Modaitalia Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed bedrijf. Verkoopt mooie spullen tegen een aantrekkelijke prijs. Vaak zijn er acties waardoor men nog eens een flink percentage korting kan krijgen. De telefoon word altijd direct beantwoord e... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Service top!

Onlangs bestelde ik twee jeansen bij Moda Italië. Deze werden door de post pas na zes dagen geleverd. Eén van de broeken paste niet goed en heb ik meteen retour gestuurd. Helaas heeft de post de retour adreslabels met een andere zaak verwisseld en is de jeans van Moda Italië nooit bij hen aangekomen.
Na navraag kreeg ik dit mooie antwoord
“Ondanks dat wij onze broek nog niet retour hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag aan je gecrediteerd”
Als dat geen service en klantenbinding is dan weet ik het niet meer 10 met een griffel, bedankt

13. december 2022

Super goede winkel

Super goede winkel, 3 uur besteld en om 5 uur verzonden.
Morgen al in huis!

Te veel mensen vinden het leuk een goede winkel de grond ik te duwen.. stumpers

29. november 2022
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Goede website.

Bij Modaitalia een vest besteld op 14 februari en was 17 februari binnen goede maat kleur,netjes verpakt geen klachten over deze website en zal er wel meer bestellen

17. februar 2021

Jas besteld

Jas besteld. Verkeerde informatie bij het artikel. Heel ander soort jas dan wat in de beschrijving stond. Kreeg een soort plastic ogend jack. Wilde het retour sturen, maar moet wel zelf de retourkosten betalen. Zij zetten foutieve informatie, maar nemen geen enkele verantwoordelijkheid. Voor mij eens maar nooit meer. Slechtste service ooit. Mensen bestel er niks.

7. februar 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

ABSOLUUT GEEN ZAKEN MEE DOEN!!

Bestelling wordt wel snel verstuurd maar kwaliteit valt vies tegen. Bij het retour sturen moet je zelf voor de retourkosten opdraaien. Op zich geen probleem. Maar geld terug krijgen dat doen ze liever niet. Je krijgt wel netjes een mailtje dat je retour is aangekomen en dat het geld binnen 2 weken wordt terug geboekt. Maar na 2 weken nog geen cent terug betaald. Als je ze belt krijg je niemand aan de lijn maar moet je je klacht per mail doen. Per mail zeggen ze dat ze het hebben terug gestort maar weer 48 uur later staat het er nog steeds niet op.

Ik kan deze toko iedereen absoluut afraden!

1. november 2019
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

voor de eerste keer een bestelling…

voor de eerste keer een bestelling gedaan en al meteen raak verkeerd produkt toegestuurd...blijkbaar verstaat men bij moda italia geen nederlands...maar om iets te begrijpen heb je natuurlijk hersens nodig ..en wat nog erger is dat is dat trustpilot daar zou de konsument normaal gesproken vertrouwen moeten in hebben deze wanpraktijken met veel plezier toelaat ...mischien een goed idee om het consumentenprogramma radar hier eens van op de hoogte te brengen

26. marts 2019

Besvarelse fra Modaitalia

Aangezien iedereen op deze site een rieview kan achter laten, ook al heeft diegene nooit een bestelling bij ons gedaan gaan wij hier nooit inhoudelijk op reactie`s in.
Voor geverifieerde reviews van onze echte klanten verwijzen u graag naar de pagina van Kiyoh

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Overhemd van het merk Gaspara na paar keer dragen kapot

Overhemd van het merk Gasparo besteld. Na een aantal keren dragen laten de naden aan de zijkant los. Moda Italia wil hier niks aan doen, omdat de bestelling van 5 maanden geleden is. Echter wettelijk heb ik recht op een deugdelijk product. Wanneer het binnen 6 maanden kapot is, moet de leverancier aantonen dat het aan de klant ligt. (Zie Consuwijzer)
Enige suggestie van Moda Italia is dat ik het overhemd voor eigen rekening kan laten maken bij een kleermaker. Hiermee houden ze zich niet aan de wet, en bovendien vind ik de service hiermee absoluut onder de maat.

