Motorhuis Seppe Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Deze zaak is eerlijk,bij hun advertenties staan meestal het vin nr erbij Dus je kan zelf checken via Google. Ik heb vorig jaar mijn road glide bij hun gekocht,en nog steeds dik tevreden

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mei 2025 een mooie Wide Glide gekocht . Geen gedoe of overdreven verkoop praatjes. Je word er eerlijk en goed te woord gestaan en een degelijke proefrit is geen enkel probleem. Zijn er ac... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Road Glide ingeruild Road King uit 22 meegenomen heerlijke fiets Nog even terug geweest was iets niet naar m'n zin werd gelijk opgelost en ze hebben gelijk m'n meegebrachte uitlaten gemonteerd . Top... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Motorcykelforhandler

Skrevet af virksomheden

Al sinds 1978 de motorzaak in (West-) Brabant. Gepassioneerd & gespecialiseerd in Harley Davidson, maar ook voor alle Japanse merken ben je bij ons aan het juiste adres. Voor vrijwel alle motor merken m.b.t. verkoop, inkoop, onderhoud en/of reparaties ben je bij ons dus meer dan welkom.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

10 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Zijspan Harley Davidson Topper

Een geweldige Harley Davidson zijspancombinatie gekocht bij motorhuis Seppe.
Ben er zeer blij mee en het is inmiddels mijn 2e Harley die ik daar gekocht hebt. Top service goede prijzen geen gezeur. Echt een aanrader en je kijkt je ogen uit,

23. december 2024

Super Service

Beste Motorhuis Seppe,
Ik wil jullie nog hartelijk bedanken voor de goede service na de garantie periode,hebben jullie toch nog mijn neefje Wesley super geholpen met zijn slippende koppeling werkelijk een hele goede service,
Groetjes Sonja.

17. december 2024

6 jaar geleden hier een HD gekocht

6 jaar geleden hier een HD gekocht. Wilde hem inruilen op een nwe HD bij echte HD dealer. Jammer maar helaas blijkt de motor een total loss motor uit de VS te zijn geweest. Niet kunnen vinden in welke Vin check dan ook maar wel in de HD check,total loss Cause of loss -Collision! Zo jammer dat dit bedrijf NIET transparant is en geen motoren met een clean tillen verkopen. Of als ze echt het beste met hun klant voor hebben het Schade rapport erbij doen. Goed repareren is prima maar je moet het wel communiceren naar de klant toe!
Nu voel ik me behoorlijk belazerd heb ook normale prijs betaald. Voor mij nóóit meer bij deze toko! Zelfs rechtsbijstand had doordat deze firma NIET bij een geschillen commissie is aangesloten zoals de BOVAG vette twijfels bij hun bedrijfsvoering! Dusss een gewaarschuwd mens telt voor 2,zie je een knappe fiets bij Seppe? Vraag direct het VINnummer, ga daar mee naar een ECHTE HD dealer en laat hem checken! Ze doen dat graag en gratis want hoe minder rommel op de weg hoe beter! Suc6 iedereen in dit schimmige wereldje op zoek naar een fijne ,betrouwbare en eerlijke Harley Davidson want het blijft een fantastische machine.

13. december 2024
Motorhuis Seppe-logo

Besvarelse fra Motorhuis Seppe

Beste Mir,
Helaas weten we zo niet wie je bent aangezien je niet je naam gebruikt in de review. Dan is het lastig communiceren als op deze wijze een review plaatst wordt. Wellicht kan je ons meer duidelijkheid geven, zodat wij weten welke transactie het betreft, zeker als het 6 jaar geleden is.
Wij zijn geen Bovag lid meer per 31-12-2023. Zijn nu aangesloten bij Motorgarantie.nl per 01-01-2024. Je bewering dat wij niet aangesloten zouden zijn bij een geschillencommissie is dus niet juist!
In onze advertenties staan de VIN Nummers vermeld bij US Imports. De VIN nummers staan vermeld in de tekst of op de foto’s in onze advertenties.

Prima moterzaak voor Harley motoren

Na diverse bezoeken aan Moterhuis Seppe ,eindelijk een pracht van een Street glide gekocht hier.
Zeer vriendelijk personeel en de baas Johan een uitstekende kerel.
Zeer tevreden over de service en uitleg van deze mensen.
Ga hier met plezier naar toe, echt een aanrader voor mensen die een Harley zoeken.

8. oktober 2024

Topzaak!

