1. Musikinstrumentforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

MusikShoppen ApS - Musikinstrumenter og tilbehør

4,0

God

Perfekt service og helt rigtige priser

Jeg har handlet en del gange hos Musikshoppen i Nykøbing Falster, og hver gang er jeg blevet mødt med et smil og en professionalisme, som man ikke møder ret mange andre steder. Jeg oplever at personalet gør meget ud af at hjælpe og vejlede, så man når frem til det produkt, som man har behov for. Hvad deres priser angår, så ligger de helt i bund i forhold til andre butikker inden for feltet. Jeg kan klart anbefale at handle hos Musikshoppen

9. juni 2015

Fed butik i Nykøbing F.

Musikshoppen er altid et besøg værd. De har, trods butikkens beskedne størrelse, et fantastisk udvalg af instrumenter og tilbehør.
Servicen fra butikkens medarbejdere er helt i top og man bliver altid vejledt topprofessionelt. Desuden er priserne fuldt konkurrencedygtige.

Jeg har selv handlet hos Musikshoppen i mange år, og jeg forestiller mig at gøre således mange år frem i tiden.

16. maj 2015

Butikken har det man som butik bør ha' nærvær!

Musikshoppen både online, men i særdeleshed den fysiske butik oplever man en service som ikke længere høre vor tid til.
Har man spørgsmål om et produkt svare de efter bedste evne, og er det ikke nok er de ikke bange for at ringe til leverandører og andre fagfolk og søge oplysningerne.
Jeg har altid følt mig behandlet som en ven, mere end "bare" en kunde. Der er ofte tid til en lille snak og hvis man kommer på en god dag, en lille kop sodavand/kaffe eller øl.
Jeg kommer igen gang på gang, da det Arne & Casper tilbyder, bare ikke fås andre steder.
Tak.

12. maj 2015

Altid tilfredsstillende service og rådgivning

Hos Musik Shoppen Nykøbing får du en sikker og dybdegående service og rådgivning indenfor mange forskellige instrument-grupper og forstærkere. Jeg har også i flere tilfælde fået god hjælp omkring musik-software, studiemonitorer, anlæg og mixere. Man kan mærke at det er fagfolk og udøvende musikere der er bag disken.

10. maj 2015

En fantastisk forretning...

En super service og konkurrence dygtige priser. Altid 14 dags returret uden problemer og forklaringer. Et fagligt og meget professionelt personale hvor jeg altid har følt mig mødt med stort overskud og interesse fra personalets side:-)
Har handlet i musikshoppen i over 12 år og har altid fået en top professionel service og behandling.
1000 tak for det....Vh. Thomas Nielsen (musiker/Vordingborg)

8. maj 2015

Dårlig service

Jeg har aldrig oplevet så dårlig service. Jeg har købt et dyrt produkt på musikshoppen.dk, og jeg forsøger inden for reklamationsretten på de 2 år at få det repareret. Jeg skal selv betale de 200kr. i fragt det koster at sende den, og noget tid efter går den i stykker igen. Igen kræver de 200 kr. i fragt. Dårlig rådgivning generelt. Øv, da priserne ellers er konkurrencedygtige.

18. marts 2015