22. februar 2019

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Winterjas helemaal verkleurd. Geen garantie bij deze toko

Ik heb in februari 2018 een winterjas gekocht, deze heb ik sporadisch gedragen en heeft daarna droog in de gang gehangen. Toen ik deze van de week weer aandeed was deze aan 1 kant verkleurd. Moda Italia wil niets doen met mijn klacht. Jas was meer dan €100,- en mag naar mijn mening niet verkleuren binnen een half jaar.

29. august 2018

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Disappointing

Purchased 8 items, but only 6 of them were in the box when I received it.

Moda Italia claims all items were in the box when they shipped it, and I believe them. But I also very much know that 2 items were missing when I opened my box.
(A disturbing related fact is that the box was delayed at PostNL for two weeks, for no apparent reason)
To me it is evident that someone at PostNL stole my items.

Moda Italia says they "cannot solve this". Meaning, I have lost both my money AND my missing items.
Any reseller with a little bit of service-mindness would at least try to make the customer satisfied. I.e. by sending replacing items to the customer, and then claim the loss with the shipping agent.
But not this one. When I suggested the above to Moda Italia, they did not even bother to reply to my email.

I'm sure this is a decent online store, but it is obvious they don't care much for their aftermarket.
There are many shops out there and, based on my experience and other reviews here, I suggest you stay away from this one.

Edited after Moda Italias response:
The reply just confirms my experience. A seller with a little bit of self-awareness would:
1) Respond in a relevant language
2) Not insinuate that the review might be fake and that I am not an existing customer. Moda Italia knows that I am (well, *was*) a customer, and so do I.
3) Not refer to a particular review-site, which in turn may be biased for all I know.

I still withhold my point that this company does not care for their aftermarket. This does not mean that you cannot or shouldn't buy from them. Just maybe think twice.

8. juli 2018

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Teleurstellend en zeer slechte service!!!

Ik heb dit nog nooit mee gemaakt tot ik 3 maanden later te horen krijg dat de retourzending niet is binnen gekomen. Ik ga niet verder in op de beschuldigingen tot het andersom is. Zo te zien ben ik niet de enige wat het uitermate teleurstellend vind hoe jullie te werk gaan en reageren op klanten! ;)
Maar ik heb jullie werk even gedaan en contact opgenomen met post nl. Jullie kunnen het zakelijk opvragen aangezien jullie het mij ook verzonden hebben.

In december 2 jassen besteld bij Moda Italia, eentje was helaas veel te groot en deze heb ik de dag erna retour gezonden. Nu 3 maanden later verteld Moda Italia mij tot ze geen retourzending hebben ontvangen van mij en of ik de jas voor 21 maart alsnog wil betalen (150,-). Hier ben ik natuurlijk niet mee akkoord gegaan aangezien ik geen jas meer heb omdat ik deze retour heb gezonden. Dus netjes gevraagd of we dit netjes met z'n 2e kunnen oplossen. En hier werd geen gehoor aangegeven. Ik snap hun aan een kant ook wel maar daarom ook mijn vraag hoe we hieruit kunnen komen tevens lieten ze mij ook niet uitspreken!
Ik vind het een zeer teleurstellende en slechte service!! En bestel ook nooit meer iets bij Moda Italia want stel je voor tot je iets retour moet sturen......

8. marts 2018

Beste Bernice,

Hoe kunnen wij reageren op een retourzending die volgens jou aan ons verzonden is en wij nooit ontvangen hebben?
Het is toch logisch dat je niets van ons hoort als wij niets ontvangen hebben ???
En hoezo "ons werk" doen? Wij kunnen niet opvragen bij PostNL of jij iets aan ons verzonden hebt.

