbeställningsskydd i samband med biljetter till olika evenemang, för man vet aldrig. Det här blev första gången jag var tvungen att använda det, då jag blev sjuk i influensa i tid till S... Se mere
Virksomheden har svaret
Det var lätt att komma i kontakt med Mysafety. Första samtalet var positivt. Jag skulle anmäla skadan och skicka dokument. Efter detta var det lite krångligare att få ersättning för självrisken. Prob... Se mere
Virksomheden har svaret
När jag väl lyckats gjort skadeanmälan gick det snabbt att få pengarna på kontot. Hade önskat att det gått att gjort skadeanmälan när man är inloggad för att ha sina uppgifter förtryckta, nu måste... Se mere
Virksomheden har svaret
Försäkringsbolag sedan 1999. Uppfann ID-skyddet 2008. Ledande i Norden med vårt Bedrägeriskydd 2023.
Rådmansgatan 40, 113 57, Stockholm, Sverige
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Uruselt. Ber om uppgifter och sliter sedan i att svara via mail. Det måste ha hänt något allvarligt på kontoret, exempelvis en kaffeautomat som slutat fungera.

Besvarelse fra Mysafety Försäkringar
Jag har haft en självriskelimineringsförsäkring för min bil via MySafety sedan 2019. Under 2020 bytte jag bil och informerade då MySafety om detta. Sedan dess har betalningarna löpt på, och jag har som tur är aldrig behövt utnyttja försäkringen.
År 2026 blir jag plötsligt uppringd av MySafety, där jag ombeds uppge registreringsnummer på min bil. De uppger att uppgifterna i min försäkring inte stämmer överens med den bil som står skriven på mig. Jag ifrågasätts kring huruvida jag verkligen har meddelat bilbytet, vilket jag tydligt framhåller att jag har gjort. Samtalet avslutas med att handläggaren meddelar att hon ska undersöka saken vidare och att det troligtvis rör sig om ett systemfel.
Då det känns märkligt att bli kontaktad på detta sätt mer än sex år efter bilbytet, loggar jag in på mina sidor hos MySafety direkt efter samtalet. Där upptäcker jag att både fel bil och fel folkbokföringsadress är registrerade i mina uppgifter.
Jag kontaktar därefter kundtjänst via deras chatt och förklarar situationen. Utan att informera mig eller inhämta mitt godkännande väljer personen i chatten att avsluta min försäkring. I samband med detta får jag ett SMS från personen som tidigare ringt mig, där det bekräftas att uppgifterna varit felaktiga i deras system samt att jag faktiskt har meddelat mitt bilbyte.
Personen i chatten insisterar därefter upprepade gånger på att jag måste teckna en ny försäkring för rätt bil. Jag meddelar tydligt att jag inte har sagt upp min befintliga försäkring, och att jag inte heller avser att teckna en ny, särskilt då jag nu har skriftlig bekräftelse på att felet ligger hos dem.
Hela situationen upplevs som mycket oseriös och närmast som ett bedrägeriupplägg. Jag försöker få en skriftlig bekräftelse på att försäkringen har avslutats, samt namn på personen jag kommunicerar med i chatten, men detta nekas trots upprepade förfrågningar. Istället uppmanas jag enbart att teckna en ny försäkring.
En vecka senare mottar jag dessutom en faktura för en försäkring som inte ens avser den bil jag önskar försäkra.
Jag har även försökt ringa tillbaka till det nummer som kontaktade mig, men möts då av en telefonsvarare som uppger att samtalet gällde en marknadsundersökning. Det går heller inte att svara på det SMS jag mottagit.
Sammanfattningsvis är detta en mycket bristfällig och oprofessionell hantering av ett kundärende, vilket skapar stort misstroende.

Besvarelse fra Mysafety Försäkringar
I filed a claim with MySafety after my car broke down due to a mechanical fault (dead battery), preventing me from attending a ticketed event. The breakdown was confirmed by a garage invoice showing inspection and battery replacement — a clear-cut case for an cancellation insurance claim.
Their response was to reject it based on the claim that I "had not left home." This was factually wrong — the car was in a city where we were on holiday visiting family, nowhere near my home address.
Rather than calling (they claim they call, but I have no notifications to prove it) to verify basic facts, they made a false assumption and used it to deny a legitimate claim.
The whole process has been marked by poor communication and a clear intent to avoid paying what is rightfully owed. I now had to formally contest their decision and hope they correct their own mistake.
If you expect your insurer to actually read your case before rejecting it, look elsewhere.

Besvarelse fra Mysafety Försäkringar
Jag hade tecknat en självrisk försäkring efter ett erbjudande .
Tänkte bara ta det erbjudandet och inget mer. Att det var en månadsbetalning tolkade jag det inte som utan bara som ett erbjudande som skulle gälla ett år . Men det kom faktura som var väldigt sen och sen påminnelse med avgift på 60 kr . Efter chatt med My Safety med påföljande samtal med kundservice blev mina fakturor makulerade och min försäkring uppsagd då jag misstolkat eller om det inte framgick klart att det var månadsvis betalning och inte ett engångsbelopp som jag tolkat .
Jag blev väldigt glad över att dom löste det så enkelt för mig .
Väldigt bra bemötande av dom båda jag hade kontakt med .
Att chatten var med en levande människa och inte med en robot uppskattade jag mycket .

Besvarelse fra Mysafety Försäkringar
Agressiv telefonförsäljning till äldre person som inte klarade stå på sig.

Besvarelse fra Mysafety Försäkringar
Fick ett brev som såg ut som en faktura.
Ironiskt att det handlade om försäkring mot bedrägeri.

