Virksomhedsoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bajkopisarz. Wiele emocji, historii, mało konkretów.

Co tu dużo mówić. Szeregowy farmazoniarz, coach jakich wielu. Brak cennika na stronie, oczywiście najpierw jest inaugracjaw postaci spotkania face to face, jak do najlepszych MLM'ów, by wyrobić to poczucie eksluzywności, potem dostaje się dostep do grupki na platformie typu Discord, materiały szkoleniowe, video i w sumie tyle. Autor co prawda tłumaczy faktyczne mechanizmy giełdowe, ale to jest wiedza podstawowa która można znaleźć na YT, jednocześnie jak sam twierdzi, nie ponosi odpowiedzialności za decyzje kursantów. Ok, tylko cześciej niż rzadziej, po około miesiącu, kontakt z prowadzącym się urywa. Więc człowiek w sumie nie do końca rozumie za co zapłącił, bo dostęp do materiałów, ok, też jest terminowy, ale jednak tam się przychodzi dla twarzy, dla persony. Ale Pana Bartka, sądząc po recenzjach, mało to obchodzi, ryzyko biznesowe. Ewentualnie model zakładał od początku, mielenie nowych klientów i tak Autor "bije indeksy od lat". Co by mnie nie zdziwiło. Warto też dodać że na samych materiałach np. odnośnie indywidualnych spółek są bardzo ogólne przemyslenia, które nijak nie przypominają człowieka który ma kontakty na Wall Street. Oczywiście bezimienne, bo nie daj Boże możnaby to sprawdzić. Podstawowa wiedza, np. o wskaźnikach spółki, żadnego insight'u jaki mógłby zaoferować jakiś wyjadacz, zawodowiec. Jak umiesz obsługiwać SCRAB albo podobne narzedzie i mysleć samodzielnie, to Pan Bartek jedynie co, to pomoże ci uszczuplić portfel. Moja przygoda z platformą skończyła się ostatecznie banem, nawet na fejsbuku, bo Pan Bartek pilnuje swojego ogródka żeby nikt świadomy nie komentował tych jego pomysłów nie mających pokrycia w rzeczywistości. A niewygodnych pytań, o np. konkretne portfolio, dowód swojej wiedzy, nie lubi nikt. W końcu nie poto prowadzi "prężny biznes" by się płaszczyć przed klientem.

23. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mój Plan B - ukrywają straty klientów

Na szczęście nie zostałem klientem MPB. Na etapie research'u nawiązałem kontakt z osobą, która przez kilka lat była klientem MPB i udostępniła mi zrzuty ekranu ze swojego panelu. Nie chodzi już o stratę jaką ten klient poniósł ale o totalny brak merytoryki tego serwisu. To jest serwis typu "uwierz mi że to dobra spółka i kup". Nie ma żadnych dogłębnych informacji o spółkach które serwis zaleca kupić. Żadnych raportów background'owych ani danych analitycznych. Ewentualnie jakieś dwa zdania o niektórych spółkach, że np. wypłacają dywidendę lub planują jakieś inwestycje. Niestety, bez żadnych konkretów. Wyraźnie widać, że jest to serwis do zarabiania na abonamencie a nie na inwestycjach. Za 1/10 a nawet 1/20 ceny abonamentu można kupić świetną subskrypcję w renomowanym amerykańskim serwisie analitycznym z rekomendacjami i pełnymi, dogłębnymi raportami o spółkach. Serwisy te nie ukrywają przed klientem jak pracują rekomendacje z ich portfeli a osiągają wyniki zdecydowanie bijące wszelkie indeksy.
Kiedy zacząłem na ich koncie społecznościowym zadawać MPB pytania o straty jakie przynoszą ich rekomendacje oraz pytania o wynik ich "portfela" byłem zbywany odpowiedziami tupu "to tajemnica firmy" czy "nie możemy pokazać wyników bo to u nas tak nie działa". Jak zacząłem zadawać bardziej szczegółowe pytania odnośnie tego co przekazał mi ich klient, to moje komentarze zostały usunięte a ja zostałem przez nich zablokowany.

7. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie wywiązuje się z opłaconych spotkań, analiz, wsparcia itp.

