Moment  Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 52 anmeldelser, var de fleste anmeldere nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse og samarbejdet. Forbrugerne fremhæver ofte, at det faste personale er utrolig venligt, professionelt og gode til at opretholde en tydelig og klar kommunikation undervejs i forløbet. Mange kunder oplever, at det er meget let at få fat i medarbejderne på telefonen, og at de føler sig rigtig godt hjulpet og værdsat igennem hele perioden. Nogle anmeldere var ikke glade for den langsommelige opfølgning samt den svære og utilstrækkelige kommunikation med bureauet. Visse personer nævnte desuden, at det kunne være frustrerende svært at få klare svar på vigtige spørgsmål, eller at de oplevede ubehagelige og hurtige afslag.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere nævner tvetydig feedback om staff. Mens nogle forbrugere roser de venlige og professionelle... Se mere

Customer communications

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med contact, da oplevelserne varierer meget. Mens nogle anmeldere... Se mere

Service

Kunder deler tvetydige meninger om service. Nogle anmeldere udtrykker stor tilfredshed og roser personalet... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kundeservice, hvor oplevelserne varierer meget. Nogle forbrugere... Se mere

User experience

Mennesker rapporterer tvetydig oplevelser med user_experience. Nogle forbrugere oplevede forløbet som... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har haft en rigtig god oplevelse, og jeg vil især gerne takke Ebru for hendes fantastiske ledelse og støtte. Hun har været utrolig professionel, hjælpsom og engageret. Ebru har altid taget si... Se mere

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Moment A/S. Fra start til slut har dialogen været venlig, professionel og respektfuld, og jeg har følt mig set som menneske, ikke bare som en kandidat til et... Se mere

Jeg vil gerne sikkert anbefale Moment Vikar rare og søde folk Tålmodige og kloge personale der prøver at hjælpe så meget de kan, Tak til min nye konsulent Sabrina Maja Brødsgaard og det andre konsul... Se mere

Jeg har været fuldt ud tilfreds med Moment. De har været tilgængelige under hele mit vikariat, svar på mails eller taget telefonen når jeg har ringet. Jeg kan kun anbefale Moment.

1. Rekrutteringsservice

Moment er Danmarks førende vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Siden 1997 har vi matchet de bedste kandidater med de mest attraktive virksomheder, og vi bringer hvert år mere end 9.000 talentfulde og dygtige mennesker videre i deres karriere.

Middel

Svarer typisk inden for 48 timer

3,0

De lovede mig et job hos Unisport men…

De lovede mig et job hos Unisport men blev aldrig til en skid.
Så skriver de at jeg ikk er den rette profil til jobbet når det ikk kræver lagererfaring og jeg har masser lagererfaring. Kæft man bliver træt af sådanne mennesker

Ulækket firma og kundeservice er helt i bund

14. oktober 2022

Hej Mathias

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse ifm. din ansøgningsproces hos Moment. Vi gør os umage med at finde det helt rette match mellem kandidat og virksomhed. Vi er kede af, hvis dette ikke er din opfattelse, og ønsker dig held og lykke med jobsøgningen fremadrettet.

Natasja, Moment

Det var en fornøjelse at arbejde her

Det var en fornøjelse at arbejde her med et meget støttende team og meget forstående teamledere

7. oktober 2022

Hej Maja

Hvor er det dejligt, du har haft en god oplevelse hos os, dit team og din teamleder. Du er altid velkommen til at kontakte os vedr. job igen.

Altid meget professionelle

Altid meget professionelle, og meget hjælpsomme i startfasen af et vikariat, også under og efter vikariatet, meget hjælpsomme, hvis ikke de havde svaret på spørgsmål, fandt de hurtigt frem til et svar, og vendte hurtigt tilbage, kan varmt anbefale at tage imod vikariater fra denne virksomhed!

5. oktober 2022

Hej Flemming

Tak for de pæne ord. Vi er glade for, du har haft en god oplevelse hos os og sætter stor pris på, at du vil anbefale os til andre.

Tøv endelig ikke med at søge job gennem os igen.

Utroværdige.

Glem alt om, en aftale med dem
De overholder den ikke. De er utroværdige.

