Myextensions Anmeldelser

2.601

4,6

Jeg var førstegangskunde hos “My extensions” - Derfor skulle jeg både have byttet til en ny farve og derefter en ny længden. Jeg fik simpelthen perfekt kundeservice, udover det var levering/tilbagebet... Se mere

Rigtig fin hjemmesiden med meget hjælp og guidelines at hente. Jeg havde bestilt 3 forskellige farver extensions, da jeg var i tvivl om farven. Den jeg endte med, var der ikke i den længde og gram jeg... Se mere

Jeg køber altid mine tape extensions fra Myextension og de er fantastisk!🤍 Det holder virkelig godt, selvom jeg bruger varme på håret nærmest hver dag. De er bløde og fungerer perfekt mit mig... Se mere

Jeg har mange gange bestilt hos Myextensions og altid været rigtig tilfreds med det hele! Kundeservicen er 12/10 man bliver vejledt igennem til punkt og prikke selv med de mindste spørgsmål man skul... Se mere

1. Leverandør af hårextensions
  2. Hårextensionsfrisør
  3. Hårproduktbutik
  4. Hårerstatning
  5. Hårsalon

Myextensions tilbyder hair extension, parykker og hair toppere i en usædvanlig høj kvalitet. Vores udvalg er stort og har du brug for vejledning sidder vi klar til at hjælpe. Besøg vores shop nu og få det hår du drømmer om.

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

(2.601)

Sødeste medarbejder og god service!

Hej med jer🩷
Har købt hår gennem jer næsten så længe som i har eksisteret, har nu besluttet mig for at skifte metode og havde i den forbindelse nogle spørgsmål 😀 Ringede til jeres salon og fik den sødeste og mest hjælpsomme ansatte i røret!
Så vil gerne takke jer for ikke mindst et årti med lækkert hår men bestemt også jeres vanvittig gode kundeservice 🥰 Det simpelthen så fantastisk en fornemmelse man som kunde får når man slutter en samtale og har fået den bedste vejledning, gode behandling og føler i virkelig sætter tid af til at guide en til det bedste resultat - så kæmpe tak til jer 🩷🩷🩷

4. marts 2026

Hej Louise Sofie,

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse - den betyder virkelig meget 🙏

Det varmer vores hjerter at høre, at du har haft stor glæde af vores hår gennem årene, og at du har følt dig så godt taget hånd om, når du har snakket med os. Det betyder alverden, at du oplever, at vores team guider dig til det bedste resultat.

Vi vil også gerne sige tak for at have dig som kunde – det er virkelig en fornøjelse, og vi sætter enormt stor pris på din loyalitet og de søde ord ❤️

Line, Myextensions

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Godt produkt.

3. marts 2026

Hej Julie,

Tusind tak for din anmeldelse 🙌

Vi er virkelig glade for at høre, du har haft en god oplevelse ved os, både med den hurtige levering, men bestemt også at dine nye extenisons lever op til dine forventninger 🥰

Emma, Myextensions

Hele processen er gået godt og det har…

Hele processen er gået godt og det har været hurtigt ekspedition.

7. februar 2026

Kære Loupi,

Tusind tak for dine 5-stjerner samt de meget pæne ord.

Hvor er det altså bare skønt at høre, at hele processen har levet fuldt ud op til dine forventninger. Vi håber virkelig, at du bliver glad for din nye ponytail. Skriv endelig til os, hvis du har brug for hjælp undervejs eller der opstår nogle spørgsmål - vi vil hellere end gerne hjælpe.

Endnu engang, tusind tak for dine meget flotte anmeldelse. Det værdsætter vi enormt🙏🤍

Oline, Myextensions

Hurtig betjening og levering

26. februar 2026

Hej Annet,

Tusind tak for din anmeldelse 🙌

Vi er så glade for at høre, du har haft en god oplevelse ved os, det betyder så meget.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål 🤍

God og hurtig service

God og hurtig service. Bedste hår og tape jeg har prøvet. Og jeg har prøvet det hele igennem 30 år.

