Daniel er en sidecut-stjerne ✂️ Tak for…
Daniel er en sidecut-stjerne ✂️ Tak for det!
Kh Eva
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Daniel er en sidecut-stjerne ✂️ Tak for det!
Kh Eva
Jeg har været kunde hos mugshot siden august 2022. Jeg vil gerne starte med at fortælle at Daniel lavede mit drømmehår, med striber og klip, og jeg har indtil sidste gang været så glad for at komme der, de har de sødeste medarbejdere. Derfor er jeg virkelig i chok over den behandling jeg har fået af Mike og delvist også af daniel.
Da jeg blev farvet første gang hos daniel, var der behov for at jeg skulle blive klippet meget kort da mit hår var blevet ret skadet hos en anden frisør som havde lysnet det for meget.
Vi lagde en plan for at for hver gang jeg skulle have frisket bunden op samt klip, skulle der gives gas med striberne så det automatisk blev lysere og lysere men stadig sundt. Dette gik efter planen første 3 gange jeg fik lavet hår, dvs daniel havde helt styr på hvordan det skulle være. Så havde jeg tid hos ham igen d.3 februar, hvor jeg havde glædet mig til at gå derfra ligeså tilfreds som de andre gange.
Da jeg er ved at få føntørret håret kan jeg se at der tydeligt er noget helt galt. Min bund der var blevet frisket op var helt varm og den anden halvdel af håret var så koldt at det var gråt.
Daniel siger vi kan også bare afblege dig helt så du bliver helt lys, (det havde vi snakket om inden vi blev enige om at vi fortsatte som før med striberne) som en løsning. Dette var ikke drømmescenariet da jeg har brugt tid og penge på en process hvor jeg ville lade det vokse langt fra næste klipning, men fint, for jeg kunne ikke se sådan ud som det var blevet.
Han afrenser mit hår og afbleger,
Jeg ender med at sidde der fra 14-19:30 ca og gik grædende derfra med skrigende orange bund på ca 5 cm.
Jeg kunne hverken tage til mit shoot dagen efter eller til fødselsdag den aften. Jeg følte forståelse fra Daniels side som forklarer mig at det aldrig er sket før, ergo man erkender fejlen og skal være blind for ikke kan kunne se, at det ikke er den resultat jeg er gået med de sidste 3 gange. Han tilbyder at fikse det om tirsdagen hvis jeg stadig vil se ham, da min bund var helt rød og øm, desuden var det også sent.
Jeg kommer om tirsdagen og han starter med at afrense mit hår igen, samt afblege bunden og noget af længderne, flrdig resultatet var bedre end da det var gået galt men bestemt ikke som det skulle have været i starten og ligeså snart jeg ser det om dagen kan jeg se det er stadig tissegult, bestemt ikke kold nok.
Pointen er at, mit hår blev ekstra slidt uønsket og jeg har ikke engang en hårfarve jeg er glad for, denne SIDSTE oplevelse ødelagde planen for mit hår som jeg startede på tilbage i august, da det skulle have lov til at vokse langt igen nu. Det kan jeg ikke da jeg har helt slidt hår op til ørerne og ikke engang den farve som gjorde at jeg blev glad for mugshot og følte mig i trygge hænder.
Nu kommer det værste, jeg bliver bedt om at betale 3500!!! Alle de andre gange har jeg betalt 2500 ca for et resultat jeg var glad for.
Daniel henter Mike, som er chefen og ejeren. Hans approach og attitude var så nedladende ubehøvlet og ubehageligt, han spørger mig ikke engang hvordan min oplevelse har været og han afbryder mig når jeg prøver at forklare, han siger at hvis det var et andet sted skulle jeg betale meget mere for alt det forarbejde (forarbejde??? Mit hår er blevet ødelagt og rettet derefter som ikke engang er godt, hvilket forarbejde til hvad?)
Derudover siger han at daniel har været nød til at komme ind på hans fridag, undskyld mig men er det mit problem når jeg er kunden og de skylder mig det??? Jeg var simpelhen i chok og så forarget over at jeg stod i den situation, jeg er så dum at jeg endda tilbyder at betale det jeg normalt betaler, så afslutter mike samtalen ved at sige at jeg betaler bare de 2500 også laver de aldrig en blondering på mig igen.
Wow, jeg var og er så vred!!! En ting er at jeg får det skidt over at daniel var ked af at det var gået så galt, en anden ting er at han så foran Mike siger “ du var jo ikke tilfreds første gang” som om at resultatet var on point og det var mig der bare var besværlig. Det fik mig til at tænke over om Mike overhovedet var klar over hele situationen, selv hvis han ikke var kunne han vise mig den respekt og spørge mig hvordan jeg havde oplevet det hele. I stedet belærte han mig om hvor meget det normalt ville koste.
Jeg ved at det er en business, men normalt tager man ikke penge for at ødelægge og prøve at rette det til derefter, som stadig ikke bliver som planlagt. Specielt når jeg også har spildt min tid energi og vigtigts sf alt MIT HÅR ER BLEVET LIGESÅ SLIDT SOM TILBAGE DA JEG STARTEDE PÅ MIN PLAN I AUGUST.
Jeg følte mig SÅ uretfærdig behandlet, i stedet for at rette op på deres fejl med ydmyghed blev jeg mødt med den værste attitude. Det vigtigste hos en frisør er den tillid og respekt man viser hinanden, jeg troede bestemt at mugshot havde de rigtige værdier, jeg anbefaler dem ikke til nogen fremover
Jeg blev klippet og farvet for første gang hos Mugshot af Daniel, og det er simpelthen en af de pæneste resultater jeg nogensinde har fået hos en frisør til dags dato. Kompentencerne var i top og servicen fra både ham og hans kollegaer var også helt i top. Kæmpe anbefaling!