3. oktober 2022

Kære Jens

Tak for din feedback. Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med os. Det er altid vores intention, at overholde vores aftaler. Vi arbejder hver dag fokuseret på hjælpe mennesker i arbejde og give en god service. Da vi desværre ikke kan finde dig i systemet og se nærmere på, hvilke aftaler vi tilsyneladende ikke har overholdt, må du meget gerne kontakte os på 70 20 18 35 / info@moment.dk, så vi kan komme til bunds i sagen.

Thumbs up👏

Thumbs up👏
Anbefaler det gerne til jobsøgende!

12. september 2022

Besvarelse fra Moment

Thumbs up til dig og tak for den fine anmeldelse :)
Vh. Nynne, Moment

Det har været en god og tryg oplevelse…

Det har været en god og tryg oplevelse at være ansat i vikariat gennem Moment.
Når jeg har stillet spørgsmål skriftligt, har jeg hurtigt fået svar fra min kontaktperson. Telefonisk har det været nemt at komme i kontakt med Moment, som har taget sig af min henvendelse eller givet henvendelse videre så jeg har fået hurtig respons. Jeg var betænkelig ved at søge job gennem Moment, men efter at have været ansat af Moment, vil jeg ikke være betænkelig ved at søge job gennem Moment igen.

29. juli 2022

Kære Birgit.
Tak for de fine ord. Dejligt, at du har haft en god oplevelse med at arbejde som vikar gennem os. Du er mere end velkommen til at søge job gennem os igen.
Nynne, Moment

Fik virkelig et godt vikariat

Fik virkelig et godt vikariat. Har fået en virkelig god behandling 😊
Håber de kan finde noget mere 😊

28. september 2022

Kære Bettina.
Det håber vi også :) Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. Tøv endelig ikke med at søge job gennem os en anden gang.
Nynne, Moment

Afvist at blive skrevet op som vikar hos dem

Jeg havde fået anbefalet af mit jobcenter at tage til åbent hus hos Moment, for at tilmelde mig som vikar. Jeg er uddannet markedsføringsøkonom, så vikarbureauer var ikke i min tanke til at starte med, da mange af deres jobs er lager, containertømning, produktion, pluk og pak, osv... Men jeg har haft virkelig svært ved at komme i betragtning til jobs indenfor mit område, da de kræver en del års erfaring, så jeg var åben overfor muligheden for at prøve kræfter med noget andet, for at komme igang igen.

Jeg kommer til åbent hus med et positivt mindset og melder klart ud at jeg er frisk på stort set hvad som helst, og kan starte med det samme. Én af de ansatte fortæller mig at man kan blive skrevet op som vikar til deres on-demand jobs, hvor man vil kunne byde ind på vagter der passer én igennem deres app.

"Fedt!", tænker jeg. Så er der mulighed for at prøve kræfter med noget forskelligt, få lidt på CV'et og selv tilpasse det ind i min egen hverdag... Men det var åbenbart ikke noget de kunne hjælpe med. Det var noget jeg selv skulle ind og skrive mig op til på deres hjemmeside. Det synes jeg var lidt mærkeligt, for hvad skulle deres åbent hus så til for, hvis ikke de kunne hjælpe med sådan noget? Men fair nok, det var ikke så svært, så jeg klarede det fra telefonen mens jeg sad til åbent hus.

Der gik ikke mere end tre arbejdsdage efter jeg havde skrevet mig op på hjemmesiden til at jeg fik et svar om, at jeg desværre ikke var kommet i betragtning til deres vikar-platform. "What?!", tænkte jeg så.

Jeg kunne jo høre hvor rygende travlt de havde med at ringe rundt og finde folk da jeg var oppe hos dem, og de havde svært ved at få deres on-demand stillinger besat. Samtidig havde jeg jo fået at vide, at de altid kunne bruge folk til de mange on-demand jobs, og "stillingsopslaget" om at de mangler vikarer ligger da også fortsat på deres hjemmeside.

Jeg har aldrig hørt om nogen der er blevet afvist at blive skrevet op som vikar hos et vikarbureau på den måde. Måske hvis de havde en lad attitude overfor at skulle arbejde, men jeg gik jo netop engageret ind og viste dem at jeg rigtig gerne ville det. Meget underligt!

Edit efter svar:
Jeg er ikke blevet ringet op.