18. februar 2026

Hej Mariette,

Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Det betyder så meget at høre, du er glad for både kvaliteten på håret og selve tapen. Vi elsker at høre jer skønne kunders feedback, det sætter vi stor pris på 🤍

Meget tilfreds

Har bestilt mange gange. Altid hurtigt levering - og håret er af rigtig god kvalitet og holder meget længe. Meget tilfreds. Bortset fra jeg bliver for fattig ;D
Har for første gang skulle returnere. Kontaktede kundeservice, hvor jeg fik hurtigt svar og hjælp. Meget venlig kundeservice. Vil klart anbefale myextensions

21. februar 2026

Hej Anja,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏

Hvor er det skønt at høre, du både er tilfreds med kvaliteten af vores extensions og vores service - og vi lover at prøve at passe på både dit hår og din pung 😉

Vi sætter virkelig stor pris på, at du altid vælger os og anbefaler os, tusind tak for det 🥰

Emma, Myextensions

Nu er det 2 gang jeg har købt der inde…

Nu er det 2 gang jeg har købt der inde først købte jeg extensions med tape fordi det var det de sagde var den mest skånsom for mig og jeg får det sat i og efter 14 dage havde hele min hovedbund udslet jeg skrev til dem at jeg ikke kunne tåle deres tape skal lige siges at jeg havde sagt jeg havde en meget sart hud det eneste de kunne gøre for mig var at sende mig noget nyt tape som jeg skulle bruge i stedet for det var nemlig en anden slags tape og efter mit udslet er væk prøver jeg med det nye tape og efter ca 10 dage er det helt det samme jeg kontakter dem igen og de siger bare det kan vi ikke hjælpe med efter lang tids overvejelse og oplæsning på extensions finder jeg en ny metode som jeg vil prøve jeg bestiller mit hår og modtager det men kan se på det da jeg pakker det ud at det ikke er det jeg skal bruge og sender det derfor retur med besked om at jeg skal betale 49 kr for at få mine penge retur fordi jeg ikke skal have noget andet derfra det godtager jeg og kan følge min retur pakke og kan se det har modtaget dem men pengene udebliver så lad være med at bruge denne side

16. februar 2026

Hej Marlene,

Mange tak for din anmeldelse 🌸

Vi er rigtig kede af at høre om din oplevelse, vi ønsker kun at man skal gå herfra glad.

Desværre er du ikke vendt tilbage på vores anmodning, og vi kan derfor ikke finde dig i vores system, så vi har mulighed for at kontakte dig.

Vi vil meget gerne tage et kig på din oplevelse, da det er vigtigt for os, at man føler man har haft en god oplevelse ved os, du er derfor meget velkommen til at sende en mail til support@myextensions.dk, så vil vi meget gerne undersøge det nærmere ❤️

Emma, Myextensions

Hurtig levering kom dagen efter jeg…

Hurtig levering kom dagen efter jeg havde bestil det kan varm anbefale firmaet

14. februar 2026

Hej Mette,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏

Hvor er det dejligt at høre, du har haft en god oplevelse ved os, og ikke mindst at du allerede modtog din ordre, dagen efter du bestilte den.

Tak fordi du kan anbefale os, det betyder alverden ❤️

Emma, Myextensions

Så smukt og lækkert hår nemt at style…

Så smukt og lækkert hår nemt at style sit eget hår kan varmt anbefale denne side

5. februar 2026

Hej Trine,

Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Vi er så glade for at høre, du synes håret er lækkert og smukt, og ikke mindst at du synes det er nemt at style.

Det betyder virkelig meget for os, at du kan anbefale os, tusind tak for det 🥰

Fantastisk

Virkelig et fantastisk personale jeg havde nogle problemer med mine extensions og de var klar med det samme til at svare på mine mails da jeg gik nok 20 minutter fra de svarede på hver mail og det synes jeg virkelig er hurtigt udover det var de rigtig hjælpsomme og ville bare kunden det bedste så jeg anbefaler 100 % at handle herfra og det er heller ikke sidste gang at jeg kommer til at handle her!

12. februar 2026

Kæreste Emilie,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og pæne ord. Dem er vi dybt taknemmelige for.
Hvor er vi glade for at høre, at vores service har levet fuldstændig op til dine forventninger, for vi ønsker virkelig kun at du skal være tilfreds med dine nye lokker💛

Vi glæder os til at byde dig velkommen på webshoppen igen, og sig endelig til hvis der er det mindste, som vi kan hjælpe med✨

Oline, Myextensions

Fantastisk kundeservice.