Gelukkig dat je onze kant ook wel begrijpt, want zonder verzendbewijs of een track & trace code kunnen wij helaas niets voor je doen.
Dit is geen geval van onwil of slechte service zoals jij beweert maar wij hebben gewoon een bewijs van de retourzending nodig om het op te lossen.
Ook zouden wij het wel zo netjes vinden als je onze medewerkers ook gewoon uit laat praten en niet andersom zoals je beweert!

All Ok

I bought a jacket,the shipping was very fast and they were very helpful when i contacted them for some information about the sizes. Good service and assistance. I advise them to lower the prices to be competitive

16. september 2017

Total mieser service!

Gute Auswahl, Qualität nicht besonders gut, aber entsprechend dem billigen Preisen! Absolute Frechheit ist das Service bei Umtausch. Wollte ein T-Shirt umtauschen. Es dauerte Ewig bis die neue Rechnung kam, Artikel schickte ich teuer zurück. Nachdem die Rechnung ewig dauerte und auch die Rückabwicklung der zurückgesendeten Ware kam gleich mal eine Mahnung über 10,-- ins Haus. Mit der Mahngebühr und den Versandkosten hätte ich die Ware gleich in dem Müll werfen können! 100% keine Kulanz und kein Entgegenkommen! Absolutes no go einen Stammkunden so zu behandeln. Ich bestelle dort nie wieder!

Die folgende Antwort zeigt nur zu gut wie das Unternehmen arbeitet! Eine bodenlose Frechheit sowas. Und das wo ich etliche Bestellungen getätigt habe!

1. maj 2017

Waardeloze afhandeling

De eerste keer twee overhemden besteld in de maat 2XL.
1 overnemd past. 2 blijken te klein te zijn.
Terugsturen en portokosten voor eigen rekening. Bij controle bleek dat de maten niet afweken van hun maattabel. Geen vergoeding portokosten.
Overhemden laen omruilen voor 2 overhemden maat 3xl.
Bestelling ontvangen: 1 overhemd past uistekend, 2e overhem blijkt nog kleiner te zijn dan de eerder bestelde 2XL.
Blikt mijn eigen schuld te zijn. Had de maattabellen moeten vergelijken. Dan had ik kunnen zien dat het overhemd kleiner uitviel.
Bij nameten blijkt de lente 3 cm korter dan opgegeven 77 cm om 80 centimeter, de borstmaat is 6 cm kleiner 54 cm om 60 cm de taillemaat is 4 centimeter kleiner 58 om 54 cm.
Lekkere maatvoering aldaar.
Ik wil iedereen afraden hier een bestelling te doen. Het lijkt voordelig maar met de afwijkende maatvoering en de bijkomende verzendkosten ben je nog duur uit.

4. januar 2017

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Goed product, slechte service

Product zou de volgende dag in huis zijn maar helaas kwam Moda Italia haar beloftes niet na. Mail gestuurd en wat bleek.. een fout van hun kant waar ze verder niet veel mee deden. Jammer.

7. juli 2015

Zeer slechte aftersales

Een bestelling gedaan waarbij het overhemd te klein blijkt te zijn (lijkt eerder XS dan S) Ik heb hierbij verzocht om het volledige bedrag terug te storten nadat ze het artikel retour hebben ontvangen. Volgens de regelgeving zijn ze verplicht om een volledige refund te doen van de gemaakte kosten (Exclusief retourkosten). Dit weigeren ze pertinent te doen! ook krijg ik het geld voor het overhemd niet retour en geven ze me een tegoedbon, wat absoluut niet mag!

Probeer het gewoon niet!

Reactie op onderstaande bericht: de order is van 2015 dus u ziet hoe ze met klachten omgaan. Ik wil wel communicatie plaatsten tussen mij en uw werknemer dhr. Bakker betreffende mijn order uit 2015? # 3001301xx

U dient de wet te kennen of geen online orders accepteren.

8. juni 2015

99% beveelt dit bedrijf aan

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.