MPB Anmeldelser

60.053

4,7

Fin og overskuelig webshop. I mit tilfælde stort udvalg af brugte objektiver, som er godt fotodokumenteret. Mulighed for returnering indenfor 14 dage. Samt 12 mdrs garanti. Har gjort brug af MPB... Se mere

Fantatisk service og gennemsigtighed! Altid hurtige vurderinger, som selvfølgelig er lidt laverede end man selv vil kunne sælge dem brugt for. - Men det jo præmicen. (De opjusterede faktisk mi... Se mere

Jeg solgte mit Nikon udstyr gennem MPB og er overrasket over hvor smertefrit det gik med både vurdering og den gratis forsendelse. Pakkerne blev samlet op af DHL. Vurderingen var fair og servicen frem... Se mere

1. Fotohandler

Om MPB

We transform the way that people buy, sell and trade used photo and video kit.

MPB is the world’s largest online platform for used photography and videography equipment. MPB is a destination for everyone, whether you’ve just discovered your passion for visual storytelling or you’re already a pro.

We have always been committed to making kit more accessible and affordable, and helping to visualise a more sustainable future.

We recirculate more than 350,000 items of used kit every year, extending the life and creative potential of photo and video kit for visual storytellers around the world.

Headquartered in the creative communities of Brighton, Brooklyn and Berlin, the MPB team includes trained camera experts and seasoned photographers and videographers who bring their passion to work every day to deliver outstanding service.

Every piece of kit is inspected carefully by our product specialists and comes with a warranty to give our customers peace of mind that buying used doesn’t mean sacrificing on quality or reliability.

mpb.com

Warranty included
All used gear is covered by MPB's free warranty.
Free Collection
We offer free collection and delivery on part exchanges, and free pick up on your equipment if you wish to do a straight sale.

• 64 Ship Street, BN1 1AE, Brighton, Storbritannien

• www.mpb.com

60 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

(60.053)

9.765 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantatisk service og gennemsigtighed!

Fantatisk service og gennemsigtighed!

- Men det jo præmicen. (De opjusterede faktisk min pris lidt, efter de fik den ind)

Og når man sælger, betaler de endda for fragten.

De giver generelt en god tryghed, ved at beskrive hver enkelt salgsannonce, og ydermere yde en garanti :)

25. maj 2023

Tager dit udstyr

Tager dit udstyr - trods helt nyt og ubrugt - til en utrolig lav pris.
Jeg skulle købe et brugt Sony FE 16-35mm f/2.8 GM som kostede kom til at koste 1029 i byttepris.

Objektivet kostede 1299€ til at starte med. Jeg nåede desværre ikke at takke ja til tilbuddet.

Fik så et nyt tilbud, men nu vil de give endnu 50€mindre for mit Nikon d5600+18-140 mm f4.5 objektiv. Samtidig kostede Sony FE 16-35mm f/2.8 GM nu 1499€ i samme stand "excellent"
Det takkede jeg nej til, da det absolut ikke giver mening.
Nu koster samme Sony FE 16-35mm f/2.8 GM vandvittige 1819€ svarende til 13500kr.
14990 kr koster et nyt hos ScandinavianPhoto.

UPDATE til svar:

Hvad er der at diskutere. I skruer prisen på en Sony FE 16-35mm f/2.8 GM som er flere år gammel op til 1819€ svarende til 13500kr. det er altså små 200€ fra nyprisen.

Det var det et ubrugeligt undskyldning I kom med det. ;)

1. april 2024

Hej Jalil,

Vores priser varierer afhængigt af model, stand og generel tilgængelighed og lagerniveau. Så i nogle tilfælde kan en "som ny"-model være 10-15% billigere end et nyt produkt (især hvis det er en helt ny model), eller i andre tilfælde betydeligt billigere.

Hvis du nogensinde er utilfreds med vores priser, eller gerne vil have flere oplysninger om, hvordan vores priser fastsættes, kan du kontakte dit Customer Experience Team, som gerne vil diskutere det med dig.

Anerkender ikke reklamationssag / garantisag

Kameraet jeg modtog var defekt på flere måder og i elendig stand, selvom det stod "god stand" på siden. Kundeservice hos MPB er desværre ikke ret hjælpsomme. De tilbyder at jeg kan bruge min 14-dages fortrydelsesret og selv betale den originale porto på 130kr, men nægter at anerkende, at der er tale om en reklammationssag, hvor jeg i øvrigt også gerne vil bruge MPB's ekstra 6-måneders garanti.

