www.moviemerchandise.dk Anmeldelser 27

3,1

Den er det væreste lort nogensinde, har bestilt en maske derfra, den er ikke kommet endu og der er gået så mange dage. Jeg skulle bruge den for lang tid siden, og nu kan men slet ikke gå ind på s... Se mere

Jeg bestilte for ca. et halvt år siden en vare fra moviemerchandise.dk. Først dagen efter bestillingen får jeg besked på at varen er i restordre. Leveringstiden blev over en måned fra bestill... Se mere

1. Filmudlejningsbutik
  2. Biograf

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Movie Merchandise er Danmarks største og ældste forhandler af film relateret merchandise

3,1

Middel

Fandme Snyderi

Jeg skulle bruge den for lang tid siden, og nu kan men slet ikke gå ind på siden, eller kontakte dem eller noget, Hold jer væk det er det værste lort.!

26. februar 2012

Virker useriøst...

Jeg har netop modtaget en Guy Fawkes maske fra moviemerchandise.dk.

Til at starte med er der to masker i deres sortiment, der begge er mærket som officielle. Dernæst er det, som andre også har skrevet, en pine at der ikke står lagerstatus på siden.

Så blev jeg også lidt forbløffet da min maske kom i en lettere hærget Jack Daniels kasse. Og er af sølle kvalitet. Man forestiller sig i hvert fald en bedre kvalitet når materialet er beskrevet som hård plast - det er det ikke.

Masken kan bruges, men hvor lang tid tror jeg er begrænset.

Jeg er ikke tilbagevendende kunde, det er sikkert.

30. september 2011

Ved virkelig ikke hvad der gik galt...

Jeg skulle bruge en batmans t-shirt til en gave så fandt den på denne side, bestilte den, men fik desværre stavet min email forkert, (det er selvfølgelig også min fejl) og derved fik jeg ingen ordrebekræftigelse, så næste dag tog jeg kontakt, fik her afvide at den var i rest ordre (hvilket man måske skulle mene skulle stå på siden) og først kom hjem en md. senere. En md. senere var t-shirten ikke nået frem endnu så jeg prøvede og ringe, nr'et var nedlagt, og når jeg gik ind på deres hjemmeside stod der bare at den var nedlagt frem til juni. Så nu krydser jeg bare fingre for at min ordre er annulleret, da jeg har været nød til at finde en anden løsning, på en i forvejen alt for forsinket fødselsdagsgave.

21. maj 2011

Jeg bestilte to masker og et sæt fra moviemerchandise, en uge før de skulle bruges, med beskeden om at hurtig levering var et must. Hverdagen efter informerede de mig på mail om at en af det sæt jeg havde bestilt ikke var på lager, og om de så bare skulle sende resten af sættet vi aftalte hvad de skulle sende, to dage efter var det mig i hænde.

Super betjening og kundekontakt, kan varmt anbefales.

6. februar 2011

En blandet oplevelse

Sad før jul og kiggede på deres hjemmeside og de har et rigtig godt udvalg, men en stor irritation var man ikke kunne se lagerstatus på hjemmesiden, men gik udfra der ville have stået et eller andet sted hvis varen ikke var på lager.

Bestilte så 30 december en Neca figur hos Moviemerchandise.dk og modtog 3 januar besked om min vare var gået i restordre og var forventet på lager i starten af maj.

Dette syntes at være for lang tid for mig at vente da den skulle bruges til gave, så ringede næste dag 4 januar for at enten at annulere eller finde en lign ting til samme pris, hvilket vi fandt frem til og fik så beskeden at varen ville blive afsendt samme eller efterfølgende dag.

Modtog pakken idag 11 januar. Om det så var post Danmark der var årsag til buler i indpakningen er uvist men heldigvis ser figuren ikke ud til at være beskadiget.