12. september 2022

Kære Sasja

Jeg er ked af at høre, at det er den oplevelse, du står tilbage med, efter at du har været i dialog med os.

Det er bestemt ikke vores hensigt at opfordre folk til at søge et job for efterfølgende at sende dem et afslag uden begrundelse.

Der er sket en fejl, og det beklager jeg mange gange.

Jeg har undersøgt sagen lidt nærmere og kan forstå på min kollega Lisa, at hun har forsøgt at ringe til dig flere gange, efter du har sendt os din ansøgning, for at tale med dig om et potentielt job. Dog uden at have fået fat på dig.

Hvis du trods den skæve start fortsat er interesseret i at prøve kræfter med et vikariat gennem os, er du meget velkommen til at ringe til os på 70 20 18 35.

Nynne, Moment

En af de mest skuffende oplevelser

En af de mest skuffende rekrutteringsvirksomheder jeg nogensinde har interageret med. Kontakter man dem pr. telefon beder de deres "kandidater" om at kigge deres jobopslag igennem. Gør man det, bliver man mødt med mangelfulde jobbeskrivelser og anonymiserede virksomheder. Ansøger man til dem får man nærmest pr. automatik et nej, uden at man kan få nogen form for feedback. Der er heller ikke loyalitetsfordele, hvis man har arbejdet med moment før. Det kommer man ikke foran i køen ved, eller bliver kontaktet før andre. Det jeg kommer frem til er at service niveauet simpelthen er dårligt på skrift og over telefonen.

Jeg har en gang været vikar for Moment, og det var en sjælden situation hvor virksomheden skulle bruge så mange mennesker som muligt, på kort tid. Det resulterede i et mixed forløb, hvor flere af vikarene forsøgte ikke at lave noget, mens jeg gjorde noget ud af at ligge en god indsats ind i arbejdet, så jeg lettere ville blive tilbudt fremtidige vikariater og vagter. Det blev jeg dog ikke. Tværtimod, fra den dag var mine chancer for at få job forringet, og det kommunikerede service niveau er dalet markant.

Konkurrenter som JKS kan nærmest tilbyde dig et vikariat på stedet og sender flere ugentlige jobtilbud over SMS. Tilbud der kan accepteres så let som ved et opkald. De gør en aktiv indsats for at bygge bro mellem kandidater og virksomhed. Og de har også lager og produktionsarbejde, i stor stil.

Svar til Nynne:

Jeg har ikke klaget over at få jobtilbud, på mail. Jeg har klaget over den måde jeg blev kontaktet på, de enkelte gange det skete. I valgte ikke at forklare arbejdsopgaverne, bad mig skrive ja tak, hvis jeg var interesseret, hvorefter jeg stadig ikke ville få stillingen, fordi I skulle beslutte om jeg var et match. Hvad med at I finder ud af om jeg er et match, før i sender mig ting. Når folk siger ja tak, skal de have stillingen og ikke kun få mulighed til at ansøge til den.
Jeg har også klaget over jeres horrible brug af Moment appen og det nonsens i spammer i den. Samt at jeres ansatte ikke har den fjerneste ide om hvad der foregår i appen, I ikke besvarer spørgsmål i appen og nægter at besvare forespørgsler over telefon, med ordende: "Jeg sidder bare på kontor i København, så jeg kan ikke hjælpe dig med hvad der foregår ude på vikarpladsen."

Jeg har også flere gange ringet til jer, hvor jeg blev informeret om at I grundlæggende ikke kontakter jeres kandidater, med jobtilbud. Så du behøver ikke fylde det offentlige med løgn, for jeg ved udmærket at I ikke har styr på jeres sager.
At I vil bilde jer selv andet ind er op til jer, men min kritik repræsenterer fint det gennemsnit I har opnået på trustpilot.

5. september 2022

Kære Emil

Vi er kede af at høre, at vores serviceniveau ikke har levet op til dine forventninger.

Jeg kan se, at du har været i dialog med flere af mine kolleger, og at du bl.a. har klaget over, at vi har kontaktet dig med jobtilbud på mail. Jeg tænker, det kan være en af årsagerne til, at du ikke har hørt mere fra os.