Det ærger mig i øvrigt, at de ikke bare vil betale for at få kameraet repareret i stedet for, at det skal returneres (men det er selvfølgelig op til dem). Nu har jeg brugt ugevis på at skulle få reklamationssagen med en kundesupport der svinger meget i kvalitet. Fortsat ikke i mål. Så skal jeg vente på, at de giver mig pengene tilbage (hvor de lige nu ikke tilbyder en fuld refundering, men vil tilbageholde 130kr) og så til sidst, når alt det her rod forhåbentlig er ovre, kan jeg købe et andet kamera (nok hos en anden sælger!).

Uden at konferere med mig om tilbageholdelsen af 130kr, har de bestilt en DHL-afhentning til på tirsdag (første åbningsdag i MPB efter påskehelligdagene). Den dag kan jeg ikke, og jeg kan ikke kontakte dem for at aflyse det, da de jo har lukket.

Ærgerlig forsinkelse af mit fotoprojekt og i hvert fald et stort spild af tid. Fedt koncept i princippet, men jeg har ikke haft en god oplevelse desværre.

MPB tilbød mig på et tidspunkt et tilsvarende kamera, der også havde standen "God" og sagde, at de ville betale prisforskellen. Det var et super tilbud, så jeg hurtigt kunne få det kamera, jeg havde betalt for! Men så sendte de mig en regning på differencen og nægtede pludselig, at de kunne betale prisforskellen, selvom deres tilbud stod sort på hvidt... Øv!

Defekter ved det købte full-frame-kamera inkluderer:
- Autofokusmotor i kameraet fungerer ikke
- EyeCup er i stykker, men er også en model der ikke passer til kameraet
- Batteriet holder slet ikke strøm. Selvom det oplades længe har det meget lav kapacitet.
- Grebet til venstre hånd på fronten falder af og er klistret, som om limen ikke er størknet længere (logoer er i øvrigt også faldet af med modelnummer og "FX")

MPB siger, at hvis jeg får kameraet repareret hos officielt værksted, så bortfalder deres 6 måneders garanti, og de vil heller ikke dække omkostningerne. Jeg synes det er mærkeligt med den tilgang til reparation. Det virker til, at de prøver at bilde folk ind, at deres 2 års reklamationsret ikke gælde (det er minimumsbetingelser fra EU-lovgivning!)

28. marts 2024

Hej Jacob,

Vi er meget kede af den forsinkelse, påsken forårsagede i behandlingen af denne returnering. Vi er glade for at se, at vores Customer Experience Team siden har organiseret en passende erstatningsvare til dig uden ekstra omkostninger.

God oplevelse

Solgte alt mit Olympus kameraudstyr og fik et prisestimat, der var ok. Ville nok have fået lidt mere ud af at sælge det privat, men også få mere besvær. MPB var flinke til at opjustere min vurdering at enkeltdelenes stand efter deres gennemgang og det var jo ganske positivt. Eneste problem var at det var svært at få et rettidigt svar på et spørgsmål til deres kundeservice vedr. forsendelsen. Ellers god kommunikation omkring processen undervejs. Forsendelsen gik let med DHL, der afhentede pakken hos mig på et forud aftalt tidspunkt. Betalingen for udstyret var på min konto mindre end en uge efter afsendelsen. Kan kun anbefale at sælge kameraudstyr gennem MBP

5. marts 2024

Fraværende kundeservice

Jeg har desværre haft en meget dårlig oplevelse med MPB. Jeg har tidligere solgt flere ting med succes og med en god behandling, men denne gang gik det galt og jeg er desværre blevet ignoreret siden det gik op for dem.
Med henblik på salg sendte jeg et Leica X2 til MPB, men der viste sig en ikke kendt fejl på kameraet og de ønskede ikke at købe det - fair nok. MPB sendte kameraet tilbage, men undervejs går pakken i stykker og den originale æske, oplader og kamera bliver beskadiget kraftigt. Igen - det er hvad der kan ske, det er DHL/PostNords ansvar, men der hvor MPB TOTALT svigter, er når deres mangel på kundeservice viser sig. Man kan skrive i deres chat eller sende en mail, men selvom de allerede i sidste uge lovede at behandle klagen, er der endnu ikke kommet noget svar.

29. februar 2024

Hej Stefan,

Jeg er meget ked af at se, at du har oplevet problemer med din forsendelse.

Vores Customer Experience Team har været i kontakt med dig for at afklare, hvor langt vi er med DHL's undersøgelse af dette forsendelsesproblem.

Perfekt salg

Solgte en Sigma linse til dem. Fik pengene efter at de havde modtaget linsen og inspicerer den. Alt forløb perfekt. Super firma.

15. februar 2024

Virker som en fantastisk virksomhed der…

Virker som en fantastisk virksomhed der har styr på det de laver. Hurtig levering og den rigtige information i hele processen, har købt igennem dem 2 gange og produkterne lever helt op til det de nævner på hjemmesiden. Kan kun anbefales fra min side.

12. september 2023

Virkelig god service.

