Falsk anmeldelse
Anmeldelsen skrevet af "Denmark-Guy", 5. sep. 2025 er helt sikkert falsk.
Ikke i denne verden kan man ha' haft den oplevelse efter en optræden af de to personager. Jeg er ked af det, men det er et faktum.
:-(
Anmeldelsen skrevet af "Denmark-Guy", 5. sep. 2025 er helt sikkert falsk.
:-(
Vi havde den store fornøjelse at få besøg af Morgenmusikanten i forbindelse med et guldbryllup, og det blev en oplevelse, vi sent vil glemme.
Allerede fra det øjeblik musikken begyndte, blev stemningen sat – klassiske hornklange, smil og en højtidelighed, der passede perfekt til anledningen. Der var noget helt særligt over at blive vækket af de velkendte toner i morgensolen, og både familie, venner og naboer blev hurtigt draget ind i fællessangen.
Repertoiret var en skøn blanding af tradition og fest: “I Østen stiger solen op”, brudevalsen og små fællessange, der fik alle til at synge med. Musikerne guidede os trygt igennem, så selv de, der ikke havde den store sangstemme, følte sig som en del af oplevelsen.
Det hele blev leveret med nærvær, varme og en professionel fremtoning. Jeg lagde især mærke til den glæde og humor, som Dines og Gurli bragte ind i optræden – de forstod at skabe et hyggeligt og inkluderende øjeblik, hvor både æresparret og gæsterne følte sig i centrum.
Alt i alt en fantastisk måde at starte en festdag på. Hvis man ønsker at holde fast i de smukke danske traditioner og give en gave, som ikke bare kan pakkes ud, men huskes i hjertet, kan jeg varmt anbefale Morgenmusikanten.
Booket til sølvbryllup den 9/2-2025. Mødte op i sidste minut. Blæseinstrumenter kan efter sigende være udfordret i kulden, og det virkede ikke som om Morgenmusikanten var forberedt eller havde sørget for at varme op. Der var ikke et meget ‘trut’ i dem. Godt nok spillede de fem sange, men kun et vers af hvert og folk havde knapt nok fundet ud af hvor og hvilken sang der blev spillet før verset stort set var slut, så folk havde ikke mange chancer for at synge med. Der blev også bemærket af brudeparret at der blev spillet forkert.
Bagefter tog de for sig af morgenmaden sammen med vores gæster, spillede brudevalsen og et par skåle sange. Det gik lidt bedre indenfor, men stadig skuffende. Morgenmusikanten havde blandt andet lovet at have slør og høj hat med. Det havde de ikke, men heldigvis havde vi en backup. Det var ikke okay, og det virker ærlig talt som om de skal pensioneres. Alle noder og stativ blev tabt på vej ud uden de opdagede det, og en af vores gæster hjalp dem ud i bilen med det hele. Til 2600 kr. (kontant) havde jeg forventet mere og bedre kvalitet!
Super gode.
De leverede til et sølvbryllup og var der i god tid.
Masser af humor og hygge fra de 2 som spillede i Allerød tirsdag d.2/8
Kan varmt anbefale morgenmusikanten.dk