Plusser

Godt udvalg
Rar venlig telefonbetjening

Minus

Manglende lagerstatus
Indpakningen kunne være bedre
Langsom levering

11. januar 2011

Jeg har bestilt en del twilight-merchandise. Jeg har ikke modtaget varerne endnu, men havde problemer, da jeg ikke havde modtaget en ordrebekræftelse. Jeg ringede derfor til firmaet, hvor jeg hurtigt fandt ud af at det skyldes at jeg havde tastet forkert i min mailadresse. De søde medarbejder, fandt dog hurtig min bestilling og jeg fik en rigtig god og venlig betjening. Jeg vil derfor helt sikkert benytte firmaet igen.

24. november 2010

hjælpsomme - men for lang ventetid

Endelig en dansk hjemmeside, som kan leve op med de ligende undenlanske - HURRA!

skrev til dem et par gange, om betalingsmuligheder, og fik hurtigt svar tilbage.. supert (jeg betalte via bankoverførelse, hvilket jeg synes er fedt, da jeg ellers ikke handler på nettet)

bestilte mine varer, fik besked om, at de var i restlager - ØV! og måtte derfor vente halvanden måned, før jeg havde tingene i hænderne...

men til trods for det er - Moviemerchandise - helt sikkert et sted jeg vil handle igen

Ros til ejerne....

20. november 2010

super service

De var super søde, og ordnede det så min vare (Rosalie's necklace) kunne afsendes samme dag (onsdag), da jeg skulle bruge halskæden lørdag, hvorfor det ville være for sent, hvis den først blev afsendt fredag hvor næste forsendelse skulle ud.
Mange tak for det

27. oktober 2010

masser af twilight udvalg ;-)

jeg købte 4 forskellige twilight ting hos moviemerchandise, og jeg skrev at jeg skulle bruge varen efter en lille uge, og fik meget fin og hurtig respons straks efter moviemerchandise var startet igen op efter ferie. tingene blev også sendt i tide. bare ærgerligt post danmark fik forsinket pakken i kbh så jeg IKKE nåede at få pakken til min nieces fødselsdag + da pakken endelig kom havde postdanmark knækket plakat hylstret så plakaten så meget lidt køn ud. heldigvis var moviemerchandise igen flinke og tilbød mig at sende mig en helt ny plakat, så jeg ikke skulle vente på post danmark igen. herligt. jeg vil helt klart handle med moviemerchandise næste gang jeg skal købe filmgaver eller lign.... hilsen jeanette

18. august 2010

Rigtig hurtige

Bestilte en maske hos dem mandag morgen, og den var allerede afsendt om eftermiddagen. Næste dag havde jeg den i hænderne da jeg var kommet hjem fra arbejde.

Synes dog, at fragtpris er lidt høj.

21. juni 2010

Virkeligt god hjemmeside

Jeg har brugt mange forskellige hjemmesider til at købe ting på nettet. Da jeg først kom ind på denne, skal jeg ikke kunne lyve hvis jeg mener at den virkede lidt utroværdig. Men jeg endte med at købe min V for Vendetta-maske derfra, og jeg fik derefter en mail fra dem dagen efter, hvori der stod at den havde ændret status til "afsendt". 2 dage efter havde jeg min maske, helt uden nogen problemer.

Ud over det har en af mine venner også købt 5 af disse masker, og de er også kommet på 2-3 dage.

Jeg kan klart anbefale dem.

17. maj 2010

Utrolig hjælpsomme

Det gik op for mig og mine venner torsdag aften, at der var tema fest på vores gymnasium, som var om fredagen. Vi fandt hurtig nogle jason masker inde på moviemerchandise.dk og kontaktet kundeservice. Der aftalte vi med dem at vi kunne hente varerne dagen efter, da de umulig kunne nå frem med posten. Selv efter at vi havde lavet en fejl angående ordenen var de så venlige at hjælp os med at hente vare.

Dette er virkeligt et firma der vil gå den ekstra vej for deres kunder. Kan virkelig anbefale dem. Super service.

26. april 2010

Dårlig leveringstid og dårlig sikkerhed

Jeg bestilte for ca. et halvt år siden en vare fra moviemerchandise.dk.
Først dagen efter bestillingen får jeg besked på at varen er i restordre.
Leveringstiden blev over en måned fra bestillingsdatoen, hvilket må siges ikke at være tilfredsstillende, når der ikke er informeret om det på forhånd.

