Jeg var førstegangskunde hos “My extensions” - Derfor skulle jeg både have byttet til en ny farve og derefter en ny længden. Jeg fik simpelthen perfekt kundeservice, udover det var levering/tilbagebet... Se mere
Rigtig fin hjemmesiden med meget hjælp og guidelines at hente. Jeg havde bestilt 3 forskellige farver extensions, da jeg var i tvivl om farven. Den jeg endte med, var der ikke i den længde og gram jeg... Se mere
Jeg køber altid mine tape extensions fra Myextension og de er fantastisk!🤍 Det holder virkelig godt, selvom jeg bruger varme på håret nærmest hver dag. De er bløde og fungerer perfekt mit mig... Se mere
Jeg har mange gange bestilt hos Myextensions og altid været rigtig tilfreds med det hele! Kundeservicen er 12/10 man bliver vejledt igennem til punkt og prikke selv med de mindste spørgsmål man skul... Se mere
Myextensions tilbyder hair extension, parykker og hair toppere i en usædvanlig høj kvalitet. Vores udvalg er stort og har du brug for vejledning sidder vi klar til at hjælpe. Besøg vores shop nu og få det hår du drømmer om.
Nørregade 4, 9000, Aalborg, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Jeg er en pige som godt kunne tænke mig at købe extensions, men da jeg var lidt usikker på hvilken ting man skulle købe med til det skrev jeg til kundeservice. Hvorefter søde Emma fra kundeservice svarede mig og hun hjalp mig ekstrem godt med at få svar på alle mine spørgsmål og svare på hvilken farve hun tror der er bedst til mig. Jeg vil sige det har været en ekstrem god kundeservice og derfor har jeg gjort sådan jeg glæder mig meget til at købe extensions når de kommer på lager igen!

Besvarelse fra Myextensions
Efter at ha været i dialog med my extensions. Da jeg var uheldig at modtage nogle ikke så gode. Var de super søde. Og vi fandt en god løsning❤️

5 🌟🌟🌟🌟🌟
Og 2 🌟🌟.
De 5 er for deres luksus kvaliteters hår det er super lækkert holder og bliver ikke kruset, kan varmt anbefales 🧡
Men deres standard ikke ikke til fast påsætningen.
Kvalitet er simpen hen for dårlig efter min smag.
Extension skal være lækkert selv når det er vasket første gang og extension skal kunne undgå at glattes hvis man bruger de gode og rigtig produkter.
Dette kan luksus men ikke standard.
Køb luksus til permanent påsætning
Og standard til leg i en festlig anledningen.
- altid hurtig og god service.

Besvarelse fra Myextensions
Virkelig søde, tålmodige og serviceminded!
Klart en kæmpe anbefaling herfra!

Besvarelse fra Myextensions
Er meget tillfreds! Så flot hår og farve! Meget fint pakket ind. Nemt at bruge selv om det er første gang. Super!

Besvarelse fra Myextensions
Modtog min pakke hurtigt som altid. Og god kvalitet

Besvarelse fra Myextensions
Overskuelig hjemmeside nem at gå til. Hurtig fremme trods juletid og så lige til døren elsker det 😊

Besvarelse fra Myextensions
Super flot hår! Matcher mit hår helt perfekt! Er nemt at glatte og krølle. Virkelig god kvalitet. Dog er spænderne på håret ikke nemme at arbejde med. Synes de er svære at få til at sidde ordentlig fast i mit hår, trods jeg følger jeres video.

Besvarelse fra Myextensions
Jeg har igennem en lang årerække bestilt hår ved myexstentions. Faktisk er jeg nu oppe på mit 6-7 sæt af exstentions. Jeg har været enormt glad for dem førhen, men synes desværre virkelig kvaliteten er faldet…jeg synes ikke længere man modtager lækker fyldig hår, som førhen. Og når jeg kigger billeder igennem min kamera rulle blir den teori kun understøttet. I takt med priserne er steget er kvaliteten faldet…og det synes jeg er ernomt ægeligt. Dog er der en god kundeservice, så den kan man ihverfald ikke klage over.

Besvarelse fra Myextensions
Jeg havde bestilt en pakke og manglede en saks i og skrev til dem og der var ingen problemer der, de sendte en afsted med det samme! Det er det jeg kalder god service! Kæmpe anbefaling og bestille herfra! Og skide gode produkter

Besvarelse fra Myextensions
Helt igennem fantastisk service fra alle medarbejder jeg har været i kontakt🙌🏼🥰
Om det var hjælp til valg af farve, ombytning og andre spørgsmål.

Besvarelse fra Myextensions
Var i dialog med en som hed Line fra jeres kundeservice. Rigtig flink og hjælpsom og hurtig til at svare ☺️ Dejligt at blive mødt med venlighed og forståelse

Besvarelse fra Myextensions
De er altid hurtigt og lækkert hår hver gang! Så glad

Besvarelse fra Myextensions
Bestilte i søndags ekstentions. Snakkede så med kundeservice tirsdag d. 2 december, da jeg skulle modtage min ordre den dato, men desværre var pakken ikke afsendt. De lovede mig at pakken ville blive afsendt samme dag. Men nu er det onsdag d.3 og jeg har fortsat ikke modtaget pakken, til trods for at de på hjemmesiden når man bestiller, fortæller en der er 2 dages leveringstid.. Lidt ærgerligt.. Da jeg snakkede med kundeservice startede hun med at give skylden på Dao, men måtte til sidst erkende, at det var Myekstentions, som ikke havde pakket pakken.