Brødet til forretten smagte gammelt og var tørt. Rejecocktailen , rejerne smagte som dem man køber i discount butikker Ikke som man forventer i en havneby. Som hovedret, havde jeg bestilt en steak... Se mere
Fantastisk sammensat sommermenu med 3 retter. Man får det hele. Flot anrettet forret med stenbiderrogn, lækker hovedret med grillede ting og let luftig jordbær dessert. Kan klart anbefales
Har ikke styr på glutenallergi Vi fik smørrerbød ad libitum. Desværre var der meget lang ventetid på maden, så der gik 30 minutter mellem den første mad og den næste mad. Man når jo at blive mæt... Se mere
Boensgade 6, 9900, Frederikshavn, Danmark
- www.mobydick-frederikshavn.dk
Dårlig stil
Havde bestilt bord da vi ankom var der lukket, så senere på Facebook, de havde skrevet det det der samme dag.
Så lad være at regne med de har åben
Kold og kedelig mad
Kold mad, steaken sej og var mærkelig i konsistensen.. kedeligt tilbehør..
bearnaisen som de påstod var hjemmelavet var fra spand… virkelig en dårlig oplevelse..
Dårlig mad
Ikke som man forventer i en havneby. Som
hovedret, havde jeg bestilt en steak, som var sej ,som tilbehør have jeg bestilt pomfritter, dem have tjeneren glemt. Da de enlig kom, var jeg halv færdig, spurte efter remoulade, da det kom var det uspiselig. Alt i alt en meget dårlig oplevelse og slet ikke pengene værd. Mvh Ruben Stoklund
Super lækker maj månedsmenu.
Super lækker maj månedsmenu.
Søde smilende tjenere.
Maden var ok til prisen
Maden var ok til prisen. Det, der gjorde, at jeg endte med at give 1 stjerne, var ikke, at jeg sad tæt på køkkenet – men at jeg skulle sidde og nyde min mad, mens en sur køkkendame råbte ad sine tjenere. Det var virkelig ubehageligt at høre på, og tonen var så grov, at jeg fik det helt dårligt. Jeg synes ikke, man kan behandle mennesker på den måde.
Servicen fra tjenerne var til gengæld supergod – de håndterede det meget professionelt, selv efter sådan en omgang.
Har ikke styr på glutenallergi
Har ikke styr på glutenallergi
Vi fik smørrerbød ad libitum. Desværre var der meget lang ventetid på maden, så der gik 30 minutter mellem den første mad og den næste mad. Man når jo at blive mæt inden og tænke hvorfor det er ad libitum når ikke de kommer med maden.
Den glutenfri tallerken med allerede smurte madder - bestemt af køkkenet selvom man skulle kunne vælge selv - stod i køkkenet i meget lang tid. De havde smurt en glutenholdig leverpostej mad til glutenallergieren. De løb tør for glutenfri brød og der var heller ikke mulighed for sild til den glutenfri gæst - på trods af der var ringet på forhånd for at fortælle om glutenallergien.
Derudover løb de tør for flæskesteg halvvejs i middagen, meget utilfredsstillende. Så alt i alt en oplevelse vi ikke ønsker igen og heller ikke vil anbefale andre.
Fantastisk sammensat sommermenu med 3…
Fantastisk sammensat sommermenu med 3 retter.
Kan klart anbefales
Dejlig oplevelse med god mad til…
Dejlig oplevelse med god mad til prisen. Hurtig betjening selv om der var rigtig fulgt på en hverdag.
Klart et sted, der kan anmeldes og hvor jeg vil komme ige.
Lækker mad i forhold til prisen
Lækker mad i forhold til prisen, men nærmest grotesk langsom betjening, stort set hele aftenen igennem, både ved ankomst hvor man glemmer menukort, så glemmer man nærmest jeg er kommet, og der går lang tid til bestilling, så glemmer man drikkevare og de kommet først til forretten, og sådan fortsætter det egentligt - knap 2 timer for 3 retter mad….
Der er plads til forbedringer, i forhold til hvor lækkert mad og hyggelige omgivelser man får på stedet.
Lækker mad i dyster lokaler
Lækker mad - en to rettes menu. Betjeningen ikke i top - sur og irriteret tjener . Stedet er mørk og dyster og ikke særlig rent.
Hyggeligt og meget venlig og…
Hyggeligt og meget venlig og imødekommende betjening. Vi fik signatur menuen og nogle gode vine hertil. Meget velsmagende og absolut rimelige priser. Vi kommer meget gerne igen.
God mad og venlig betjening
Vi bestilte den veganske menu samt signatur menuen. Begge menuer kan anbefales. Gode forretter, ærtesuppe samt hummersuppe. Hovedretter og desserter ligeledes lækre og veltillavet. Imødekommende og venlig betjening. Eneste lille minus er vinglassene som bør være rigtige vinglas og ikke “cafeteria vinglas” samt at kartoffel tilbehøret bør være håndskårne. Alt i alt en oplevelse til 4 stjerner.
Middelmådig mad og en betjening som…
Middelmådig mad og en betjening som ikke er værd at gå efter. Måtte vente over en time på vores hovedret og havde mistet madlysten i vente tiden. Forretten fejlede ikke så meget da hummer suppen var færdigkøbt Et sted som engang var godt, men idag som et cafeteria.
Fremragende betjening og mad helt i…
Fremragende betjening og mad helt i top, vi kommer helt sikkert igen
Der kommer vi ikke mere
Maden direkte hentet i supermarkedet, altså færdige kartofel både fra frostpose og færdiglavet sovs, ringe service. Meget lang vente tid.
For dyrt til den slags mad.
Kan ikke anbefales
Kan ikke anbefales, dårlig cafeteria mad, skulle forstille græsk mad. Kødet var tørt og kun pomfritter som tilbehør.
Dårlig købesovs.
Maden var tydeligt lavet i forvejen og…
Maden var tydeligt lavet i forvejen og opvarmet. Der gik 5 min fra bestilling til service. Tørt kød. Skulle forestille at være græsk. En tur ved pølsevognen havde været bedre. Kan ikke anbefaledes.
Ikke et besøg værd
Vi ventede det store lune julebord. Men alt maden var kold. Selv tarteletterne havde stået så længe at der var kommet skind på sovsen. Det var virkelig en dårlig oplevelse. Trods alt maden var kold kom vi stadig til og betale fuld pris for det "varme mad" vi aldrig fik. Ikke et besøg værd
Ikke et sted vi kommer igen
Ikke et sted vi kommer igen, først fik en af os sin mad og var halvt færdig før den næste fik ( først kom en forkert ret ) og så kom de næste lidt efter, bortset fra den sidste af os som aldrig fik mad, de tilbød dog at bestille det, det havde de lige glemt, men hvem vil have mad når de andre er færdige med at spise. Så kom de med en lille øl i stedet for en mellem, de var løbet tør for øllet. Der var dog plads på regningen til den øl vi ikke fik.
Da vi så fortalte dem at vi syntes de skulle sørge for at alle fik mad samtidig, fik vi bare et flabet svar.
Så alt i alt en temmelig dårlig oplevelse.