Dårligste service og forhandler!!! Har købt en bil hvor de sagde den slet ikke fejlede noget, efter jeg havde kørt hjem lyste motorlampen.
Den dårligeste service!! Vil aldrig sætte vores bil/biler til det værksted igen, M.Skotte. De har lavet noget uden vores accept. De lavede og udskiftede noget helt andet end selve skaden uden at... Se mere
Ulovlig servicekontrakt. Vi tegner en servicekontrakt, da vi finder ud af den ikke overholder lovens regler gør vi opmærksomme på dette. Og ja så viser ejeneren sig fra sin sande side, tager ikke... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
M. Skotte A/S - Autoriseret forhandler af Suzuki. Kig ind og se vores store udvalg! Samtidig Bosch car service, med reparation af alle bilmærker. Salg & reparation af cykler, scootere og el scootere.
Nykøbingvej 8, 4990, Sakskøbing, Danmark
- www.mskotte.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Dårligste service og forhandler!!!
Dårligste service og forhandler!!!
Ulovlig servicekontrakt
Ulovlig servicekontrakt.
Vi tegner en servicekontrakt, da vi finder ud af den ikke overholder lovens regler gør vi opmærksomme på dette. Og ja så viser ejeneren sig fra sin sande side, tager ikke sin telefon, snakker nedladende og smider min mand ud fra butikken i nyk. Og sig så ses vi aldrig mere.
Vi tager denne videre og får medhold i den er udlovlig men da vi har fået et eftersyn og har betalt 8000kr på denne serviceaftale får forhandleren ret. Og han har så tjent 8000kr på et eftersyn på en helt ny bil.
Hold er langt væk. Lad være med at købe bil eller få en servicekontrakt. Bare lad vær.
Den dårligeste service!
De har lavet noget uden vores accept. De lavede og udskiftede noget helt andet end selve skaden uden at informere os om det først.
Vi får en pris ved afhentning og modtager i stedet en faktura på mere end 1000 mere.
Chefen Thomas og hans søn lyver en direkte op i ansigtet når man konfrontere dem direkte.
Bruger ALDRIG det værksted igen. Aldrig.
Utrolig ringe service og mekaniker
Utrolig ringe service og mekaniker, mangler stadig en tagliste her 1 år efter bilkøb
Virkelig træls behandling
Sidst i oktober 23 henvendte jeg mig til Skotte i Sakskøbing for at komme i gang med en forsikringssag. Jeg havde bulet bagsmækken på min bil. Der var stor beredvillighed – fotos blev taget. Hele bagsmækken skulle skiftes, men alt så lyst ud. Men så skete der ikke mere. Jeg ventede at høre fra mit forsikringsselskab, men tænkte, at de nok havde travlt med stormflodsskader. Efter en rum tid blev det klart, at de intet havde modtaget fra Skotte. Uha, det havde de sørme glemt, sagde de på værkstedet. Men nu ville de sandelig gøre noget ved det. Sådan gik det et par gange, indtil mit forsikringsselskab efter et halvt år meddelte, at de nu lukkede sagen. Det viste sig, at de stadig intet havde modtaget fra Skotte i Sakskøbing. Herefter blev jeg overført til Skotte i Nykøbing. Thomas Skotte var venlig og imødekommende. Nu skete der endelig noget. Jeg fik en gammel skrammelkasse af en lånebil, men det skulle jo kun være kort tid. Nu skete der imidlertid det, at jeg var så uforsigtig at sætte en CD i lånebilens afspiller. Der var jo intet, der tydede på, at det skulle være et problem. Men afspilleren var død – og CD ville ikke komme ud. Det sagde jeg selvfølgelig, da jeg kom efter min reparerede bil. En mekaniker lagde gode kræfter i at få den ud, ringede til kyndige mennesker etc. Men sluttede så af med at sige, at den kunne han ikke få ud. Nå, men hvad så? Ja det var egentlig ikke deres, men mit problem. Tak for kaffe. Jeg gjorde opmærksom på, at den pågældende CD faktisk ikke engang var min egen, men kommunens, idet den var lånt på biblioteket – og derfor i sidste ende ville koste temmelig dyrt, hvis ikke afleveret. Det var tydeligt, at det ragede dem. Det havde de ikke tid til. De havde nemlig travlt, selvom dette værksted kunne være en udmærket illustration til opslaget Og Tiden Stod Stille. Nu viste det sig, at vinduesviskeren på den ”nye” bagsmæk ikke havde kontakt med vinduet. Derfor måtte jeg jo tilbage igen. Også her spurgte jeg til CDen, men de havde jo travlt. Og sådan har jeg måttet køre til og fra dette værksted måske 4-5 gange med uforrettet sag. Det er der gået knap en måned med. Så i dag kom jeg igen forbi. Hr Thomas var i godt humør. Muligvis fordi han kunne stikke mig en parkeringsbøde, som han fortalte, at han havde betalt. 