Producten verbeteren want de kwaliteit is te laag voor de prijs van de producten. Retourbon in de doos doen zoals afgesproken met Decathlon want deze zit niet in de doos terwijl Decathlon dit eist van... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Webweergave, dat batterijen niet mee verzonden worden met product. dit gebeurd namelijk bij overige bedrijven wel en mag ook indien dit goed is ingepakt en vermeldt staat. After sales. Reacties op e... Se mere
product op maandag besteld om drie uur. Extra 5 euro betaald voor bezorging volgende dag. Dinsdag niks ontvangen. Echter ivm vakantie wel nodig en extra voor betaald ook. Vrijdag nog niks ontavngen.... Se mere
Scammers! Someone from My-Cheap.com has been stealing money from a friend's bank account in the UK for the last 2 months, and on this Friday 8th May, have tried to take nearly £3,000 from their acc... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Willemdreeslaan 374, 2729NK, Zoetermeer
- +31-(0)85 888 74 55
- support@my-cheap.com
- www.my-cheap.com
prima snelle service
Prima en zeer snelle levering !
Vlotte en goede service
Zending van mijn bestelling via brievenbuspost na twee dagen ontvangen. Na ontvangst bleek echter een onderdeel gebroken. Na dit aangegeven te hebben is dit onderdeel keurig kosteloos nagezonden.
Afleveren
Prima producten en levering. Onhandig dat je niet kan laten bezorgen bij een pickup point zoals bij de meeste andere webwinkels wel kan.
Duidelijk en snelle levering!
Prima levering.
Duidelijke informatie.
Mijn pakket was een dag later geleverd dan verwacht door toedoen van bPost; niét de fout van My-Cheap. Na een eenvoudig mailtje naar My-Cheap werd meteen uitgezocht waar mijn pakket zich bevond en werd ik hiervan vriendelijk op de hoogte gebracht. Fijn zo!
Bijzonder klantgericht ...
Bij de (snelle) levering bleek 1 gesp (Frontal GoPro) stuk. Vervolgens snel mail en telefonisch contact. Aangezien niet direct een nieuwe, doch een demo-model (maar niet van nieuw te onderscheiden) geleverd kon worden, werd door een medewerker geheel uit eigen beweging compensatie geboden in de vorm van een extra accu. Helemaal TOP!
Goedkoop en snelle levering
Dit was de site waar ik dit specifieke model actioncam voor de beste prijs kon krijgen.
Na 1 dag al in huis.
Bij het openmaken bleek een onderdeel te missen (sd card). We hebben toen een mail gestuurd in de avond, waar we direct de volgende ochtend antwoord op hadden. En de sd card lag alsnog de volgende ochtend in de brievenbus.
Top service! Raad ze zeker aan.
Goed, maar niet perfect.
SJCAM 4000 elite bleek niet waterdicht. Aangeboden in Zoetermeer en 1 week later hersteld ontvangen. Goede en snelle service. Doet me toch weer afvragen of de actioncamera van Captec dit probleem ook niet zou hebben.
Op internet op voorraad. Vervolgens een mail dat producten niet op voorraad zij!
Ik zou geen tweede keer hier iets bestellen. Systeem zegt product op voorraad en twee dagen erna krijg ik een mail dat opeens de producten er niet zijn met een wazige mededeling dat het ergens volgende week komt. Zeer slechte informatie!!

Besvarelse fra My-Cheap.com
Na kapotte levering meteen een nieuwe! Super geregeld!
Bestelling was stuk bij levering. Na een mailtje meteen een nieuw (sterker, beter) onderdeeltje toegestuurd gekregen!
Prima service; snelle levering
Action cam besteld voor mijn dochter; gratis te bestellen Action stick pro bleek uitverkocht. Mailtje gestuurd en een kortingscode gekregen die ik later gebruikt heb voor mijn eigen cam : )
Alles binnen een dag bezorgd.
De camera's worden zeer compleet geleverd. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding !
Geen reactie na mail
Ze kunnen zich natuurlijk nog verbeteren maar tot nu toe beenreactie op twee mails mogen ontvangen. Dat is dus nooit meer bestellen bij dit bedrijf als dat zo blijft. Inmiddels prima contact gehad en een goede oplossing voor het probleem gevonden. vandaar van 1 naar vier sterren!
Keurige afhandeling
Bestelling keurig verzonden en in goede staat ontvangen. Geen opmerkingen, afhandeling gewoon zoals het hoort.
Gewoon goed
De web shop heeft een snelle levering, mocht er iets niet op voorraad zijn kun je aangeven om te melden wanneer er iets weer op voorraad is. Bij verzending krijg je een 3S code van post.nl om je bestelling te volgen en de factuur krijg je digitaal(pdf) per mail.
Læs mere om andre typer anmeldelser.