MV Polering A/S  Anmeldelser

1.638

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 112 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Mange forbrugere udtrykker stor tilfredshed med det professionelle vinduespudsningsarbejde og fremhæver, at de ansatte udfører et grundigt, stabilt og flot stykke arbejde hver eneste gang. Derudover sætter folk stor pris på den praktiske sms-service dagen før besøget, hvilket gør det utrolig nemt at forberede terrassen og rydde vejen for vinduespudseren. Dog bemærkede nogle kunder også, at de samlede priser på de udførte opgaver til tider var markant højere end det oprindelige modtagede tilbud. Andre anmeldere var ikke glade for kommunikationen og oplevede gentagne problemer med manglende aftaler, forsinkede besvarelser samt besværlige ekstraregninger efterfølgende.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om service. Mange kunder er yderst tilfredse og fremhæver pålidelighed,... Se mere

Staff

Kunder udtrykker stor tilfredshed og glæde omkring personalet, idet mange fremhæver, at medarbejderne er... Se mere

Price

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med priser og gebyrer. Mange anmeldere udtrykker frustration... Se mere

Customer communications

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kontakt og kundeservice, hvor nogle oplever høflig telefonisk... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver blandede oplevelser med kvaliteten, hvor nogle kunder roser servicen som pålidelig med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg måtte desværre aflyse en pudsning grundet sygdom. Lui fra kundeservice var utroligt hjælpsom, svarede på mail med det samme og fandt hurtigt en ny tid til mig. Lidt forvirrende at jeg samtidigt ha... Se mere

Må indrømme jeg tog fejl i min første anmeldelse om MV Polering A/S...:-) Det er faktisk et yderst seriøst firma der gør et utroligt flot arbejde og de er ikke mindst vildt flinke at tale med og ret s... Se mere

Kommer som aftalt. Det kunne være rart at der kom en besked før de kommer, står her bare pludselig.

1. Vinduespudser

MV Polering er Danmarks største vinduespudser firma indenfor privat vinduespudsning. Vi har eksisteret siden 1983. Vi bruger specielt vand og sæbe, der giver en vinduespudsning i særklasse.

God

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.638)

Rene vinduer til tiden og behageligt…

Rene vinduer til tiden og behageligt personale der kommer og gør deres job meget tilfredsstillende og diskret.Jeg var gift med en kone der gik meget op i rengøring og pudsning af vinduer og da hun blev syg(kræft) fandt hun MV polering og var yderst tilfreds med deres arbejde og jeg har holdt ved siden og har aldrig fortrudt det

1. maj 2025

God kommunikation

Jeg får altid en besked om hvornår jeg får pudset mine vinduer og jeg har altid mulighed for at have indflydelse på hvor og hvornår. Jeg har en virksomhed, hvor der er brug for ro. Vinduespudseren er altid meget hensynsfuld og imødekommende

15. maj 2025

Meget tilfreds

Har fast abonnement på MV polering og er særdeles tilfreds. De kommer altid som aftalt, kommunikerer tydeligt og jeg er meget tilfreds med deres arbejde. Kun gode anbefalinger herfra!

8. maj 2025

Vindues polering fungerer rimelig godt…

Vindues polering fungerer rimelig godt - kommer som aftalt via mail dagen forinden. Selve vinduespudsningen er i orden. Ville være en optimalt med polering via lang stang og destilleret vand, så vi slipper for stigerne i vores bede. Men generelt tilfredse.

13. maj 2025

Giver dig et abonnement.

Udnyttede tilbuddet om en vinduespudsning på 40 ruder for 50 kr. Super fint - Der gik nogen uger før de kom, men det var til at leve med.
Aftale med salgsafdeling at de skulle sende tilbud på invendig polering og en pris på fast uden for. Intet hørte jeg og tænkte fint nok, det passer heller ikke ind i vores hverdag.

Nu får jeg en SMS idag om at der kommer en og pudser mine vinduer udendørs imorgen - Jeg har ikke takket ja til at i skal forsætte med at komme.

Ringer til kundeservice og siger at det har jeg ikke sagt ja til og har heller ikke fået en pris for forsat polering. Får beskeden om at det står på fakturaen. rigtig nok, det gør det. Med mikroskopiske bogstaver, hvor der også står at mit abbonnement er aktivt. Sagde til dem at det kunne de sku godt skrive noget større, så det faktisk er til at læse... Havde jeg vidst prisen havde jeg ikke forsat. De kan aflyse ham der kommer imorgen, fordi man skal gøre det 14 dage før. Hvad er det for en afbuspolitik at have?

Opsagde mit såkaldte abbonement jeg ikke har sagt ja til d.d. Nu er jeg 400 kr fattigere fordi de ikke informere ordentligt.. Måske man skal skrive at man siger ja til et abonnement hvis man benytter kampagnetilbuddet?

14. maj 2025

4,1 stjerner på Trustpilot..dette må…

4,1 stjerner på Trustpilot..dette må være en direkte løgn. Skulle have pudset vinduer første gang for en 50'er, modtager en besked kl 05.15 en mandag morgen at han var blevet syg og han ville kontakte mig når han blev rask. Skriver om de ikke kan sende en anden, ingen svar. Han kontakter mig en uge senere og vil komme, jeg takker nej da jeg har fundet en anden, hvorpå han svarer at det også bare var 'falsk alarm' han var stadig syg. Utroligt frækt !! Senere bliver jeg kontaktet af en anden medarbejder der vil komme, bliver irreteret og takker nej igen. Han sender derefter en besked at jeg skal betale da jeg ikke har overholdt tidsfristen for afmeldelses. Utrolig chikanerede adfærd. HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FUPFIRMA!!!

11. maj 2025

Svindel

Bestilte en enkelt vinduespudsning hvorefter de ville melde tilbage med tilbud på et fast abonnement. Vi hørte aldrig fra dem men i stedet for dukkede de uanmeldt op og opkrævede penge for en vinduespudsning da vi ikke havde afmeldt det 14 dage før… lidt svært at afmelde hvis de ikke har givet besked om at de planlægger at komme!

7. maj 2025

Pas på

Pas på – Uærlige forretningsmetoder**

Jeg advarer alle mod at bruge MV Polering. Deres forretningsmetoder er gennemført ufine og virker designede til at narre kunder. Jeg sagde ja til en kampagnetilbud, men bagefter opdagede jeg, at jeg automatisk var tilmeldt et dyrt abonnement uden klar information eller samtykke.

I stedet for at jeg aktivt skulle tilmelde mig abonnementet – hvis jeg *faktisk* var tilfreds – blev jeg tvunget til at framelde mig for at undgå at blive trukket. Det burde være omvendt! Den slags tricks er uetisk og viser en virksomhed, der sætter profit over kundernes tillid.

Hold jer langt væk, medmindre I vil risikere skjulte abonnementer og dårlig stil.

30. april 2025

Super nemt og hurtigt.

Jeg har været rigtig glad for at være kunde hos MV Polering. Nemt med en sms dagen før de kommer. De har været glade for vores hunde.
Har opsagt dem da en lokal ung gut er startet op og ham vil vi gerne hjælpe igang. Så det er ikke pga. vi har været utilfredse overhovedet med dem.

24. april 2025