Uden tvivl den bedste frisør
Uden tvivl den bedste frisør, jeg har besøgt.
Skønhedssalon,mobil frisør, frisør mobil,fedt hår, dejlig smuk, darphin, redken, exuviance, akne, acne, hud problemer,hud, fødder fodpleje. Hudpleje, kryst
Frederikssundsvej 235 , st. th, 2700, Brønshøj, Danmark
Uden tvivl den bedste frisør, jeg har besøgt.
Jeg glæder mig altid når jeg skal klippes hos Motiba af Ditte. Vi har altid en god snak og hun klipper super💇♂️
Super god service, og Ditte er så sød og dygtig 🙏🏻
Fantastisk !Motiba frisør Ditte er altid smilende og i godt humør.
Glade smilende frisører, altid en god stemning selvom der er travlt
Jeg kan kun give giver stjerner🌟 🌟🌟🌟🌟og roser 🌹🌹🌹🌹🌹til den super gode Motiba frisør
Super god herreklipning af en sød og dygtig frisør - og jeg er ellers kræsen når det kommer til klip af mit hår. Fik massere af gode råd m.m. med på vejen. Jeg kommer helt klart igen næste måned!
Super oplevelse.. Lena, som lavede mit hår var rigtig sød og forklarede mig hvad det var hun skulle til at lave. Sådan gjorde hun hele vejen, så man ikke var i tvivl om hvad der foregik.
Vil helt klart anbefale en klipning og farvning hos Motiba i Brønshøj.
Motiba i Brønshøj er et sted jeg klart kan anbefale til alle. Både Anja og Ditte er altid smilende og i godt humør. Og så har jeg aldrig købt et produkt af dem, som jeg ikke har været tilfreds med.
Har kommet hos ejeren igennem mange år efterhånden for at få massage og nu også klipning og jeg har altid fået en rigtig god service.
Vil klart anbefale stedet til alle.
Top karakter fra mig
Motiba er klar et sted jeg kan anbefale. Fantastisk service og behandling et hyggeligt og behageligt sted. Med super mennesker bagved der gør at det er et sted man kommer tilbage til igen og igen.
Super dejligt sted med søde og smilende frisører. Kan klart anbefales.
Motiba i Brønshøj er en rigtig god frisør. De er søde og åbne, og opfylder altid kundens ønsker uanset hvad det er.
De har rimelige priser og man får altid en god behandling. Efter en behandling går man altid smilende derfra.
Udover frisøren kan deres massage og ansigtsbehandling desuden anbefales.
Er kommet i salonen i flere år, og er altid gået derfra med en stor tilfredsheds følelse :)
Pigerne er skønne og altid i dejligt humør, vi har det altid sjovt, men samtidig er de meget alvorlige med hensyn til deres arbejde.
Et skønt sted, med en fantastisk service hvor jeg fortsat vil komme.
Nu er jeg kommet hos dem i 1 1/2 år og de er altid super venlig og kanon søde og de er kanon prof....De er dygtig til deres arb ,elsker at komme der !!! :D Man får altid en kanon god behandling !!!! ;D
Rigtig dygtige og venlige frisører. Har forståelse for det man gerne vil have lavet og priserne er gode sammenlignet med andre frisører i København.
Dog lovede de gratis pandehårsklip, men da det var en anden frisør der klippede mit pandehår tog hun 75kr. for det, selv om jeg havde sagt at jeg er fast kunde i butikken.