Mouse & Pen Illustration Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 49 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser konsekvent den fremragende service, der ofte beskrives som hurtig, venlig og personlig, hvilket skaber en yderst positiv interaktion. Mange fremhæver produkternes høje kvalitet, smukke design og unikke karakter, som ofte overgår forventningerne og vækker stor glæde. Desuden roses den hurtige levering, hvor varerne ofte modtages kort efter bestilling og er forsvarligt emballeret. Anmelderne udtrykker samlet set stor tilfredshed og angiver, at de vil handle hos firmaet igen, hvilket understreger den gennemgående positive oplevelse.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produkterne positive og roser ofte deres kvalitet, unikke design og personlige præg, som... Se mere

Delivery service

Kunder deler positive meninger om leveringsservicen, idet mange fremhæver den hurtige levering som en kilde... Se mere

Quality

Anmeldere nævner positiv feedback om kvalitet, hvor mange roser produkternes gode kvalitet og smukke design.... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, hvor mange roser den hurtige og venlige service samt den gode... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Var i tidsnød - inviteret til spontan bryllupsreception lørdag - bestilte onsdagen før kl 17 (efter at dagens ordrer VAR afsendt), fremme fredag kl 11 i pakkeshop. Helle fortalte, at det oftes... Se mere

Høj service og hurtig levering. Vi har købt barnedåbs invitationer fra Mouse&Pen og var meget tilfredse med både produkt og service. De kontaktede os efter bestillingen var sendt afsted, for at vi sku... Se mere

Rigtig fine produkter. Okay let at bruge deres webshop. Rigtig hurtig levering Hvorfor kun 3 stjerner - de sælger klistermærker til erhvervsvirksomheder, især mindre. Men det er IKKE muligt... Se mere

Mouse and pen med 5 stjerne i service Sad på nettet og bestilte bordkort og en lille dåbs quize om min søn, kort efter modtager jeg redigeret eksemplar på mail, og har dog en lille rettelse mer... Se mere

1. nr. 2 af de 20 bedste virksomheder i Plakatbutik
  2. nr. 2 af de 6 bedste virksomheder i Kunstner
  3. nr. 3 af de 10 bedste virksomheder i Grafisk designer
  4. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Butik med lykønskningskort
  5. nr. 2 af de 4 bedste virksomheder i Kortbutik
  6. nr. 1 af de 10 bedste virksomheder i Butik med festartikler

Kærlighed til retro og en nostalgisk streg er kendetegnet for Mouse & Pens populære posters og illustrationer. Helle lader sin personlighed skinne tydelig igennem i sine tegninger. De forskellige plakater er tegnet med en lille skævhed og en dejlig naivitet der udstråler glæde til livet, positivitet og masser af smil i hverdagen. Helle har tegnet hele sit liv og har altid været fascineret af børnebogs universet. Tegnere som Christel, Ole lund Kirkegaard (Orla Frøsnapper) Ilon Wikland (Astrid Lindgreen) Cicely Mary Barker (Flower Fairies) Beatrix Potter (Peter Kanin) har været inspirationskilder til Helles tegnestil. Historien om Mouse & Pen Illustration tog sin begyndelse i slutningen af 2015, da Helle begyndte at tegne plakater for at sælge dem til byens mange turister. De første plakater blev sat til salg på den majestætiske trappe foran famliens smukke byhus fra 1790 i hjertet af historiske Ebeltoft. Forbipasserende blev hurtigt meget grebet af den unikke stemning og de livsbekræftende budskaber i Helles motiver, og plakaterne blev revet væk. I 2016 begyndte de lokale butikker at vise stor interesse for Helles plakater. ”Jeg var overvældet over den store interesse fra de mange fede butikker, der pludselig ville føre mine plakater”. Succesen var ikke til at tage fejl af. Butikkerne berettede om massiv interesse for Helles plakater, og de blev solgt næsten lige så hurtigt, som de blev lagt på hylden i butikken. Siden er 170 butikker i hele Danmark og 50 i udlandet kommet med i Mouse & Pen familien, og drømmen om at skabe sin egen virksomhed er dermed gået i opfyldelse. I dag består Mouse & Pen brandet ikke kun af håndtegnede plakater og kort, men så meget andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi tilbyder også håndtegnede produkter til livets mange fester, hvor man kan få personliggjort næsten alt. Her er der tale om personlige invitationer, fremtidsquiz, fingerprint- og gæsteplakater, takkekort, personlige plakater m.m. Vi udvider hele tiden vores sortiment ud fra vores kunders opfordringer. Butik: Adelgade 4, 8400 Ebeltoft. Website: www.mouseandpen.dk og 200 forhandlere i Danmark.