Kommer altid hos Mugshot, kan kun anbefale dem.
Jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse, jeg er altid glad ved resultatet og de er ydermere super kreative og mega gode til at lave en langsigtet plan med deres "design" så man kan nemt kan opfriske et godt look med en mindre behandling næste gang. Det er godt for tiden og økonomien :D
Jeg er kommet der nu igennem en del år.
- Jeg er altid glad og tilfreds når jeg går derfra.
Martin er en rigtig god frisør hos Mugshot. Kan klart anbefales...
Jeg kan varmt anbefale Mugshot! Det er det bedste sted! En fornøjelse hver evig eneste gang! ❤️
Simpelthen de dygtigste i Købehavn til at afblege og tone i blonde, kølige nuancer. Selv mit ret mørke hår, der ikke altid vil lade sig afblege uden kamp ligner en drøm efter en behandling her!
Klipning er også helt i top! Råt og tilpasset ansigtets form.
Jeg har idag besøgt Mugshot i Odense, og jeg kan slet ikke få armene ned!
Jeg blev klippet af Mike som, ud over at være utrolig sød og imødekommende, er en vildt dygtig og grundig frisør. Jeg har fået en smuk ny frisure som passer til min hårtype og som jeg også har fået gode tip til at style.
Jeg kommer med garanti igen😊
Havde en fin nok oplevelse med personalet hos mugshot, men selve klipningen er ret under niveau. Mit hår er desværre klippet skævt og i tjavser - ikke særlig pænt. Så nu er jeg nødsaget til at bruge lang tid på at style det eller bare smide det op i en knold. Ikke ligefrem det man ønsker efter en klipning ...
Jeg havde engang ret svært ved at finde en frisør der kunne vejlede uden at bestemme for meget. Nu har jeg kommet hos Mugshot inigle år og har været tilfreds hver gang. Både klipning og farver har været helt perfekt.
Jeg føler mig i totalt trygge hænder når jeg sætter mig i stolen i Mugshot og overlader det til dem. De er utrolig dygtige og kigger på den enkelte kunde og formår at lave noget der passer til en.
Søde mennesker. God vibe. Flot salon!
Jeg vil ikke klippes eller farves andre steder!
Den værste behandling! Gitte fra mugshot hair har både behandlet min veninde og jeg.
Vi begge havde som udgangspunkt lidt afblegning siddende i spidserne fra tidligere frisører, og ønskede et ombre/balayage look.
Efter første behandling er vi egentlig ret tilfredse, men ønsker dog at det bliver en mere kold lysere tone i midterstykket. Gitte fortæller os at det nok kræver 1-2 behandlinger yderligere.
Efter anden gang bliver overgangen fra det mørke til det lyse meget markant og vi ender med et midterstykket som er orange og ikke en kold farve.
Så et hår med mørk bund, orange midterstykket og kold blond farve i spidserne. Hæsligt og uprofessionelt! Jeg er herefter blevet 4500 kr fattigere og min veninde har betalt cirka 2500-3000 kr for hæsligt hår, som man kunne have få lavet hos en hvilken som helst anden inkompetent frisør eller måske også hvis man selv havde lavet det!
Min veninde kontakter Gitte, da hun er mere medtaget af det end jeg. Men får at vide at hun gerne vil rette op i det mod betaling. Men det chance tør hun ikke at tage og derudover har hun ikke lyst til at betale for at rette op på det håndværk Gitte har udført.
Gitte mener ikke at hun har gjort noget forkert da det er hendes teknik vi er utilfredse med. Men uanset hvad det er, er vi utilfredse med det hun har lavet, så om det er hendes teknik eller manglende kompetence er underordnet.
Gitte virker meget arrogant og ligeglad med de kunder hun har og gør intet for at bibeholde dem.
Gitte har oven i købet kritiseret et arbejde som en anden frisør havde udført på mig og fortalte mig at frisøren ikke har en uddannelse som frisør med lever af sit navn og det image hun har. Men hun var dog ret god og faktisk bedre end Gitte. Så frisør eller ej er underordnet, så Gitte burde bare fokusere på at forbedre sit eget håndværk.
Kan ikke anbefale at blive behandlet hos Gitte i mugshot. Arrogant og inkompetent. Hold jer væk hvis i har mørkt hår og skal have lavet ombre/balayage hår!
Skån håret!
Efter en meget ubehagelig oplevelse, hvor en frisør jeg havde haft gennem 18 år, skam klippede mit hår og lavede en page om til en kort etage frisure, for derefter at farve mit hår 3 gange (det blev grønt og brændt i spidserne) og prøve at råde bod ekstension (som slet ikke passede ind og gjorde ondt) og til sidst bad jeg få det hele af og renset håret.
Håret var totalt ødelagt og jeg var grædefærdig.
Jeg fik anbefalet Gitte hos Mugshot. Og det er det mest fantastiske jeg længe har oplevet.
Der var sat 3 timer af til mig. KUN mig og mit hår. Nænsomt blev det farvet ind i den oprindeligt farve, det blev plejet med kur og til sidst klippet lidt til, så de uldne spidser blev klippet af.
Da jeg til slut kunne se mig i spejlet, græd jeg. Af glæde. Jeg havde fået min hårfarve tilbage og klipningen var tilrettet. Så nu var det kun tiden der kunne få længden på igen.
Jeg kan til alle anbefale Mugshot. De er kompetente, venlige og der er en skøn og venlig stemning i salonen. Jeg er sikker på, at alle der kommer her, har den samme oplevelse som jeg.
Jeg skal i hvertfald ikke andre steder nogensinde.