Fantastisk kundeservice.. Har skrveet med flere super søder piger, der har givet kyndig vejledning. Da jeg bestilte forkert, blev det hurtigt rettet inden ordren blev sendt afsted🤩 Nu glæder jeg mig til at modtage håret og prøve extensions for første gang🩷

11. februar 2026

Hej Sofie,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Vi er virkelig glade for at høre, at du føler, du har fået den rette hjælp, og god vejledning af vores team ✨

Det var godt du kontaktede os, så vi hurtigt kunne få rettet din ordre, og sendt den afsted til dig.

Vi håber du bliver virkelig glad for dine nye extensions 😍

Emma, Myextensions

Virkelig hurtig levering og fantastiske…

Virkelig hurtig levering og fantastiske extentions! Andre steder fra synes jeg at spidserne er tynde og håret filtre nemt, det gør de slet ikke herfra! Elsker dem!

10. februar 2026

Hej Line,

Tusind tak for din skønne anmeldelse ⭐️

Det gør os så glade at høre, at du både er tilfreds med den hurtige levering og kvaliteten af dine nye hair extensions. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er, at spidserne er fyldige, og at håret ikke filtrer, så det betyder virkelig meget, at du kan mærke forskellen hos os 🥰

Emma, Myextensions

Jeg har i mange år været kunde hos My…

Jeg har i mange år været kunde hos My Extensions, men denne oplevelse har desværre været meget skuffende.

Jeg modtog en ordre, hvor der manglede varer i pakken. Jeg konstaterede dette umiddelbart ved afhentning og kontaktede virksomheden få minutter efter, mens jeg stadig stod ved pakkeshoppen. Reklamationen var således både øjeblikkelig og rettidig.

Virksomheden har efterfølgende afvist sagen med henvisning til, at:
• pakken havde korrekt vægt, og
• fragtfirmaet ikke har registreret skader på emballagen.

Dette ændrer dog ikke på det afgørende faktum, at jeg som kunde ikke har modtaget hele den bestilte ordre. Som forbruger har man ikke mulighed for at dokumentere pakkens indhold på afsendelsestidspunktet, og ansvaret for korrekt levering påhviler derfor sælger.

Jeg har fremlagt sagen sagligt og konsekvent, men My Extensions har valgt at lukke sagen uden at tilbyde hverken eftersendelse eller refundering af de manglende varer.

På den baggrund har jeg været nødt til at tage sagen videre via min bank (chargeback) samt Forbrugerklagenævnet.

Denne anmeldelse er ikke skrevet i affekt, men for at give andre forbrugere et retvisende billede af, hvordan reklamationer håndteres, når noget går galt.

OPDATERING: Den manglende vare blev senere fremsendt efter gentagne henvendelser. Selve løsningen kom i hus, men processen op til var frustrerende.

håret virker umiddelbart til at være af fin kvalitet.

28. januar 2026

Hej Kasper,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Vi er kede af at høre om din oplevelse ved os, og har fuld forståelse for, at forløbet har været frustrerende for dig. Det er bestemt ikke en følelse, vi ønsker at efterlade vores kunder med.

Vi tager din feedback til os, da det netop er jer kunders oplevelser og tilbagemeldinger, der hjælper os med hele tiden at forbedre os.

Vi har været nødt til at følge vores interne procedure i dette tilfælde, da vi kunne se at ordren var pakket korrekt fra vores lager. Vi har derfor været nødt til at starte en sag ved det fragtselskab, vi samarbejder med, så de kunne undersøge leveringen nærmere. På trods af at fragtselskabet ikke så tegn på brud på din pakke, har vi valgt at sende en ny ordre til dig på vores regning, da vi ønskede at hjælpe og finde en løsning med dig 🌸

Vi forstår virkelig godt, at det har været en frustrerende situation at stå i, men vi er glade for at vi fandt en løsning,

Vi håber at du bliver rigtig glad for dine nye extensions 🤍

Håret er god kvalitet

Håret er god kvalitet, og farverne er som på billederne. Super nemt og helt helt sikkert ikke sidste gang jeg køber hår fra jer ☀️👍

14. januar 2026

Hej Kia,

Tusind tak for din skønne anmeldelse ☀️

Det gør os så glade at høre, at du både er tilfreds med kvaliteten, og at farverne lever helt op til billederne på hjemmesiden, det betyder virkelig meget for os ✨

Og hvor er det dejligt at høre, at det ikke bliver sidste gang du handler ved os. Vi glæder os allerede til at pakke hår til dig igen 💗

Meget fine varer

8. februar 2026

Hej Kristina,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🌟

Hvor er det dejligt at høre, du har haft en god oplevelse ved os, det betyder så meget at høre ❤️

Smukt hår

Jeg kan anbefale, at du køber hos My Extensions.