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,9

Fantastisk flot lavet og hurtig…

Fantastisk flot lavet og hurtig levering og en fantastisk god service

3. maj 2024

Hej Birthe,

Mange tak for denne fine anmeldelse - det er vi meget glade for!

Ha' en dejlig dag 🥰

/ Lykke fra Mouse & Pen.

Fantastisk service og høj kvalitet

Fantastisk service. Jeg kontaktede dem sent søndag aften og fik svar med det samme. Fik tilrettet produktet efter vores ønsker og med rigtig god inputs fra tegneren som jeg ikke selv havde tænkt over. Vi bestilte mandag eftermiddag og havde vores varer i hånden tirsdag morgen. Og virkelig godt pakket ind.

Derudover utrolig smukt og flot lavet. Det fik mange roser til vores konfirmation.

Vi fik lavet plakat og quiz og begge blev rost til skyerne af gæsterne.
Virkelig høj kvalitet og virkelig en flot service.

27. april 2024

Hej Mia,

WOW en dejlig anmeldelse at få! Det vil vi gerne sige tusind tak for 😍 Dejligt at du lige ville bruge lidt tid på at skrive den, og at du er glad og tilfreds med det hele! Vi er meget glade for, at vi nåede det hele og at gæsterne kunne lide det og roste. Mange tak 🙏🏻

Ha' en dejlig dag!

/ Lykke fra Mouse & Pen

Mega god service tak for jer

De hade ikke helt det jeg ønskede
Men sendte dem en mail og 15 minutter sener så var det løst super godt service
Er meget tilfreds og handler der gerne igen

24. april 2024

Hej Katharina,

Tusind tak for denne skønne anmeldelse. Det er dejligt, at du lægger mærke til, at vi altid ønsker at finde en god løsning til vores kunder. Vi er glade for, at du er tilfreds og vil vende tilbage 🥰

/ Lykke fra Mouse & Pen.

Fine kort og sød betjening

Fine kort og sød betjening - kan anbefales!

30. april 2024

Hej Pernille,

Mange tak for denne fine anmeldelse. Det er vi meget glade for! Tak for anbefalingen 😍

/ Lykke fra Mouse & Pen.

God kundeservice og hurtig levering

En fin oplevelse fra start til slut. Fin kvalitet. God kundeservice og hurtig levering👍🏻🤩

29. april 2024

Hej Linda,

Vi siger MANGE tak for denne så fine anmeldelse! Vi er så glade for, at du har givet dig tid til at skrive den 😍

Ha' en skøn weekend.

/ Lykke fra Mouse & Pen.

Så fint produkt (konfirmationskort og…

Så fint produkt (konfirmationskort og mindekasse) og modtog hurtigt mine varer.

29. april 2024

Hej Camilla,

Tak for denne fine anmeldelse! Det er vi meget glade for :-)

Ha' en dejlig weekend.

/ Lykke fra Mouse & Pen.

Fik tilsendt de fineste kort til…

Fik tilsendt de fineste kort til fremtidsquiz. De kom hurtigt efter bestilling og er fuld ud tilfreds. Køber meget gerne igen

30. april 2024

Hej Maja,

Mange TAK for din så fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er fuld ud tilfreds 😍

Ha' en skøn dag.

Hurtigt og god service

Bestilte et billede til datterens konfirmation søndag, mandag fik jeg en fil jeg skulle godkende og tirsdag havde jeg min pakke.
Super fin plakat.

