Besvarelse fra myggjavlar.se
Myggjävlar ägs och drivs av Acreto AB (556681-5469). Vi är nordisk distributör för Mosquito Magnet, Thermacell, Mr Mosquito och DynaTrap. Vi är experter på Myggbekämpning inomhus- och utomhus samt bananflugefällor.
Norra Ågatan 10, 416 64, Göteborg, Sverige

Besvarelse fra myggjavlar.se
Oerhört nöjd med både maskin och service från företaget. Fick så bra hjälp och tips av Amanda. Rekommenderas till alla! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra myggjavlar.se
Köpte en myggfångare av dom Mosquito Magnet Pioneer.
Använd totalt 3 månader innan den slutade fungera.
Skickade den på service efter prat med supporten och vartenda del man kan byta skulle bytas för att laga den. Efter 3 månader!! 2900 kr!
Maskinerna är otroligt ostabila och servicen är skitdyr.
Antar att det är en del av affärsmodellen. Sälja en skitdyr produkt som går sönder hela tiden och man har investerat för mycket för att bara slänga den.
Som tur är kan man laga den själv och köpa samma delar för en bråkdel av priset mot deras site.

Besvarelse fra myggjavlar.se
It was a long time ago, when I last experienced the kind of high class service which I received yesterday.
Amanda who takes care of issues which can occure with the masquito magnet machine guides me through my little problem with such patience and the knowledge she has about how everything works was impressive. Even if my machine is 10 years old she treated me like as if I was a future customer (and I am, after this experience. I will continuously be a customer). I even had this help after working hours has ended. I highly recommend this company! Good service after a purchase is what I value more than anything.
Jag är superallergisk mot mygg och älskar Myggjävlars produkter. Både för inomhus- och utomhusbruk. Thermacell är det klart mest effektiva myggskyddet jag stött på - och jag har testat dem alla!

Besvarelse fra myggjavlar.se
Lätt att hitta vara. Snabbt och enkelt att beställa. Bra pris

Besvarelse fra myggjavlar.se
Köpte Friluftpaketet(apparat och refill)och det var det bästa myggskyddet som jag testat! Trots mygg i mängder så fick jag inte ett enda myggbett, helt fantastiskt.

Besvarelse fra myggjavlar.se
Bästa stället när man vill bli kvitt myggen. Brett sortiment i olika prisklasser där produkterna verkligen fungerar. Som pricken över i:et har dem kanonservice!

Besvarelse fra myggjavlar.se
Snabb leverans och produkterna lever upp till mina förväntningar

Besvarelse fra myggjavlar.se
Tack för bra bemötande och snabb återkoppling på mina frågor
Mycket bra jobbat av Er personal

Besvarelse fra myggjavlar.se
Bra felsökning video på sidan och snabb svar på service och väldigt trevliga.
Mvh.jimmy

Besvarelse fra myggjavlar.se
Fungerade bra i en sommar, sedan har det bara varit skräp med maskinen. Får byta delar och testa det mesta men den fungerar ändå inte.
De hänvisar till en av sina verkstäder, tre i hela landet. De tycker det är helt OK att åka 40 mil ToR för att lämna in den och sedan 40 mil ToR för att hämta den.
Sök efter konkurrerande alternativ, det skall vi göra
8000 kr ner i sjön.

Besvarelse fra myggjavlar.se
Acreto som tagit Mosquito Magnet till Sverige och även skapat denna sida har sett till att ducka ansvaret för sina maskiner. Vår maskin fungerade några månader hela säsong 1, säsong 2 gick den också. Säsong 3 hade garantin försvunnit, och då hade även maskinen slutat fungera. Enorm summa att betala för totalt 10 månaders användning. Avråder alla ifrån att köpa! Snabb leverans och trevlig personal hjälper inte när produkten inte håller.
Tillägg efter svar;
Avråder fortfarande ifrån köp. TRE verkstäder i ett land som är 1600km långt? Vår närmaste serviceverkstad har vi 3h med bil till. Bättre att avstå köp tills dess garantitiden förlängs, och att serviceställen finns på fler platser.

Besvarelse fra myggjavlar.se
Myggjävlar ja. Håller med till 100%. Otroligt nöjd att jag hittat denna sida. Snabb leverans och jag älskar verkligen min myggapparat Mini Halo. Den fungerar på riktigt 😁

Besvarelse fra myggjavlar.se
Jag beställde idag och fick paketet efter 2 dagar. Super snabb leverans. Min apparat fungerade inte...tändningen. Kom inga gnistor. Ringde företaget. Fick svar efter 2 minuter. Ingen lång väntetid. De bad om ursäkt och skickade ny som jag fick dag efter. En av de bästa företag jag haft med att göra. Synd att fler företag inte är som dem.

Besvarelse fra myggjavlar.se
Enkelt att beställa och dessa produkter fungerar verkligen!