1. Entreprenørmaskinforhandler
  2. Leverandør af byggematerialer
  3. Tagdækker
  4. Butik med tagmaterialer

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi tilbyder tegl- og betontagsten. Vores tegltagsten hedder Vittinge, KDN, Turmalin, Hollander, Nortegl, Rubin og Dantegl, mens betontagstenene til dit tag hedder Jönåkerpannan, Rustikk, Danflock og Minster.

2,3

Under middel

udgået fubar

skulle have et par ekstra sten tud sten etc, men nu er hollander udgået, erstattet af hollander V som ikke kan lægges med de originale hollander sten, så holdbarheden for monier er få år , ikke som de skriver 75år, personligt ville jeg undgå monier.

4. august 2023

Bestilte mit tag for 2 år siden. Nu er produktet væk

Bestilte mit tag for 2 år siden. Nu mangler jeg så nogle få stykker sider/vingetegl, men de hjælper overhovedet ikke med at skaffe noget til mit tag. De skriver blot at de ikke har noget med taget at gøre mere og at jeg kan prøve Norge og Tyskland, som beder mig om at tage kontakt til den danske afdeling.. Virkeligt ringe kundeservice.

28. oktober 2022

Øv sikke en dårlig oplevelse

Øv sikke en dårlig oplevelse.

Jeg har modtaget en hel palle for lidt. Monier fralægger sig alt ansvar og fastholder, at de har leveret de fulde 18 paller, tiltrods for at der kun er kommet 17. Pallerne blev leveret mens jeg ikke var hjemme og da der heller ikke var en følgeseddel var det umuligt for mig at tjekke om der var leveret korrekt antal paller. Fejlen blev derfor først opdaget da de øvrige tegl var lagt og der ikke var nok.

På en palle var hele den ene side tegl smadret, sandsynligvis i forbindelse med transporten.

Vi kunne desuden konstatere at en af pallerne var stillet oven på noget af det andet byggemateriale, der selvfølgelig var gået i stykker. Den lille del har de dog accepteret, men det hele giver indtryk af en lemfældig håndtering af varene.

Det er klart at det er for sent for mig at skifte til andet tegl, så jeg føler mig bondefanget og godt og grundigt snydt. Jeg mangler jo den palle så nu skal jeg betale dobbelt for den palle de ikke har leveret. Som privat person er det noget der kan mærkes.

Jeg ved ikke hvad de forestiller sig der er sket. Skulle der være kommet en kranbil forbi, stjålet en palle og ladet resten stå!? (jeg bor langt ude på landet)

Jeg kan derfor ikke anbefale firmaet.

28. september 2022

Tagsten fyldt med ridser og skår

Jeg vil stærkt opfordre folk til at fravælge tagsten fra Monier. Vi har netop fået lagt nyt tag på med tagsten fra dem. Tagstene er fyldt med ridser, skrammer og skår. Det er helt normalt og ok, siger de. Grænsen går på, om man nede fra gaden kan se skaderne på stenene. Hvis det ikke er tydligt - er det som det skal være. Tænk sig, vi har fået et nyt tag fyldt med ridser, skrammer og skår - og det synes Monier er den standard man må forvente. Før du vælger tagsten fra Monier - synes jeg du skal overveje om du kan leve med et nyt tag der er fyldt med fejl.

12. oktober 2015

Vildledende markedsføring

Utrolig skuffet over mit køb af monier tagsten B&C protector. Disse tagsten fået i 2 udgaver, hvor protector taget har en ekstra god overflade som bla, bevirker at taget er mindre modtagelig overfor snavs og mos. Det skriver monier bla. I deres markedsføringsmateriale, derfor valgte jeg et monier tag med Protector overflade - til min store overaskelse viser det sig nu at taget som er fra 2009 er begroet med mos i overfladen og ser ikke særlig godt ud. Sammenlignet med mit tidligere tag og andre tage i området syntes jeg ikke Protector beskyttelsen har nogen effekt som beskrevet i Monier brochure materiale. Jeg besluttede derfor at reklamere over taget for at få en vurdering af dette, denne proces har desværre været meget besværlig og meget langtrukken fra Moniers side. Da taget langt om længe blev besigtiget fik jeg bare et arrogant svar tilbage fra Monier at det var der ikke noget at gøre ved.
Min pointe var, hvorfor vælge et Protector tag i stedet for en almindelig betontagsten, nu da der åbenbart ikke er forskel på en almindelig tagsten og den dyrer Protector tagsten. Jeg føler mig i den grad bedraget i en vildlede markedsføring fra Monier side, har bedt firmat dokumenteret at Protector tagsten som beskrevet i markedsføringsmaterialet er bedre mod mos end een almindelig tagsten men denne dokumentation kunne ikke fremskaffes fra Moniers side.
Anbefalingen herfra, lad være med at købe tagsten fra denne useriøse producent.
Hilsen
Henning Skovgård
Kolding

4. oktober 2014

Dårligt resultat og ingen service

Vores vurdering af firmaet Monier må få en absolut bundplacering . Den ellers så fine reklame giver indtryk af, at kunden trygt kan vælge et Monier produkt samt en af deres specialuddannede Tagpartnere. Dette er dog blot en illusion, som intet er bevendt i det øjeblik der opstår problemer/klager. Monier frasiger sig alt ansvar til trods for, at de erkender, at den uheldige sag kunne have været undgået ved rettidig omhu fra deres side. I en mail får vi den arrogante besked, at vi har meget høje forventninger vedr. symmetri i gavlene. Og ja, vi havde faktisk forventet at gavlene på vores hus ville komme til at fremstå ens og ikke med to vidt forskellige monteringer. !

Og den opreklamerede uvildige stikprøvekontrol fra DTI viste sig også at være en illusion,- her gælder nemlig helt specifikke regler, som kunden ikke får oplyst forud.

Connie & John, Esbjerg

12. marts 2012