Jeg var førstegangskunde hos “My extensions” - Derfor skulle jeg både have byttet til en ny farve og derefter en ny længden. Jeg fik simpelthen perfekt kundeservice, udover det var levering/tilbagebet... Se mere
Rigtig fin hjemmesiden med meget hjælp og guidelines at hente. Jeg havde bestilt 3 forskellige farver extensions, da jeg var i tvivl om farven. Den jeg endte med, var der ikke i den længde og gram jeg... Se mere
Jeg køber altid mine tape extensions fra Myextension og de er fantastisk!🤍 Det holder virkelig godt, selvom jeg bruger varme på håret nærmest hver dag. De er bløde og fungerer perfekt mit mig... Se mere
Jeg har mange gange bestilt hos Myextensions og altid været rigtig tilfreds med det hele! Kundeservicen er 12/10 man bliver vejledt igennem til punkt og prikke selv med de mindste spørgsmål man skul... Se mere
Myextensions tilbyder hair extension, parykker og hair toppere i en usædvanlig høj kvalitet. Vores udvalg er stort og har du brug for vejledning sidder vi klar til at hjælpe. Besøg vores shop nu og få det hår du drømmer om.
Nørregade 4, 9000, Aalborg, Danmark
- support@myextensions.com
- www.myextensions.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
Fem stjerner for hurtigt levering og…
Fem stjerner for hurtigt levering og rigtig god vejledning. Produktet er i top.
Så jeg kan godt anbefale at købe her 🤗

12/10 service
Kundeservicen er 12/10 man bliver vejledt igennem til punkt og prikke selv med de mindste spørgsmål man skulle have - kæmpe anbefaling!💛

Rigtig god oplevels
Rigtig god oplevelse min extensions mega hurtigt og de er mega lækre
Dog er de lidt svære at blande til mit eget hår men jeg arbejder på det

Besvarelse fra Myextensions
Jeg bestilte tape udgaven hjem
Jeg bestilte tape udgaven hjem, og påsatte selv. Håret gled ud efter første hårvask, jeg kontaktede Myextensions og gennemgik processen og ønskede råd og vejledning til, om der var andre tiltag jeg kunne benytte mig af for at det ikke gled ud. Myextensions refunderede hele beløbet af den taperulle jeg havde bestilt, og 10% af beløbet for håret jeg havde købt. Dette var en service de selv tilbød og som jeg på ingen på havde forventet da jeg kontaktede dem for råd og vejledning. Dette var kundeservice niveau, som virkelig sætter kunden højest - det alene fortjener en god anmeldelse af deres virksomhed.
Mvh Emilie

Besvarelse fra Myextensions
Super lækkert hår og tape virker…
Super lækkert hår og tape virker perfekt og holder længe

Besvarelse fra Myextensions
Fantastisk kundeservice og rigtig god…
Fantastisk kundeservice og rigtig god kvalitet 🌸

5 stjerner er slet ikke nok ⭐⭐⭐⭐⭐
5 stjerner er slet ikke nok ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg har endnu en gang oplevet helt fantastisk kundeservice hos My Extensions. Line har været utrolig sød, hjælpsom, tålmodig og ærlig gennem hele forløbet, og man mærker virkelig, at hun/de oprigtigt ønsker at hjælpe sine/deres kunder bedst muligt.
Selvom ikke alle mine ønsker kunne lade sig gøre, blev jeg mødt med stor forståelse, grundige forklaringer og en service, der ligger langt ud over det forventelige. Jeg fik også professionel vejledning omkring farvematch til mine extensions, og jeg følte mig både hørt, værdsat og taget seriøst hele vejen igennem.
Det er præcis derfor, jeg bliver ved med at vende tilbage til My Extensions. Kæmpe anbefaling herfra (god service og god kvalitet af hår), og en særlig tak til Line for den varme og personlige service 🤍

Jeg kan kun anbefale at købe herfra🤗
Jeg køber altid mine tape extensions fra Myextension og de er fantastisk!🤍
Det holder virkelig godt, selvom jeg bruger varme på håret nærmest hver dag. De er bløde og fungerer perfekt mit mig. Jeg køber altid almindelig kvalitet hår som er virkelig god kvalitet. Jeg har haft samme extensions i 8 måneder og de er stadig bløde🥰
Hver gang jeg køber herfra, så kommer ordren dagen efter. Hurtigt levering og produkterne skuffer ikke💗
Jeg kan kun anbefale at købe herfra🤗

Besvarelse fra Myextensions
Lidt svært at tyde farverne ud fra…
Lidt svært at tyde farverne ud fra billederne på hjemmesiden, men der finder man et bedre overblik på deres instagram. Det jeg bestilte passer perfekt og virkelig god kvalitet. Forsendelsen var lynhurtig 👌🏼

Tak Oline <3
Fik hjælp af den sødeste Oline til at finde mit rigtige match. Sendte hende billeder af to omgange, og fik bare en sindssygt god service. Bestilte håret, og farven matcher og er i god kvalitet. Glæder mig meget til at skulle have det i til mit bryllup :)

Virkelig god service
Virkelig god service. Varen kommer hurtigt. Fornuftigt retursystem. Ombytning til anden farve, ingen problemer.
Kun tommel op herfra.

Utrolig god kundeservice
Utrolig god kundeservice. Fik hjælp til at finde den helt perfekte farve til mig, og så er det sindssyg god kvalitet med hurtig levering😁

Fantastisk service 🤩 og god hår kvalitet
Fantastisk service 🤩 og god hår kvalitet

Besvarelse fra Myextensions
God kvalitet og hurtig levering
Rigtig god kvalitet af extensions. Hurtig levering og skal man have noget retur og penge tilbage, går det også stærkt. Har købt ved myextensions nogle år, og er meget tilfreds