875kr. Det var selvfølgelig min fejl – min egen bil har digital parkeringsur, den gamle skrammelkasse selvfølgelig ikke. Men Thomas kunne med et underfundigt smil fortælle, at Kvickly gerne refunderer, når man kan vise, at man har handlet hos dem den pågældende dag. Således opmuntret betalte jeg, hvad han havde betalt. Gud ved, om smilet skyldtes, at en sådan bøde skulle have været påklaget indenfor 10 dage – en frist der jo for længst var overskredet? Jeg fik jo først bøden i hænde i dag – en fuld måned efter. Selvom jeg jo netop havde rendt værkstedet på dørene 4-5 gange i samme periode… Og CDen? Jamen, da jeg mødte op i dag, lå hele afspilleren klar til mig på bordet – så kunne jeg jo selv skille den ad. Det kan jeg da ikke, udbrød jeg – det må da være jeres område. Og i parentes dét, jeg havde gået og ventet på i en måned. Nå, så kunne jeg komme igen i morgen…
Hvad er konklusionen af alt dette? Det er, at man skal holde sig fra dette firma, hvis man vil behandles ordentligt – og undgå ubehagelige overraskelser. De er glade for at tage imod ens bil, men derfra er alting op ad bakke. Jeg har mødt en ligegyldighed overfor mig som kunde, som jeg ikke har troet mulig før jeg rent faktisk selv oplevede den. Og selv da har jeg haft svært ved helt at fatte det. På intet tidspunkt har firmaet ringet tilbage som gentagne gange klart og tydeligt aftalt. Jeg har spildt tid, benzin og kræfter – og i tilgift fået en unødvendig bøde. Det må bare kunne gøres bedre – for det her det er simpelthen så ringe. Hold jer væk. Nu er I advaret.
God service og fair pris på min bil og…
God service og fair pris på min bil og hurtig levering
Købte ny bil for tre måneder siden
Købte ny bil for tre måneder siden, og fik en fair pris for den gamle. Jeg har fået en rigtig fin behandling, så jeg kan godt anbefale firmaet.
Fremadrettet skal man ikke købe bil hos…
Fremadrettet skal man ikke købe bil hos m.skotte. kører til Næstved der er bedre service
Lad aldrig Skotte røre ved din el-bil
Lad aldrig Skotte røre ved din el-bil
I efteråret 2022 købte jeg fire nye vinterdæk til kr 5200, som skulle sættes på mine fælge, på min næsten nye el-bil, hos Skotte i Nykøbing.
Da jeg skulle køre derfra var der en lampe som lyste, og da jeg gik tilbage til butikken, fik jeg at vide af Thomas Skotte: nåå ja de var forresten kommet til at knække en TPMS ventil, som måler dæktryk, men de skulle nok bestille en ny.
Og så startede en laaang periode, hvor de forsøgte at sætte ny ventiler på og kode dem og henover vinteren kørte jeg
fra Nysted til Sakskøbing 3 gange forgæves
fra Nysted til Roskilde, hvor bilen er købt, 2 gange, og det lykkedes så 2. gang at få sat 4 nye TMPS ventiler på og få dem kodet korrekt af MG forhandleren.
Jeg har kørt 736 forgæves km, som Skotte ikke synes de skal kompensere.
Deres Holding er, at jeg bare kan lade være med at købe en speciel el-bil (MG) så det er jo faktisk min egen skyld, at de kom til at ødelægge ventilerne i min bil.
Thomas Skotte (direktør) sætter en medarbejder til at svare på min klage, det synes han ikke selv han vil nedværdige sig til.
Dårligere service skal man lede længe efter
Venlig betjening og rigtig god service.
Min første bil.
Skulle have min første bil og fandt en brugt Toyota hos Skotte. Han tilbød at man kunne købe den til en speciel nysynet pris og at diverse små fejl ville blive fixet før afhentning. Og det blev de! Thomas Skotte var yderst hjælpsom, gav gode råd til en nybegynder som jegselv og sørgede endda for extra sikkerheds udstyr til bilen. Den lader til at starte og virke perfekt og jeg glæder mig til mange år på vejen i den, den var i flot stand og håber at holde den således. Tak for en god handel.
Kommer ind fra gaden med en bundplade…
Kommer ind fra gaden med en bundplade som har løsnet sig på min Opel Insignia.
10 minutter senere er jeg kørende igen.
Tak for den hurtige og gode service.
Den største fusker og svindler der…
Den største fusker og svindler der findes. Hold jer langt væk.
Jeg skulle købe en brugt bil hos
M. Skotte, Carsten.
Hyundai i20 1.4 comfort.
Til 32.900 kr.
Han ville kun give skrotprisen for min bil. Altså 2200 kr.
Vi lander nu på 31.000.kr Hmmm. Det passer jo ingen steder. 300 mangler.
Han ringer dagen før, jeg skal hente bilen og siger : det er kun en 1.25.. ikke en 1.4 .
Jeg siger, så er det vel til en billigere pris ? Når motoren ikke er så stor, som der stod i annoncen.
Nej det var det ihvert fald ikke.
Jeg nævner, at han prøver, at snyde mig for 300 kr i byttehandlen. Dem skulle jeg selv betale, for at få bragt den væk.... Hvad ? Er du helt væk ?