Derudover bruger moviemerchandise.dk et noget kritisabelt brugersystem på deres webshop, som gør at man kan fiske personlige informationer ud omkring en bestemt person, hvis man bare kender deres email-adresse.
Det står ikke klart at den information man oplyser vil være frit tilgængelig for andre mennesker, inden man bestiller fra butikken.

På plus-siden skal det da nævnes at den bestilte vare kom frem i fin stand.

24. marts 2010

bedre service findes ikke

Jeg har købt to masker, og havde stærkt brug for dem til en bestemt dato. den ene var ikke muligt at kunne få, men fik stor hjælp til at få en anden maske så vores uhyggelige natte fest ikke gik i vasken.
jeg tror ikke at der er andre steder som dette her sted som kan yde sådan en perfekt service. der bliver ringet tilbage når der bliver lovet det, og der bliver undersøgt de ting som der loves.
jeg er fuld ud tilfreds med min behandling og bestilling af ordren, og er bestemt ikke!!! sidste gang jeg bestiller her
hilsen michael

23. januar 2010

Lige hvad jeg forventede!!

Jeg bestilte nogle Twilight t-shirts til min datter til jul og ringede ind for at høre om kvaliteten - her blev jeg guidet igennem bestillingen af en rigtigt sød fyr som også forklarede hvordan de pakkede og afsendte. Jeg havde pakken lige som jeg forventede og fik oven i købet en ekstra lille ting med til min datter - SUPER SERVICE :-)

26. december 2009

Sometimes almost heaven.!

Jeg har efterhånden købt et hav af figure på denne hjemmeside og det er fordi at hvis de ikke ligger inde med det jeg søger, så kan de somregl skaffe det meste.
Man får en kanon betjening både bag skærmen,men også telefonisk. flinke mennesker som giver sig tid til at lytte og hjælpe med at det man søger, det får man.
De har et ønske om at de på et tidspunkt får en rigtig butik man kan gå ind i og gå shop amok.. Det ville være fantastisk.!
Jeg vil overordnet mene at priser og kvalitet det passer sammen men at man dog også skal huske at dobbelttjekke hvorledes varen ser ud, hvad den er lavet af og hvilket firma som står bag, specielt hvis man har i sinde at bestille flere af den samme slags vare F.eks. figure.
Tusind tak movie merchandise, Marianne bag telefonen, Kældernørden Nicholas og Talsmand Henrik for nogle gode stunder med mine figure og en dejlig service.
Vi sankkes og skrives
VH. Claus Hansen

17. december 2009

Virker fint

Bestilte et piratkrus til min søn på tilbud på siden. Der er absolut ingen problemer med hverken at få den leveret eller andet. Så jeg er fuldt ud tilfreds

26. november 2009

Fantastik hjemmeside

Som stor fan af Bruce Campell(Army of Darkness) samt samler af figuer fra div. film.
Her er der, de fedeste ting fra disse.

De har det klart største udvalg(i Danmark) indenfor generalle ting fra film o.lign
Er også meget tilfreds med deres service. Hurtig og effektiv.
Samt deres nyhedsbrev bliver opdateret tit.
Så alt i alt, har jeg så absolut kun prositive erfaringer, med det som jeg har købt hos dem.
Så kun rosende ord herfra. Keep up the GOOD work

26. november 2009

Super flink hjælp

Da jeg bestilte mine varer blev jeg ringet op med det samme fordi en af de ting jag havde bestilt var udsolt, så jeg fik en større figur til samme pris og havde den med posten dagen efter. De er meget prof.

4. november 2009

Bedre end forventet

Jeg læste først de dårlige anmeldelser, efter jeg havde bestilt varerne. Derfor var mine forventinger skruet ned.

Åbenbart er den lange leveringstid noget, der engang har været et problem? Det er det i hvert fald ikke mere. Det gik hurtigt - og jeg fik det bestilte tilstrækkelig emballeret og derfor i perfekt stand.

Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg handler dér.

16. september 2009

Er dette din virksomhed?