Som du selv skriver, har både JKS og andre af vores konkurrenter ledige stillinger inden for bl.a. lager og produktion. Jeg håber, du kan finde et job hos nogle af dem, der matcher dine ønsker og forventninger.

Mvh. Nynne, Moment

Det har været et perfekt match for mig…

Det har været et perfekt match for mig at arbejde som vikar hos Moment sideløbende med mine studier.
De har tilbudt mig en enorm fleksibilitet, som har gjort at jeg kunne have en god balance mellem studie og arbejde-

26. august 2022

Hej Anders.
Hvor er det godt at høre! Tak for de fine ord og held og og lykke med studierne.
Nynne, Moment

Kan ikke sige noget dårligt om Moment…

Kan ikke sige noget dårligt om Moment det har hele vejen igennem været en god oplevelse

17. august 2022

Hej Kenn.
Better late than never: Tak for de fine ord! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Be aware

Man kommer hurtigt i arbejde men det hele begynder hurtigt at sejle.
De trækker dig automatisk for 1,5 times pause selvom man ikke engang har holdt 1 time, blev lovet masser af arbejde men allerede anden uge var der ingen jobs, efter 10 dages arbejde sagde jeg op da jeg fandt andet job, så blev jeg tæppebombet med jobs. Lønsedlen var forkert så nu betaler jeg penge tilbage fordi man med det samme bliver truet med inkasso!!? 😤🤬

6. august 2022

Kære Emin
Vi beklager, at der er sket en fejl ifm. udbetalingen af din løn.
Det er selvfølgelig ikke optimalt, og som vi tidligere har skrevet til dig, har vi gjort vores bedste for at rette op på fejlen, så hurtigt vi kunne.
Hvis du har nogle opfølgende spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 20 18 35 / info@moment.dk.
Held og lykke i dit nye job.

Efter ansøgningsfristen udløb

Efter ansøgningsfristen udløb, blev der hurtigt reagere på ansøgning. Det var dejlig. Samtalen foregik over telefonen og forløb fin.

16. juli 2022

Hej Peter.
Tak for de fine ord. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at søge job gennem os.
Vh. Nynne, Moment

"At være vikar hos Moment giver mening 👍👍👍"

Jeg er meget glad for at være vikar hos Moment. Det giver mening at være deres vikar, da de virkeligt kan hjælpe dig at finde dit drømmejob.
De har hjulpet mig, og nu har jeg mange dygtige kollegaer og et super godt arbejdssted hos JØRGEN KRUUSE A/S.
🙂👍

8. juli 2022

Hej Irina
Tusind tak for de flotte ord. Det betyder rigtig meget for os, at du har en god oplevelse hos os. Tak fordi du vil være en del af Moment

Venlig hilsen Mariska, Moment

God oplevelse

Moment har været der da jeg havde brug for et arbejde da landet lukkede ned pga COVID-19 og har været der hver gang at jeg har haft brug for dem herunder også at finde et nyt arbejde til mig. De går op i at deres vikarer trives og har et stort udvalg af jobs.
Hvis jeg skal bruge et vikar bureau igen eller anbefale et bliver det kun Moment.

1. juli 2022

Hej Suzana.

Hvor er det bare dejligt at høre, mange tak for de flotte ord.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig og taknemlige over at du vil anbefale os til andre.

Vh Mariska, Moment

Tinderbox - Arbejde moment 🤮

Jeg havde ansøgt som Crowd keeper til tinderbox.
Jeg bliver ringet op af moment og ska have en lille samtale på 15 minutter.
Hvor hun forklarede mig om jobbet og hvad jeg skulle også snakkede vi lige om mig og om jeg var klar på det.
Men jeg fik at vide om jeg var klar til og står mellem scenen og publikum og skabe sikkerhed og tryghed.

Men da vi kommer ind til pladsen for at skulle arbejde bliver vi bare smidt over til en helt anden afdeling, selvom jeg er blevet lovet og ansat som Crowd keeper. Så endte det med at jeg bare skulle gå og samle skrald..
Havde jeg vist jeg ikke skulle så mellem scenen og publikum, så havde jeg ikke taget jobbet.

25. juni 2022

Bliver afvist gang på gang

Bliver afvist gang på gang, ud fra mit navn, da de slet ikke ved hvordan jeg er som person!!!