Han havde 14 andre,der var interesseret i den Hyundai.
Så må du sælge den, til en af dem, siger jeg.
For du er da den største svindler, jeg nogensinde har mødt...
Jeg kigger derefter på annoncen igen.
Carsten har nu rettet den til 1.25 og steget med 2000 kr i pris.
Nu koster den pludselig 34.900 kr.
Pas på med at handle der.
Han troede, jeg var en kvinde, der ikke havde forstand på biler.
Han blev overrasket !
Fy for pokker en svindler.
Fået udskiftet forruden
Fået udskiftet forruden. Måtte gøre bil ren bagefter, da der var sorte finger og en masse sorte plastik og gummi i instrumentbræt og på gulv. De havde heller ikke ringet til mig da bilen var færdig. Dårlig service. Regning til forsikring blev sendt samme dag.
Har købt en rigtig god bil til en fair…
Har købt en rigtig god bil til en fair pris hos m.skotte. Har oplevet god service og har følt mig godt vejledt i forhold til hvilken bil der passede til mine behov. Har desuden oplevet fleksibilitet i forhold til at finde tid til at kigge på min bil da den skulle til serviceeftersyn.
Dårlig service
Dårlig service. Dårlig håndtering. Uprofessionelt og overfusede medarbejdere.
Reparation af noget uden aftale. No go til Skotte.
Øv øv
Vi lejede en bil igennem Skotte, da vi var 6 der skulle på tur til Nordsjælland. Vi kører afsted fra Sakskøbing og kort tid efter, kommer der en hylelyd. Vi finder ud af det stammer fra højre sidespejl, hvor noget af plasrikrammen mangler. Da vi tændte for AC'en bredte sig en meget dårlig lugt af våd hund og noget surt.
Anlægget trænger helt klart til at blive renset.
Da vi igen kører mod Sakskøbing, går bilen pludselig ud midt på motorvejen og vil ikke starte igen. På handskerummet hænger en seddel med nummer til Flack autohjælp. Jeg ringer til dem og oplyser abonnementsnr. Falck oplyser mig, at Skotte har opsagt deres abonnement pr. 31/12/16.
At den seddel hænger der, giver en falsk tryghed, når man ikke kan bruge det til noget og det er ikke i orden!
Jeg ringer til Thomas, hvor jeg får telefonsvareren, hvor jeg ikke kan indtale en besked. Jeg ringer igen og får fat i ham. Jeg fortæller, hvad der er sket og da jeg fortæller om den manglede autohjælp, får jeg intet svar. Thomas beder os tænde bilen igen og den starter heldigvis, men den hugger meget i det og vi kan ikke køre mere end omkring 90 km/t. Beskeden er at vi bare må prøve at få den til Nykøbing og så må de finde en måde at hente den på der. Det lykkedes os at få den hele vejen til Sakskøbing, omend det tog meget længere tid end forventet.
Da vi tømmer bilen for vores ting og tjekker under sæderne, for at fjerne, hvad der er vores, ser jeg der ligger gammelt slik på gulvet og der er generelt beskidt. Derudover hang der sedler i solskærmen fra scanlines, som heller ikke er blevet fjernet.
Jeg er indforstået med, at til den pris vi har betalt ikke kan forvente en splinterny bil. Dog mener jeg at en rengøring er det mindste man kan forvente, samt de generelle ting som AC der ikke lugter og et sidespejl der er intakt.
Det er var en øv oplevelse og vi bliver fremadrettet nødt til at afsøge andre muligheder for at leje bil, når vi skal på tur.
Mn mor køber en brugt bil hos Skotte
Mn mor køber en brugt bil hos Skotte, på fakturaen tilføjer skotte et ekstra tal på nummerplade regstringen,
På salgslutseddelen står min mors adresse hvilken bil og hvor meget den har kørt hverken stelnummer eller nummerplade
Det viser sig nu der er registreet Pant i bilen
som lyder .:
Den 14-05-2009 er der registreret et ejerpantebrev på 150.000 DKK i denne bil.
Sørg for at sælger får slettet denne pant, inden du køber bilen.
HVEM SKYLDER
CPR: 150451-XXXX , 69 år
STELNR VF7FC8HZC9A062200
Ikke en bilforhandler jeg kan anbefale
Trustpilot Business
Styrk din SEO, invitér kunder til at
Jeg købte en ældre brugt bil i januar…
Jeg købte en ældre brugt bil i januar 2020, og er helt tilfreds med forløbet. Jeg har lige fået lavet lidt rust på reklamation, hvilket forløb helt uden komplikationer og til aftalt tid, hvor jeg fik en lånebil stillet til rådighed. Jeg har kun godt at sige om M. Skotte.
Købte en ny bil hos dem
Købte en ny bil hos dem.
Spurgte Sælger om jeg kunne få hajfinne antenne og trådløst lader med i handlen. Sælger slår op i katalog og siger så ok.
Efter det er blevet monteret får jeg en regning på 2500, sætter ikke mine ben på den matrikel mere...

Besvarelse fra M. Skotte