In juni mijn 1e HD gekocht bij motorhuis Seppe. Personeel neemt ruim de tijd voor al je vragen en leggen alles heel kundig uit aan je. Ze nemen echt de tijd en niks is te gek of teveel. Na een paar maanden kreeg ik een defect aan mijn motor. Ik heb contact met ze opgenomen en heb de motor meteen terug kunnen brengen. Ze hebben het probleem verholpen en zelfs de olie ververst zodat mijn Harley zijn winterslaap in kan. Super service, super communicatie en zou iedereen aanraden hier een Motor te kopen! Ik weet iig wel waar ik mijn volgende motor ga kopen, bij motorhuis Seppe!

22. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ben via vrienden bij motor huis Seppe…

Ben via vrienden bij motor huis Seppe terecht gekomen ze waren super enthousiast zo doende dat ik daar een kijkje ging nemen keek mijn ogen uit ik heb daar een street bob gekocht ben super tevreden aardige mensen heel goed advies gekregen,echt op zijn Brabants kei tevreden 🔝🔝🔝

9. marts 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

je weten donders goed wat je inkoop

je weten donders goed wat je inkoop, als jullie zo veel verstand hadden van harley,s had je hem zo niet verkocht, nu moeten wij kijken of we hem nog kunnen verkopen voor redelijk verlies en stop gelijk met motorrijden.

12. oktober 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik kan motorhuis Seppe aanbevelen als…

Ik kan motorhuis Seppe aanbevelen als een zeer betrouwbare motor zaak. Het personeel geeft een uitermate goed advies over de motoren waar ik interesse voor had. Heb er in totaal 3 mooie motoren gekocht en heb er zelfs een mee naar Spanje 🇪🇸 genomen. Prijs kwaliteit kan je nergens anders beter terecht dan bij motorhuis Seppe. Nogmaals bedankt Bart & Johan 👌Groeten Ton en Corinne.

7. februar 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Blij

Street Glide, Street Bob en een Road Glide daar gekocht.
Mooie motoren, altijd eerlijk over historie en goede service. HD opgeleide monteur, ik ben vaste klant

20. januar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb bij Motorhuis Seppe mijn Harley…

Ik heb bij Motorhuis Seppe mijn Harley ingeruild en een andere Harley gekocht. Werd vriendelijk geholpen. Kentekencheck gedaan en deze gaf aan dat er in het verleden geen schade aan de motor was geweest. Na 1,5 maand kom ik bij toeval een taxateur tegen die na een praatje aan mij vraagt waar ik de motor gekocht heb. Ik vertel hem bij Motorhuis Seppe waarop die mijn bedenkelijk aankijkt. Hij vertelde mij dat Motorhuis Seppe veel motoren opkoopt die in het verleden schade hebben opgelopen. Deze taxateur heeft wat meer toegang dan de kentekencheck die ik via internet had gekocht en heeft mijn gekochte motor opgezocht. Wat blijkt de motor die ik bij Seppe heb gekocht komt uit Litouwen en heeft behoorlijk in elkaar gelegen. (foto's ervan gezien). Ik voel mij behoorlijk in de maling genomen. Want de heren van Seppe hebben hier met geen woord over gerept. Als ik dit van tevoren had geweten had ik de motor waarschijnlijk nooit gekocht.

1. september 2023
Motorhuis Seppe-logo

Besvarelse fra Motorhuis Seppe

Beste Heer van Zundert,
Wij zijn door een aantal vaste klanten gewezen op je negatieve review. Bevreemd ons wel dat je niet eerst rechtstreeks contact hebt gezocht om dit te bespreken.
Wil je een motor waarvan je 100% zeker wil zijn dat deze geen schade heeft gehad, dan zal je een nieuwe moeten aanschaffen. Wij kunnen namelijk bij geen een gebruikte motor (Origineel NL geleverd of niet) de garantie geven dat deze altijd schadevrij is geweest.
Voordeel van een US Import is dat dit vrijwel door iedereen te checken is (o.a. via google) aan de hand van het VIN Nummer (1HD1YJJ16JC084530) van je aangeschafte Harley. Weet niet welke foto’s je te zien hebt gekregen, maar deze zit verre van in elkaar zoals je het beschrijft in je reactie.
In de maling genomen ben je pas als wij op je vragen bewust geen eerlijk antwoord hebben gegeven. Je geeft aan dat je zelf vooraf onderzoek hebt gedaan. Klaarblijkelijk niet op de juiste manier. De vraag over een (al dan niet bij ons bekend) schade verleden is aan ons nooit gesteld door je. Bijzonder in onze ogen, als je de motor dan ‘waarschijnlijk’ nooit gekocht zou hebben….
Wij staan voor de volle 100% achter de door ons geleverde motoren, via welke weg wij ze ook inkopen e/o inruilen.