Simpelthen til grin at holde denne "biks" åben, kedeligt tørt smørebrød, og elendigt betjening som ikke kan høre og forstå hvad man bestiller. Var der forbi før i tiden, men denne gang var nok sidst... Se mere

Monarch Knudshoved/Nyborg Vi kommer der aldrig igen. Hvis det var muligt at give 0 stjerner ville jeg gøre det. Jeg købte såkaldte fish&chips, men det var 3 tørre fiskefingre + meget kedelige pom... Se mere

meget dårlig oplevelse fik Pasta Bolognese til 105 kr plus sodavand , pasta var penne rigate de var ikke rigtig kogt og bolognese har ikke set meget til kød næsten kun tomat pure og tyk kold og kede... Se mere

1,4

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Simpelthen til grin at holde denne…

Var der forbi før i tiden, men denne gang var nok sidste gang vi satte foden der, så hellere en tur på Burger King, eller Sunset......
Hold Jer langt væk fra denne biks, virkeligt tomt og kedeligt, al charme fra det gamle Monarch er væk, det samme med maden og betjeningen...... R.I.P!!!

20. april 2026

Der røg den fornøjelse…

Når min kone og jeg skal fra Fyn til København for at besøge vor datter, har jeg hver gang insisteret på at holde ind ved Monarch Knudshoved i Nyborg for at nyde et stykke af deres frisksmurte og velsmagende smørrebrød – typisk et stykke godt belagt med roastbeef – og for at nyde udsigten over den tidligere færgehavn. Men det blev desværre sidste gang fredag den 24. oktober – for Monarch Knudshoved har ændret smørrebrødet til noget, der absolut ikke er værd at sætte tænderne i. For eksempel til en temmelig klein leverpostejmad, en nærmest ligegyldig kartoffelmad og en totalt smagløs rejemad med halve æg.
Det havde været klogere og bedre at bevare den hidtidige standard og hæve priserne, for vi stopper ikke længere for at købe det nye og ret så intetsigende smørrebrød.
Monarch har et stort skilt, hvor der står noget i retning af: ”Stop, nyd og kør”. Men det læser vi fremover som ”Lad være med at stoppe, medmindre du skal på toilet, for her bliver man snydt for det smørrebrød, der ellers var en kulinarisk fornøjelse”.

24. oktober 2025

Jeg besøgte Monarch i Karlslunde

Jeg besøgte Monarch i Karlslunde, stedet var meget pænt og rent, pænere end mange andre motorvejscafeterier, der var meget få gæster.
Jeg købte en fish and chips til 175kr. Til den pris var mine forventninger høje. Den var ganske rigtig meget bedre end de fiskefilet og pommesfrittes man sædvanligvis kan købe på cafeterier, men prisen er også 90-100kr dyrere.
Til den pris er forventningen selvfølgelig høj.
Når man r vant til at spise den rigtige vare i England, så er resultatet skuffende.
Fisken er bedre end den typiske danske fiskefilet, men ikke på niveau med den rigtige engelske. Pommes fritterne falder også igennem, ikke som de store håndskårne. Tartarsaucen var langt under niveau.
Et godt forsøg på at lave noget bedre end vi er vant til i Danmark, forsøget er dog kun delvis lykkedes.
Betjeningen var venlig og opmærksom.

25. januar 2025

Aldrig mere mad hos Monarch

Aldrig mere mad hos Monarch. Jeg vender tilbage til madpakken det er både meget, meget bedre, og langt billigere. Fik fish and chips, som ville have fået en englænder til at bryde grædende sammen, og en schnitzel der var helt igennem trist, ærterne var nærmest grå, og kartoflerne lignede noget der havvde lagt over i en friture. Maden understreger helt igennem stedets tristhed. Kaffe ok, og den unge pige ved kassen sød og venlig.

4. januar 2025

Monarch Ejer Bavnehøj - Så dårligt at det blev sjovt

Kender i det der med at noget kan være så dårligt at det bare bliver sjovt fordi det ganske enkelt er så surrealistisk.

Det er Monarch i Ejer Bavnehøj.

Priserne er helt groteske.. 195 kr for en cheeseburger med pommes eller en schnitzel med pommes og frosne ærter...

Vi tog 2x Schnitzel med pommes og ærter. Det hele smagte som om det var blevet tøet op, havde fået lov til at ligge lidt ved stue temperatur, blevet frosset ned igen, tøet op igen og så gentage denne cyklus et par gange hvorefter det var blevet smidt i en friture og derefter serveret.

Det var så dårligt at det var sjovt... Vi grinte hele vejen ud der fra og underholdte efterfølgende hele sommerhuset med historien da vi ankom.

28. december 2024

Monarch Knudshoved

Monarch Knudshoved, svinske priser på alt. Alt til overpriser og elendig kvalitet samtidig. De burde skamme sig over at tage disse priser.

25. december 2024

Svinagtig dyr kaffe

Da min kone og jeg søndag d. 13.10. besøgte Monarch i Knudshoved, for at få en kop kaffe, måtte jeg alligevel spærre øjne, og ikke mindst ører op, da vi måtte slippe 104,- for to kopper kaffe.
Mage til optrækkeri skal man lede længe efter, og jeg/vi har besøgt stedet for absolut sidste gang.

13. oktober 2024

Elendig kaffe.

Monarch Knudshoved/Nyborg.

Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor de absolut skal bruge den dårligste skodkaffe man kan finde. På mange andre tankstationer kan man faktisk købe udmærket kaffe, men på Monarch forbliver de ved den samme elendige og dyre kaffe.

7. oktober 2024

For lidt

Skal ikke være med i "to good to go" app. Man får simpelthen for lidt.
2 trekant sandwichs og 1 morgen brød. Førpris 120 kr.
Det kan næsten bedre betale sig at bruge Q8 kiosken

6. september 2024

Dobbelt stegt

Fy for s….
Købte en burger til min kone. Da hun havde taget en bid opdager hun er bøffen er næsten rå. Jeg spørger om jeg ikke kan få en bøf der er stegt. Og manden åbner burger og tage bøffen over på grillen og steger den igen selv om der ingen tvivl om at min kone havde spist af den og ligger den derefter tilbage i burgeren.
Vi spiste ikke op 😳

10. august 2024

Ejer Bavnehøj Vest

Ejer Bavnehøj Vest
Hyggelig sted, altid ryddeligt, pænt og rent. Absolut det bedste og mest frisksmurte smørrebrød på hele strækningen mellem Aalborg og København. God og venlig betjening. Fem stjerner fra os.

18. april 2024

Utrolig dårlig oplevelse

Vi købte 3 franske hotdogs. Man skal lede længe efter så dårlige franske hotdogs !!!
Brødet var ualmindelig tørt, pølserne var lunkne, skindet sejt og man skulle lede efter ketchuppen med en lup.
Ikke nogen god frokost.
Vil ikke anbefale stedet.

27. marts 2024