1. Køkkenudstyrsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

ICEBREAKER Nordic is the company behind the ICEBREAKER URBAN and POP. Our innovative ice cube solutions makes it easier to enjoy the daily luxury of iced drinks!

3,9

God

Et spændende og unikt produkt

Et spændende og unikt produkt. Fantastisk og personlig support, da produktet undtagelsesvis drillede. Modtog et nyt eksemplar af produktet uden diskussion. Prøv produktet! Venter spændt på nye opfindelser fra firmaet - måske en storebror til Icebreaker.

6. maj 2019

Yderst dårligt og klodset produkt.

Yderst dårligt og klodset produkt.

Købte icebreaker for at have en flot og velfungerende ting til is - det største problem med den er at den på ingen måder virker.

Den fyldes uden problemer , men når isterningerne skal ud, skal man ryste og skrue i en evighed.

Service oplevelsen i helhed er ikke just perfekt da icebreaker bare anmelder de dårlige anmeldelser på Trustpilot istedet for at kontakte kunden.

Dårlig opfindelse

28. december 2017
ICEBREAKER Nordic-logo

Besvarelse fra ICEBREAKER Nordic

Hej Patrick

Vi skrev nedenstående kommentar d. 28/3 2018 i et forsøg på at kontakte dig direkte og for at forsøge at hjælpe dig. Så jeg ved ikke om du ikke har set den, siden du skriver at vi ikke har forsøgt at kontakte dig?

Vi vil stadig rigtig gerne hjælpe dig, hvis du tager fat i vores supportafdeling - support@icebreakernordic.com. Vi vil også kunne hjælpe dig med at refundere dit køb, hvis du blot sender os dit ordrenummer.

De bedste hilsner
ICEBREAKER Nordic

"Hej Patrick.

Først og fremmest vil jeg gerne starte med at beklage det sene svar. Vi har desværre ikke set din anmeldelse før nu.

Vi er selvfølgelig ikke glade for at høre om din dårlige oplevelse med ICEBREAKER, og det er selvfølgelig heller ikke meningen, at man skal skrue og ryste i en evighed for at få isterningerne ud. Dog skal man blot skrue ca. fem omgange før at isterninger bliver frigivet fra de vandtætte bakker, og derudover så skal man gerne kunne skrue isterningerne ud en efter en per drej, så man kan dosere hvor mange isterninger man vil have uden at skulle røre ved dem. Det lyder dog til at dette ikke er tilfældet med din ICEBREAKER, så vi vil meget gerne kigge nærmere på problemet, hvis du skriver en mail til support@icebreakernordic.com hvor du beskriver problemet nærmere, så kan vi finde en løsning på det."

Hurtig og problemfri bestilling og …

Hurtig og problemfri bestilling og levering, samt et fungerende og flot produkt.

20. december 2017
ICEBREAKER Nordic-logo

Besvarelse fra ICEBREAKER Nordic

Hej Matias

Vi beklager det sene svar, men mange tak for din fine anmeldelse. Det er vi bare rigtig rigtig glade for at høre :)

Vis anmeldelser på alle sprog (19 anmeldelser)