MR MARVIS Anmeldelser

51.551

4,6

Agreablement surpris par la qualite du polo et du pantalon. Je regrette toutefois de ne pas pouvoir passer une seconde commande car mes tailles ne sont pas disponibles dans les coloris presents sur le... Se mere

Fantastisk lækre varer I har. Hurtig ekspedition. Bliv ved med anvende økologisk materiale. I vil helt sikkert være min foretrukne forretning

Leveringstid fra Holland til DK 3-4 dage, acceptabelt❗️ Der blev købt 2 par shorts af forskellig design og kvalitet. Størrelse nummer valgt et nummer mindre, idet benyttelse medførte efter nogle timer... Se mere

Jeg købte 2 par shorts til min mand, de passer perfekt i størrelsen og sidder virkelig godt. Elastikken i livet gør det bare endnu bedre. Det er dejlig nemt at handle og der mangler ingen oplysninger... Se mere

1. Herretøjsbutik
  2. Tøjbutik

When MR MARVIS was founded back in 2016, we embarked on a journey to create the perfect shorts. Not long after we added trousers to our collection. Today, we offer a wide range of perfect garments combining ultimate comfort with iconic, timeless design. All our products are made in Portugal from high quality materials. The fit and style never change. The only thing that changes is the number of colour options. MR MARVIS products are available online and in flagship retail stores. Free local shipping both ways.

52 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(51.551)

8.017 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg synes stadig ikke om

Jeg synes stadig ikke om, at de fremsendte shorts ser ud som dem på reklamen, så det blev jeg lidt skuffet over og det er ikke let at finde den rigtige farve ud fra siden, samt meget besværlig at bestille på siden, hvor man skal udfylde med mailadresse og koder mange gange

22. juli 2025

Hej Leif,

Vi er meget kede af at høre, at du ikke var helt tilfreds med din bestilling, og at de shorts, du modtog, ikke levede op til dine forventninger.

Din kommentar om bestillingsprocessen er også vigtig for os. Det er ikke normalt, at du skulle indtaste din e-mailadresse og koder flere gange - vores bestillingsproces er generelt meget enkel og brugervenlig.

Vi beklager den ulejlighed, det har medført i dit tilfælde. Vi undersøger naturligvis sagen internt for at udelukke eller afhjælpe eventuelle tekniske problemer.

Med hensyn til farvegengivelsen på hjemmesiden arbejder vi hele tiden på at gøre den så realistisk som muligt - der kan dog være små afvigelser afhængigt af skærmvisningen.

Vi håber, at du vil give os endnu en chance for at overbevise dig om vores service og produkter i fremtiden.

Med venlig hilsen,
MR MARVIS

Mr Marvis ok - meen..

Jeg synes Mr Marvis shorts jeg købte er ok. Men alle disse trust pilot påmindelser irriterer mig. Det må være min egen beslutning om jeg vil bedømme eller ej og Mr Marvis kan jo blot se efter om jeg handler igen eller ikke.

6. juli 2025

Hej Svend,

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at give os feedback. Vi er kede af at høre, at du modtager mange e-mails med påmindelser om at anmelde os. Desværre er disse e-mails faciliteret af Trustpilot og ikke af os. På din Trustpilot-konto kan du ændre indstillingerne for at modtage færre e-mails. Vi undskylder for ulejligheden.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har andre spørgsmål.

Med venlig hilsen,

MR MARVIS

Bukser str 34, lysegrønne

Meget skuffet over køb , efter første vask kom de ud med en masse lyse pletter , lige til at smide ud .
Kan ikke klage mere , for bukserne er smidt ud , og har ikke ordre nr . Sidste gang jeg køber noget der - læs ny
Andmedelse

29. juli 2025

Hej Jan,

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os!

Hvor er det ærgerligt at høre, at du stadig ikke er helt tilfreds med, hvordan denne ordre gik. Efter vores tidligere e-mailkontakt har du modtaget et par erstatningsbukser gratis - forhåbentlig kan du bedre lide dem.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig. Indtil videre ønsker jeg dig en rigtig god dag!

Lækker kvalitet

Bestilte 2 par shorts i økologisk lækkert bomuldfløjl til min mand som er lidt kræsen med hvad han vil gå med men de her faldt i god jord( han har haft dem på siden han fik dem😉) de er i en super lækker kvalitet, sidder flot og holder pasformen. Helt sikkert ikke de sidste der bliver købt. Leveringen af pakken var superhurtig.

6. juli 2025

Ordre ikke leveret efter 14 dage :-(

Har bestilt varer d. 29/6 og ordren er ikke komment endnu d. 13/7. Er i kontakt med Mr. Marvis - en gang, men så sker der ikke mere :-(

30. juni 2025

Hej Per,
Tak for anmeldelsen!
Det er ærgerligt at høre, at du har haft denne oplevelse.
Vi har lige sendt dig en e-mail for at løse problemet😄