Besvarelse fra Mysafety Försäkringar
Köpte en försäkring för 78kr och när jag skulle använda den för att få tillbaka pengarna till en festival biljett så vägrade dom hjälpa mig. Enligt dem så är en arbetsolycka inte en valid anledning och efter flera intyg och bevis anser de fortfarande inte ge mig tjänsten. Bluff företag.

Besvarelse fra Mysafety Försäkringar
Har en försäkring. Försöker komma i kontakt med företaget gällande en fråga om min självrisk eliminering täcker en självrisk för byte av framrutan. Ingen som tar emot samtal, dem säger sig ringa upp om ett par dagar, jag behöver svar idag.
Jag betalar för en tjänst hos er, då förväntar jag mig service idag och inte om några dagar. Sämst, ett bolag som håvar in miljoner snålar på att anställa kundtjänst folk.
Svar till ert svar:
Ni har tid att svara Trustpilot för att ni vill vårda ert rykte, då har jag ett svar till er: ANSTÄLL FLER FOLK PÅ KUNDTJÄNST.
Ni kunde även svarat mig här på en gång istället för att jag ska vänta. Frågan står där i mitt omdöme.

Besvarelse fra Mysafety Försäkringar
Fick ett sms av dessa skojare igår där det står att dom saknar betalning för en eller flera fakturor och att jag ska betala innan dom skickar det till inkasso fast jag inte har något med dom att göra...
Jag testar att logga in på deras sida med mitt bankid och ser att det har tecknats en bedrägeriförsäkring förra året (2025) med mitt personnummer, mitt telefonnummer men med fel adress och fel efternamn och när jag försöker ringa dom så hänvisas jag bara till att försöka i nästa vecka då det är många som ringer till dom.
SLUTSATS: Det verkar som att någon väldigt lätt kan teckna ett abonnemang i mitt namn utan några som helst kontroller eller så är dom själva bedragare....
SVAR TILL ER: Det är ganska uppenbart att det är någon hos er som har tecknat den här försäkringen i mitt namn då man måste verifiera sig med BankID på eran sida för att ni ska få tillgång till folkbokföringen så räkna med en polisanmälan angående bedrägeri och börjar ni ringa mig så blir det även en anmälan om ofredande och trakasserier!!!

Besvarelse fra Mysafety Försäkringar
Jag vill uttrycka mitt stora tack till MySafety för deras professionella bemötande och effektiva hantering av mitt ärende. Från första kontakten fick jag tydlig information, snabb återkoppling och ett respektfullt bemötande som gjorde hela processen trygg och enkel.
Handläggaren visade både förståelse och engagemang, och ersättningen betalades ut utan onödiga dröjsmål. Det märks att MySafety prioriterar sina kunder och tar ansvar när något oväntat inträffar.
Jag är mycket nöjd med både servicen och resultatet, och kan varmt rekommendera MySafety till andra som behöver stöd och ersättning i liknande situationer.

Besvarelse fra Mysafety Försäkringar
När ni är överens om en sak, tvingar de er att betala för andra saker, de använder ert godkännande för att få er att betala mer extra.
Det börjar med 149 kr.
Och efter att de tvingat er att betala ungefär 700 kr per månad .
Flest tjuvar på nätet och när ni vill stoppa det fortsätter de att skicka er, skicka er, skicka er.
Så illa och regeringen måste stoppa dem.

Besvarelse fra Mysafety Försäkringar
Företaget säljer många försäkringar som är helt onödiga. Allt skydd du bör behöver kan du få gratis via Skatteverket, samt via hemförsäkringen.
Min partner råkade binda si gtill detta bolag för några år sedan. När hon skulle säga upp sig talade dem över ehnne och gav henne ännu en försäkring, för NÄTHAT. Komiskt nog är det mot MySafety hon skulle behövt den försäkringen mot.
Har nu fått säga upp allting åt henne, men dem ahr lyakcts lura henne på ett vist antal tusen innan dess, och hon är bunden till dem 9 månader till. Att dem inte skäms alltså (vet dock att gamla vänner som arbetade där skämdes något hemskt).

Besvarelse fra Mysafety Försäkringar
Sämsta försäkringen någonsin! Dyr och oseriöst företag som bara vill åt dina pengar! Välj en annan försäkring INTE MY SAFETY!

Besvarelse fra Mysafety Försäkringar
Snabbt och smidigt hanterat ärende. Alltid lätt att få kontakt och jag är väldigt nöjd med mina försäkringar jag har på Mysafety.
Nöjd kund.

Besvarelse fra Mysafety Försäkringar
Köpte en biljett till ett evenemang. Men fick akut vatten läcka på huset. Så hade ingen möjlighet att gå, utan prioriterade reparera taket. Men får inte tillbaka mina 170:-. Dom svarar inte på några frågor. Utan ställer bara nya till mig hela tiden. Vad jag förstår så är det viktigare för dom att inte betala 170:-, utan dom tycker bättre jag skulle gå. Och inte rädda huset. Välj inte detta företag vid evenemang biljett köp.
Nu svarar ni, ’kontakta kundtjänst’.
Försöker ju, men ni svarar ju inte som jag tidigare skrev.

VARNING
lurar folk med långa påhittade bindningstider och skickar bluffakturor
VÄLJ ANDRA dessa är SKOJARE

Besvarelse fra Mysafety Försäkringar
Bluff företag som är helt omöjligt att bli av med. 😡
Försäkringarna rullar på automatiskt utan att Du får veta det.
Omöjligt att få prata med en människa utan bara mejlkontakt som ger svar typ: god dag yxskaft.
Eller hur att jag skulle ringa er? Jag ska ha allt på print när jag är kontakt med er!

Besvarelse fra Mysafety Försäkringar
Snabb och obyråkratisk återbetalning för evenemangbiljetter pga sjukdom

Besvarelse fra Mysafety Försäkringar
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.