M. Torp trækker pengene for en riffelkikkert, montage og en flaske våbenolie meget lang tid før varerne bliver afsendt. Alle varerne bliver ikke sendt til mig på trods af pengene ER hævet på min... Se mere
Købte: Hawke Sidewinder 30IR Hawke Flipup covers Hawke Match Mounts Weaver Beretta Opbrækkerkniv Nemt og bestille og betale. Da så var den reklameret leveringstid nærmede sig, ringede e... Se mere
Skulle købe en julegave,kikkert, til min mand og var lidt sent ude....men med fantastisk hjælp fra Micael Torp dukkede først et gavekort op( hvis pakken nu ikke nåede at komme inden jul) men dagen f... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Onlinehandel med et stort udvalg indenfor Jagt, Arbejde & Fritid.
Nordvangen 28, 7173, Vonge
- ordre@mtorp.dk
- www.mtorp.dk
Andre kiggede også på
Det MEST utroværdige firma jeg har mødt på www
Alle varerne bliver ikke sendt til mig på trods af pengene ER hævet på min konto.
På trods af gentagne kontakter til M. Torp både pr. email og telefon tilbageføres mine for meget betalte penge IKKE.
M. Torp (Michael som jeg talte med i tlf.) lovede ellers at mine penge ville blive tilbageført straks jeg pr. email havde sendt dem mit kontonummer. Og det er jo noget absolut vrøvl at man skal xtra oplyse sit kontonummer når man har betalt med DanKort. Lovgivningen siger nemlig at tilbageførsel af DanKortbetaling SKAL SKE til samme kont som den handlende har modtaget pengene fra.
M. Torp betalte ALDRIG pengene tilbage. Jeg var nødt til at rejse krav gennem PBS (NETS) og har nu fået mine penge, men IKKE af M.Torp! Føj!
M. Torp burde ikke engang få een stjerne, men det er laveste grad.
SUPER SERVICE
Hurtig levering, gode priser, vil helt sikkert handle her igen.
hurtig levering
hurtig levering varen var som forventet der medfulgte en blanket til evt. reklamation
udemærket
Rimelig leveringstid og et stort plus var genanvendelig pose ved evt returlevering samt meget overskuelig følgeseddel samt returseddel. Vil klart handle der igen.
Meget hjælpsom.
Det er super nemt at bestille sine vare, og de kommer hurtig frem. Det er dejligt at man kan ringe til dem,og få hjælp.
Service og købmandsskab i højsædet
Da varen var udsolgt, fra leverandør, blev der fundet en erstatning til samme pris - god service
rigtig fin betjening
Det har været en fornøjelse at handle med jer. Varen passede dog ikke og vedkommende fik mulighed for et nyt produkt /pengene retur.
desuden var der kun venlighed.
Som internethandel skal være
Den rigtige vare i den rigtige størrelse til den rigtige pris. Perfekt!
Her kunne jeg godt handle en anden gang
Prisen er meget attraktiv og det trækker op på lidt problemer med at logge på som tidligere kunde (måske fejl 40).
Alle de bestilte varer var desværre ikke til rådighed alligevel, selvom de kunne lægges i varekurven.
Dette blev selvfølgelig reduceret i det hævede beløb, men betyder at jeg alligevel nu skal handle yderligere ét sted for at få de ønskede varer.
Da varen ikke er levert endnu efter mere end 1 uge og pengene er trukket fra min konto med et for højt beløb i forhold til det aftalte, er jeg ikke særlig tilfreds.
Man kan åbenbart også købe for billigt, da jeg stadig ikke har fået mine vare efter en uges ventetid og mange telefoniske henvendelser, der har været meget forvirret betjent, når den ene ikke har vidst hvad den ande gjorde eller ikke gjorde.
Købsprisen har været aftalt før bestilling og der er så alligevel hævet et andet beløb fra min konto for snart en uge siden og varen er stadig ikke kommet og det forkert hævede beløb er heller ikke kommet retur!
Godt gennemført handel
Fik det, som jeg bestilte, leveret efter 3 dage. Den ene vare var desværre ikke på lager længere, men fik en opringning, og vi fik afklaret det,- super service.
Super hurtig betjening
Jeg fandt en vare af interesse, og sendte en mail med et supplerende spørgsmål. Derefter oprettede jeg en profil og afgav bestilling. Jeg var afhængig af en hurtig levering, hvilket jeg gjorde opmærksom på, på bestillingen, og 2 dage senere havde jeg varen. Undervejs blev jeg kontaktet af M. Torp, da den bestilte vare var i restordre, men han kunne levere en tilsvarende til samme pris.
Det kalder jeg service, og jeg handler gerne igen.
perfekt
Kan kun anbefales-varen levede op til forventning-og ankom pr post til tiden.
TOPSERVICE
Hurtig, god og venlig service.
Link til mtorp.dk er sendt videre til mine jagtkammerater.
Som forventet
Jeg fik hvad jeg havde bestilt indenfor rimekig tid.