Se, hvad kunderne siger
Super mooie kleding, ik draag nog items uit de collecties van 2016. Krijg er altijd complimentjes over, hele unieke kleding en sieraden! Levering is snel, klantenservice is heel persoonlijk en netjes.... Se mere
Contact gehad met Moost Wanted n.a.v. een kleine naaifout in een jurk, die ik mooi vond en graag wilde houden. Er werd op zeer vriendelijk en behulpzame wijze naar een oplossing gezocht. Perfecte serv... Se mere
Virksomheden har svaret
Leuke kleding en goede service. Kleding wordt snel verzonden. Wel slecht voor je portemonnee, want je ziet iedere keer weer nieuwe leuke dingen.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
This is the official webstore of MOOST Wanted. MOOST Wanted is a Dutch lifestyle brand based in Amsterdam. Find here our newest clothing & jewelry collection online.
Kontaktoplysninger
Spijkerkade 2, 1021 JS, Amsterdam, Holland
- 020 2101779
- support@moostwanted.com
- www.moostwanted.com
Leuke kleding en goede service
Kleding
Snelle bezorging, goede service en kwalitatief goed product.
Unieke kleding
Super leuk, uniek merk. Fijne stof met een prachtige kwaliteit. Voor elke gelegenheid is er wel een kledingstuk dat past. Daarnaast word je goed geholpen en blijft de kleding lang mooi. Om het al, top!
Erg blij met mijn nieuwe aankopen
Ontzettend blij met de kleding van MOOST Wanted. Goede kwaliteit en pasvorm. Ook de klantenservice staat altijd voor je klaar. Ik zal hier vaker bestellen.
Leuke kleding volgens de trend van nu
Leuke kleding volgens de trend van nu! Kwalitatief goed en niet van die ‘synthetische’ stofjes. Zeker een aanrader.
Supertoffe kleding verkopen ze hier
Supertoffe kleding verkopen ze hier! Kleding gaat ook lang mee, mooie kwaliteit.
Very unique clothing pieces
Very unique clothing pieces. They give you beach/boho vibes. Great quality, so i will order again in the future. Customer service was also really helpful.
Leuke en mooie kleding
Super goed bedrijf met goed personeel dat altijd gelijk helpt
Great quality and great service
Great quality and great service. Unique clothes and a beautiful design. I will definitely buy clothes here again
Snel geholpen
Er was iets verkeerd gegaan met mijn bestelling, maar ik ben vervolgens heel goed geholpen aan de telefoon. Mijn pakketje is daarna ook snel geleverd! Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.
Really beautiful quality clothing and…
Really beautiful quality clothing and amazing collections! Wish I could buy everything!
Great collection!
Lovely brand
It is a really nice brand and I love the items. Collections are a spin on the trends, which I love.
Een absolute aanrader
Moost Wanted is een echt modieus merk met een unieke stijl. Hun collectie is stijlvol, comfortabel en gemaakt van kwaliteitsmaterialen. De stukken zijn veelzijdig en gemakkelijk te combineren. De klantenservice is uitstekend. Een absolute aanrader voor de eigentijdse, modebewuste vrouw!
Fijn personeel en kwalitatief mooie kleding!
Ik ben zeker fan van Moostwanted; niet alleen vanwege de uitstekende kwaliteit van hun kleding, maar ook vanwege het lieve personeel dat altijd klaarstaat met behulpzaam advies. De kleding van Moostwanted is inmiddels mijn favoriete keuze geworden, omdat het niet alleen stijlvol is, maar ook comfortabel, waardoor het mijn go-to outfit is voor elke gelegenheid.
Mooi en goed merk
Snelle levering, goeie helpdesk, reageren snel. En vooropstaand: PRACHTIGE kleren! Heel tof merk met goede service!
Prachtige kleding, goede prijs-kwaliteit!
De pop-upwinkel aan de Prinsengracht bezocht waar ik heel goed werd geholpen: persoonlijk, behulpzaam en ze namen echt de tijd. Prachtige kleding, mooie materialen en goede prijs-kwaliteit. Jammer dat het slechts een pop-up was, anders was ik zeker terug gekomen. Volgende keer dus weer gewoon via de webshop bestellen! :)
Goede communicatie!
Goede communicatie!! En snel reactie. En de items zijn geweldig❤️
Nooit een dag zonder Moost and the muse by Moost Wanted
Lievelings merk, sinds het begin. Draag het al jaren, niet alleen de sieraden maar ook de kleding. Weinig dat dat ik niet een item van Moostwanted draag. Altijd goed van kwaliteit, nooit on tevreden. Daarnaast liefste meiden als je vragen hebt, over hoe iets valt. Zoweet je snel welke maat je moet bestellen en hoef je minder snel terug te sturen.
Altijd blij met mijn aankopen bij…
Altijd blij met mijn aankopen bij jullie! Goede service, goede kwaliteit en snelle levering!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.