Virkelig god service.
Jeg solgte kameraudstyr til dem.
Lynhurtig tilbud, gratis fragt og hurtig betaling.
Jeg sendte udstyr til dem fredag og onsdagen efter var pengene på min konto.
Super tilfreds

13. september 2023

Har brugt dem 2 gange, 3 gang gik det galt.

Håb på at der ikke opstår problem med dem, for der kommer ikke nogen reaktion fra dem, hvis man sender en mail til dem.

Har brugt dem 2 gange, hvor der ikke var noget problem, alt gik som det skulle.
3 gang manglede der noget (vindhætte til en mikrofon), sendte en mail til dem, men ingen reaktion fra dem.

Så måske er man heldig, for der kommer ikke reaktion hvis man sender mail til dem.

23. august 2023

Hej Jørgen,

I øjeblikket svarer vi på live chat-beskeder inden for 1 minut og på e-mails inden for 4 timer. Du kan også ringe til os mellem kl. 9.30 og 17.00.

Jeg har søgt i vores indbakke og ikke fundet nogen e-mails fra dig. Jeg vil kontakte dig nu.

Jack

Super nemt fra estimat til udbetaling!

Fantastisk nemt, var lidt skeptisk om at sende mit produkt ud i verdenen, uden at kende til virksomheden osv. Men MPB er virkelig nemt.
Fik et par estimater, og besluttede mig på hvad jeg ville sælge. Det blev sendt med PostNord, og 5 dage efter havde jeg penge. Virkelig. Nemt.
Stor ros og anbefaling herfra!

3. august 2023

Dårlig oplevelse med handel

Jeg har flere gange købt udstyr hos MPB og det var gået fint. Derfor prøvede jeg igen at købe et objektiv og samtidig sælge et kamera til MPB. Det gik utroligt dårligt og derfor vil jeg råde til at man overvejer, om man har tålmodighed og lyst til det. Her min oplevelse:
Jeg fik et tilbud på mit kamera med et ekstra kameragreb og ville samtidig købe et objektiv. Prisen for mit udstyr var fint og derfor sendte jeg det til MPB. Det gik meget fint og hurtigt. Men så begyndte problemet. MPB ville pludselig intet give for mit kameragreb og deres tilbud blev nedjusteret. Jeg blev informeret om det med en e-mail. Jeg svarede på deres e-mail og skrev, at jeg ikke kunne forstå nedjusteringen og om jeg så kunne få mit kameragreb returneret sammen med objektivet. Resultat: ingen reaktion eller svar fra MPB.

Jeg ventede en uge og herefter gad jeg ikke mere. Derfor skrev jeg igen til MPB og meddelte, at jeg ikke gider at bruge mere tid på, om mit kameragreb er 9€ værd når jeg samtidig vil købe et objektiv til 469€. Jeg vil gerne have mit kamera tilbage og MPB må gerne beholde objektivet. Resultat: ingen reaktion eller svar fra MBP.
Nu ventede jeg 11 dage og blev temmelig træt at denne manglende svar fra MPB. Derfor prøvede jeg så at finde en anden e-mail adresse til MPB, for at få mit kamera tilbage. Jeg fandt også en og sendte så igen en e-mail, hvor jeg skrev at jeg gerne vil annullere handlen og have mit kamera tilbage.
Så kommer det mærkelige ved denne sag. I løbet af max. en halv time havde jeg et svar fra MPB. Man var ked af, af jeg vil have mit kamera tilbage og skrev samtidig, hvad jeg skulle gøre for at afslutte det. Det gjorde jeg så og igen temmelig hurtig, måske efter en time, fik jeg at vide nu vil MPB pakke mit udstyr sammen og sende det til mig. Jeg ventede en uge og fik så mit kamera mit alt det, som jeg havde sendt til MPB, tilbage.
Så selve handlen var meget dårligt. Men transport til MPB og tilbage var meget nemt og gik som det skal og derfor er en stjerne helt ok.

14. april 2023

er der nogen i den anden ende?

Jeg skriver kun for st tjekke, om der er virkelige mennesker bag sitet. Der er ingen kontaktinformationer, og selvom de skriver, at der er live chat, er der kun faste svar på de spørgsmål, de selv har angivet. Hvis de læser dette og svarer, vil jeg være mere tryg, inden jeg sender penge afsted til nogen, jeg ikke efterfølgende kan få fat på, hvis der er problemer.

9. marts 2023

Trygt og tillidsfuldt at handle

Trygt og tillidsfuldt at handle, dog kan beskrivelsen af produkterne godt være lidt mere tydelige ift. hvad der følger med af det tilbehør der normalt følger med når man køber produktet fra ny. Ellers vil jeg klart anbefale at købe brugt udstyr her.

25. august 2022