21. juni 2022

Hej
I Moment diskriminerer vi hverken på baggrund af navn, alder, køn, religion eller lignende. Vi er derfor kede af at høre, at det er den oplevelse, du står tilbage med.
Vi modtager mange ansøgninger hver dag, og der kan være flere årsager til, at man som kandidat får afslag på en stilling, man har søgt.
Hvis du har fået et afslag og gerne vil have uddybet årsagen, er du altid velkommen til at kontakte os på 70201835 eller info@moment.dk.
Nynne, Moment

Man bliver lovet fuldtid ved opstart

Man bliver lovet fuldtid ved opstart, hvilket også stod i job annoncen.
Det er dog langt fra sandt. Èn vagt, eller èn tilkaldevagt om ugen er ofte tilfældet.

De fleste medarbejdere var super søde og hjælpsomme. For mit vedkomne sluttede det da Jeg giver en vagt til en kollega. Jeg får en bekræftigelsesmail samme aften af en af deres medarbejdere.
Næste dag bliver jeg ringet op af en anden medarbejder, og får at vide jeg skulle have meldt mig syg om morgenen...
Fortæller vagten er givet videre, og navnet på hendes kollega som svarede mig aftenen før.

Det ændrede intet. Moment medarbejderen ville have mig til at acceptere at jeg skal ringe og melde mig syg tidlig morgen, også under ovenstående situation.
Da jeg holdte fast i at selvfølgelig skal man ikke det. - valgte de at opsige samarbejdet.
Utrolig barnligt. Og ærgeligt, da det var et dejligt sted at arbejde.

17. juni 2022

Kære Sofie

Tak for din feedback. Vi er kede af, at det er den oplevelse, du står tilbage med. Især da det lyder til, du ellers har været glad for at arbejde som vikar gennem os.

Vi vil meget gerne have en opfølgende dialog med dig, så vi kan blive klogere på situationen. Jeg kan ikke finde dig i vores system, men du er meget velkommen til at kontakte os på 70201835 / info@moment.dk.

Nynne, Moment.

Moment og NorthSide dårlig kombi!!

Klage af Moment og NorthSide:

Hej. Jeg vil gøre folk opmærksomme på, at når man bliver ansat hos moment til festival eksempelvis northside som gatekeeper og guestgreeter mm. vil man have den opgave i meget få timer, selvom der på ens egen vagtplan står, at det er det man skal lave en hel dag. De dage festivalen er slut og der skal ryddes op. Får man oplyst over ansættelse på telefon, at man skal samle skrald mm. MEN, man bliver simpelthen sat til alle mulige andre opgaver som kræver en del fysisk arbejde, hvilket man IKKE får oplyst nogen steder.

Når man skal have pauser har man krav på max. 30min, men det får man SLET ikke. Du får INGEN pauser og bliver rykket rundt og “brugt” (undskyld mit sprog) som en slave. Vi er flere personer som er dybt skuffet over moment, for at have givet os falske forhåbninger om, hvor “god” en oplevelse vi ville få at arbejde på northside.

af northsides personale forventer man, at de er søde og hjælpsomme, men det er det helt modsatte. Lederne som står for de forskellige poster/opgaver giver INGEN pauser, og de kommandere dig, (undskyld mit sprog igen) som var du en slave. De snakker ikke respektfuldt og behandler en MEGET dårligt, hvilket ødelægger hele oplevelsen. Og det værste ved det hele er, at man må ikke få 2min pause til at drikke vand i 20 graders varme. Og hvis man er 'utilfreds' beder de dig om at tage den med moment, for det har intet med dem at gøre.

Skån dig selv og aldrig være en del af moment eller northside.

7. juni 2022

Kære Sarah

Vi er kede af at høre om din oplevelse på Northside. Det er bestemt ikke vores intention, at vores vikarer skal sidde tilbage med en dårlig oplevelse, når de er ansat gennem os.

Vi vil meget gerne have en opfølgende dialog med dig og høre mere omkring din oplevelse, så du forhåbentlig kan få lidt afklaring.

Jeg kan desværre ikke finde dig i vores system ud fra dit fornavn alene. Du er derfor meget velkommen til at ringe eller skrive til os på 70201835 / info@moment.dk, så vi kan gå nærmere ind i sagen.

På forhånd tak.