Framförallt en väldigt bra relation med Niklas som utförde hela installationen och höll oss informerade om hela processen. På dagens datum gör han en efterbeställning av ett litet badrumsfönster... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Vi har varit i kontakt med Gabriel från Linköping och hela processen har fungerat mycket smidigt. De tog hand om allt, från att demontera de gamla fönstren till att installera nya fönster och lister... Se mere
Alltså... Min bästa projektedare Joseph och världens bästa Niklas med kollegor som installerade. Ni är guld värda , superproffsiga, hjälpsamma och gör utan tvekan det lilla extra som ni verkligen fick... Se mere
Fönstren och kvaliteten är inget att anmärka på. Byggarna skötte sig och städade efter sig. Däremot säljaren…. Omöjlig att få tag på och när han äntligen hade tid för efterbesök hos oss så betedde han... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi tar hand om hela ditt fönsterbyte. Från måttagning och offert till installation och slutlig genomgång. Vårt Premium-fönster är inbrottsklassat, med lågt u-värde och kondensskyddat glas. Som standard.
Skrevet af virksomheden

- www.morups.se
Har besvaret 42 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Duktiga hantverkare noggranna o snabba
Proffsig försäljare som följer hela…
Proffsig försäljare som följer hela bytet
sam väldigt nogranna snickare
Allt fungerade över förväntan
Allt fungerade över förväntan, både vad gäller kommunikation och utfört arbete. Trevliga och tillmötesgående montörer/säljare som arbetade sömlöst från start till mål och var superba att föra dialog med
Förtroendefullt bemötande
Förtroendefullt bemötande
Snabb och skicklig montering av fönstren.
Mycket trevlig säljare och kunde alt om…
Mycket trevlig säljare och kunde alt om produkterna .Man fick svar på alla frågor , uppskattades.
Bra montage och relation med säljare mm
Mycket bra jobb av Morups
Det var proffsigt från början till slut. Bra införsäljning och bra pris. Projektledaren var alltid tillgänglig på telefon och montörerna gjorde ett väldigt bra jobb med installationen av fönstren. Vi är väldigt nöjda med Morups.
Allt fungerade bra och det har blivit…
Allt fungerade bra och det har blivit bra. DUktiga hantverkare.
Det var ytterdörr och förrådsdörr som…
Det var ytterdörr och förrådsdörr som byttes ut. Bra installation av både dörrarna. Det var bara synd att de inte hade med all material som skulle sättas upp, så de fick komma igen tre dagar senare för att sätta upp plåtdetaljerna. Enda som var synd var att jag inte var hemma när de kom andra gången, för när de var klara och skulle åka iväg, så vände de bilen på min infart och körde upp på gräsmattan och gjorde sönder den med däcken, när de skulle vända, istället för att backa ut från tomten. Det hade regnat mycket under veckan så gräsmattan var väldigt blöt.
Mvh
Jörgen
Det gick snabbt och effektivt
Det gick snabbt och effektivt. Lite problem med kommunikationen med snickarna pga språket.
Fruktansvärt dåligt arbete
Fruktansvärt dåligt arbete, slarvigt och dålig kvalitet genomgående. När man så även förklarar varför man inte är nöjd blir man bemött med sjukt dålig attityd. Vägrar ta ansvar för sina fel. Det har gått närmare två månader och jag kan fortfarande inte låsa min ytterdörr ordentligt. De har måttat en dörr fel och försökt gömma det med att först sätta den 12cm ovanför golvet och sedan "justerat" den så den sitter med 6cm mellanrum åt båda hållen och tycker att de har levererat en färdig produkt. De har även varit sjukt slarviga med spikar, och fönsterramar och har till och med slarvat med persinenfästena där var enda sitter helt snett. Alltså under all kritik. Dåligt från start till finishen
Inget krångel inget strul… bara flyt.
Inget krångel inget strul… bara flyt.
Med jättefint resultat !
Bra bemötande och utmärkta montörer
Bra bemötande och utmärkta montörer
Fantastiskt gjort jobb
Fantastiskt gjort jobb. Väldigt professionellt från offert till leverans. Vi bytte sex fönster och en altandörr och de lyckades till och med eftermontera ventiler i de tre fönster som hade blivit bytta av förra ägaren för tio år sedan. Det enda som inte blev exakt som vi ville var att altandörren inte hade ett handtag på utsidan. Men utöver det blev allting över förväntan och med jättebra bemötande.
Morups Stockholm
Morups Stockholm
Jag är mycket nöjd med Morups fönster. Hela processen fungerade smidigt från start till mål, och resultat blev över förväntan. Känns som ett helt nytt hus.
Jag vill även lyfta projektledaren/säljaren David som var professionell, hjälpsam och framförallt kontaktbar under hela projektet.
Jag kan rekommendera Morups
// Kräsen husägare
Morups Örebro
Morups Örebro - smidig kontakt och väl utfört arbete! Rekommenderas varmt 😊
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.