Kæmpe anbefaling herfra

14. april 2024

Hej Sarah,

Tusind tak for denne skønne anmeldelse, samt din anbefaling! Vi er glade for, at du fandt vores service tilfredsstillende :-)

Konfirmationskort

Vi havde købt kort til vores datters konfirmation til at have liggende ved tallerknerne hvor man skulle gætte på forskellige fremtids punkter for vores datter.

De gav gode samtale emner og var gode for både børn og voksne og nu har vores datter gode minder med fra hendes store dag.

28. april 2024

Hej May,

Vi er SÅ glade for at høre, at det var en succes med de personlige konfirmationsquiz! Tusind tak for at dele det med os og tak for den så fine anmeldelse 🥰

Service i top

Jeg fik tilsendt en skitse til en start, som vi gennemgik, inden de lavede ordren færdig. Jeg kunne hurtigt hente er fint konfirmationstræ til min datters konfirmation.

21. april 2024

Hej Malene,

Tak for denne så fine anmeldelse! Den er vi meget glade for 🥰

Fantastisk flotte produkter 🤩

“Mouse and Pen” laver de smukkeste illustrationer på alle deres kreative produkter 😍 Både deres plakater, stickers og korte er lavet i virkelig god kvalitet 🤩
Derforuden får man en super god service af deres kundeservice, samt hurtig levering 🤩

28. april 2024

Hej Heidi,

Tusind tak for denne så fine anmeldelse!! Det er vi så glade for - og at du fandt det hele tilfredsstillende. Det er det vi bestræber os efter 🥰

/ Lykke fra Mouse & Pen

Fine vare og hurtig levering

Fine vare og hurtig levering . Kun ros

3. april 2024

Hej Sara,

Tak for denne fine anmeldelse - vi er meget glade for, at du fandt det hele tilfredsstillende og at du gav dig tid til at skrive anmeldelsen 🥰

Ha' en skøn dag.

God og hurtig service

God og hurtig service. Hurtig levering.
Kan anbefales!!

30. marts 2024

Hej Ditte,

Vi siger mange tak for denne fine anmeldelse! Vi er galde for, at du har givet dig tid til at skrive den 🥰

/ Lykke fra Mouse & Pen

Meget hjælpsom og venlig og hurtig

Meget hjælpsom og venlig og hurtig fandt de en løsning, da vi havde glemt en bestillin. Flot indpakning modtaget.
Vil bestemt handle der igen.
Anette/ Vanløse

15. marts 2024

Hej Anette,

Tak for denne fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt det hele tilfredsstillende. Vi glæder os til at du vender tilbage 🥰

100% tilfreds. Alt OK.

På alle måder en god oplevelse.

22. marts 2024

Hej Christian,

Tak for denne fine anmeldelse - det er vi meget glade for! Ha' en dejlig dag 🤩

Fine produkter

Fin leveringstid og nogle rigtig fine bogmærker, som er af god kvalitet, og præcis som de ser ud på hjemmesiden 😊

8. april 2024

Hej Nadia,

Tusind tak for denne fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at vores bogmærker opfyldte dine forventninger. Ha' en dejlig dag 🥰

Nemt - bare nemt

Nemt at bestille, hurtig ekspedition og hurtig modtagelse af det bestilte. Fuld tilfredshed herfra👍👍👍

3. april 2024

Hej Jane,

Dejligt at høre! Tak for din anmeldelse og fordi at du har givet dig tid til at skrive den 🥰

Endelig pænt telegram til konfirmation.

Synes ikke telegram til konfirmation er særlig pæne, men i har et fint udvalg og hurtig levering 🙂 Dette blev misforstået, hvor jeg synes jeres telegram er pænt, men ikke udvalg i butikkerne 🙂

2. april 2024

Kære Lone,

1000 tak fordi du giver dig tid til at forklare, nu forstår vi :-)

Vi er så glade for at høre at vores kunder er tilfredse, så får vi lyst til at tegne endnu flere kort og produkter som der efterspørges. Kan du have en rigtig god aften, måske vi ses i butikken i Ebeltoft en dag :-)

Hilsen
Helle