5 stjerner er ikke nok.
Her er noget at leve op til. En virksomhed der virkelig gør noget for sine kunder.
En kammerat havde et mindre haveri på bilen, faktisk stod det ene forhjul i 45 grader ud fra bilen, støddæmperen var knækket. Lørdag eftermiddag kl 13 i påsken, og de skulle bruge bilen på ferie, så gode råd var dyre.
Nye støddæmpere er jo ikke lagervarer nogen steder længere, så det var udelukket, og alt var lukket.
Her mødte vi en tlf svarer der informerede os om at de havde lukket, men hvis vi skulle have hjælp kunne vi ringe på mobil. Det gjorde vi og fik fat i chefen. Han var ikke på adressen, men kunne fortælle at hans kone ville være der senere på dagen, og da kunne vi bare komme og hente den. Helt fantastisk. Det var dog ikke det hele, for vi fik også afslag i prisen, da støddæmperen ikke var blevet afmont endnu, og det måtte vi selv stå for. Ikke noget problem, det tog 10 min. og vi kunne komme hjem og få familien videre på deres ferie.
Det er service der vil noget, 1000 tak skal nok tænke på jer først, næste gang jeg mangler dele.