Smukt hår, god holdbarhed og mange flotte farver. Jeg køber både til flet og tape extensions.

Hurtigt levering

Prisen er dog alt for høj.
Der kunne sagtens være flere gram i en pakke til den pris.
Extensions er generelt blevet urimeligt dyre i Danmark – faktisk er alt blevet for dyrt i Danmark

Jeg har brugt extensions i over 30 år og er selv frisør og stylist. Min erfaring er, at man skal bruge væsentligt mere hår, end de fleste firmaer anbefaler, for at skjule overgangen ordentligt, især ved løst hår.

Jeg anbefaler også at købe ekstra tape til tape extensions, da det ofte falder af hurtigt – selv når man bruger de rigtige produkter.

De lyse farver i flet extensions holder sig pæne i mange måneder, men vær forsigtig med fladjern: max 180 grader, gerne lavere, så håret ikke ødelægge

Den bedste hilsner
Jasmine frisør igennem 40 år

6. februar 2026

Hej Jasmine,

Tusind tak for din grundige og ærlige anmeldelse - den betyder virkelig meget for os 🙏

Vi er så glade for, at du oplever smukt hår, god holdbarhed og flotte farver, og at du både vælger vores trenser og tape extensions.

Vi sætter stor pris på, at du deler din erfaring, vi tager alt feedback til os 🥰

I forhold til prisen forstår vi fuldt ud din pointe. Extensions er en investering, og vi ved, at markedet generelt er steget meget de seneste år. Vi arbejder hele tiden på at sikre den bedst mulige kvalitet og holdbarhed, så man får mest muligt ud af sit hår, men vi tager helt sikkert din feedback med videre.

Tak fordi du anbefaler os, og tager dig tid til at dele din oplevelse med os, det betyder utrolig meget ❤️

Emma, Myextensions

Er virkelig positiv overrasket over…

Er virkelig positiv overrasket over hvor hurtig de var til at afsende håret ♥️
Jeg havde allerede prøvet en test af håret hos min frisør, så jeg vidste hvilken hårfarve jeg skulle have. Har nu fået håret på (i går) og der er indtil videre ikke et eneste hår der er røget af og man får virkelig meget hår for pengene. Det er ikke sidste gang jeg kommer til at bestille derfra 🥰

4. februar 2026

Hej Anna,

Hvor bliver vi bare glade for at læse din anmeldelse - tusind tak ❤️

Det betyder virkelig meget for os, at du både oplevede hurtig afsendelse og at håret lever op til dine forventninger. Hvor er det også skønt, at du havde testet farven hos din frisør først, og at farven matcher perfekt ✨

Vi glæder os allerede til at forkæle dig igen næste gang 🥰

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service
Manglede hjælp til farve og svaret kom hurtigt

3. februar 2026

Hej Cecilie,

Tusind tak for din anmeldelse, den betyder meget 🙏

Vi er virkelig glade for at høre, du har haft en god oplevelse ved os, og at vi kunne hjælpe dig med at finde det rette farvematch.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har spørgsmål 💕

Good kvalitet

Good kvalitet, og hurtigt levering

2. februar 2026

Kære Valentina,

Virkelig tusind mange gange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det sætter vi enormt stor pris på😍

Hvor gør det os glade at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores extensions samt med leveringen. Det er lige præcis det, som vi ønsker at opnå.

Hvis der opstår det mindste problem, eller spørgsmål, så tøv endelig ikke med at skrive indtil os.

Oline, Myextensions❤️

Lækkert hår

Lækkert hår. Hurtig levering

9. januar 2026

Hej Pia Therese,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved os, og både er tilfreds med dine nye extensions og leveringen af ordren 💕