Parę lat temu wykupiłem pakiet LIFETIME za 7 tys. PLN. Bartosz obiecywał 12 miesięcy spotkań i intensywnej pracy, analiz, wsparcia. Dostęp do siebie 24/dobę. Potem około dwa i pół roku kwartalnych podsumowań, szerszych analiz i długofalowych planów. Łącznie 22 spotkania + ewentualne dodatkowe wyjazdy. Niestety do dziś nie wywiązał się z tych obietnic. Nie było żadnych spotkań, analiz czy wsparcia. Dostaję jedynie automatyczne maile z newsletterem i bardzo nieregularnie z raportem rynki świata i krypto.

23. december 2024

Mój plan b, strategia tytanów - UWAGA

Na moje nieszczęście związałam się z firmą Mój Plan B ponad dwa lata temu. Obiecywali ponadprzeciętne zyski, profesjonalne podejście i świetną obsługę. Nic się nie sprawdziło. Czym większe moje rozczarowanie wynikami, tym gorsza obsługa i olewanie klienta. Co jest najgorsze, to fakt że przez ostatnie dwa lata na rynku panowała nieustanna hossa. Ludzie wokół zarabiali nawet setki procent. Same indeksy, które Pan Jezierski tak deprecjonuje, zarobiły w tym czasie kilkadziesiąt procent. Ja po tych dwóch latach, jestem na -15% a uwzględniając opłaty za dordztwo -25%. To wszystko wygląda pięknie na fb i w prezentacjach, w których chwalą się super wynikami. Niestety wyników nie ma, są tylko straty. Ale o tym już nikt nie pisze. Niepochlebne komentarze na fb są natychmiast usuwane. Zarabiają nie na wynikach a na subskrybcjach. Szczerze odradzam.

27. juli 2025

Uwaga na firmę Mój Plan B Pana Jezierskiego

Uwaga na firmę Mój Plan B. Pan Jezierski po pierwszej konsultacji wdrożeniowej ustalając portfolio totalnie olewa próby kontaktu. Wykupiona Strategia Tytanów za ponad 5000 zł, obiecywane zyski ("+ jedno 0 w ciągu roku) a tak naprawdę po pół roku jest się 20% w plecy (tak się na rynku wylosowało pewnie). Jasne jest ryzyko inwestycji ale totalny brak kontaktu, odpisywania na maile do BOK, nagle zdawkowa odpowiedź, że problemy techniczne itp. i że zajmie się moim przypadkiem tak szybko jak to możliwe. Trwa to już kolejne 3 tygodnie. Obiecywany czas kontaktu na konsultacjach to 10 dni. W tym czasie na fb w relacjach piękne cypryjskie jachty, wspaniałe jedzenie. Coraz bliżej mi do opinii, że to po prostu oszustwo.

23. maj 2025

Uwaga!!

Uwaga!!! Przestrzegam przed związaniem się z firmą Mój Plan B. Niejaki Bartosz Jezierski obiecuje najlepsze analizy spółek giełdowych. Prawda jest taka, że poza ogólnikami i przekrojowymi analizami rynku nie ma żadnych szczegółowych raportów. Poza tym ogólne dane rynkowe dostępne po wykupieniu dostępu za prawie 6000 PLN nie są aktualizowane na bieżąco, często nieaktualne o kilka miesięcy. Kontakt z obsługą zdawkowy i zbywający. Nie honorują oferowanej gwarancji satysfakcji. Znajdą setki wymówek na swoje usprawiedliwienie. Moja sprawa zmierza do prokuratury.

2. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mój plan B Bartosza Jezierskiego.Radzę…

Mój plan B Bartosza Jezierskiego.Radzę omijać szerokim łukiem na spotkaniach na zoomie obiecuje i mami " strategia tytanów" wiadomo że nie gwarantuje zysków bo inwestujesz swoją kasę ale płacąc 5k PLN spodziewasz się przynajmniej solidnej obsługi. Gość wiecznie niedostępny, problemy z portalem, logowaniem wiecznie coś, miało być spotkanie w Poznaniu i szkolenie, mało tego później już obiecywali wyjazd na Cypr. Nie warto. Otrzymacie nic więcej niż jest w newsletterze za 20 PLN. Przestrzegam!

16. november 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.