De eerste bij Mobisun gekochte powerbank ging kapot en ze konden dezelfde niet meer leveren. Maar prima opgelost met keuze voor geld terug of andere powerbank. Gekozen voor Mobisun Pro Air powerbank... Se mere
Se, hvad kunderne siger
We hebben een draagbaar zonnepaneel met accu en stopcontact gekocht voor 1099 euro. Bij ontvangst was die echter defect. Communicatie daarover en service (door hen zelf opgehaald) was snel, persoonlij... Se mere
Wegens specifieke vragen contact gehad met Mobisun en erg vriendelijk en vakkundig geholpen. Mooi product. Draadloze lader werk super.Alleen de laadcapaciteit valt wat tegen, kan mijn IPhone 8 slechts... Se mere
Snelle bezorging. Gewenste producten. Voldoen aan de verwachting. Eén opmerking: Het ging om drie verloopsnoertjes van 2 polige aviation plug naar andere courante pluggen. Was bij elkaar bijna 100 eur... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Leverancier van mobiele zonnepanelen, powerbanks en generatoren. Het gaat hierbij om lichtgewicht, draagbare en high tech zonne-energie-, batterij-, accu- en generator-producten.
Kontaktoplysninger
Markenhaven 28, 3826AC, Amersfoort, Holland
- 085-3033500
- info@mobisun.com
- www.mobisun.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
supersnelle levering
supersnelle levering, prima geregeld, mooi product dat voldoet aan de beschrijving. ik ben er erg blij mee.
Prima service!
Koop bij degelijke Nederlandse bedrijven je zon producten in COVID 19 tijden
In deze moeilijke COVID 19-corona-tijden kan je straks misschien de energierekeningen niet meer betalen...., investeren we bij voorkeur bij Nederlandse bedrijven toch, de lokale economie steunen? Neen alle gekheid op een stokje met deze oerdegelijke ‘Nederlandse‘ Mobisun producten kom je nooit meer zonder batterij te zitten. Snelle en degelijke zendingservice, heldere uitleg. Wat je van een Nederlands bedrijf verwacht. Doe zo verder jongens en meisjes van Mobisun. Groeten.

Besvarelse fra Mobisun
Leven met energie van de zon in veel facetten
Ik heb binnen de enkele dagen mijn mobiel zonnepaneel pro en aansluitende 60Wh paneel ontvangen. De informatie op voorhand via mail liep zeer snel!
Omwille van het uitstekende weer de voorbije weken, heb ik enkel nog maar mijn zonnepaneel pro dienen te gebruiken. Het opladen ging vlot! Je paneel in de juiste stand naar de zon zetten bepaalt wel de snelheid van opladen:)) Dus je hebt gedurende de dag mee te bewegen met de zon! Ik vind dat juist een vorm van bewust worden hoe ons licht beweegt en hoe laag of hoog de zon staat. Heeeeeel leuk extraatje ! Binnenkort kan ik weer de tijd lezen via de zon:))

Besvarelse fra Mobisun
Super goed product en aardige
Super goed product en aardige, vriendeljjke ,verkopers.
Best customer care ever!
Best customer care ever!
Products are being thoroughly tested and so far have been fully matching the expectations.
Goed zonnepaneel en goede service
Onlangs een zonnepaneel en powerbank set besteld bij Monisun.
De levering was snel, echter niet helemaal in orde. In plaats van een powerbank een oplaadbare lamp ontvangen. Ik heb op vrijdagavond hierover gebeld en gemaild. De volgende dag was het probleem opgelost: powerbank ontvangen.
Nu een paar dagen op vakantie met de spullen. Het zonnepaneel werkt prima, en laadt een telefoon bij goede zon net zo snel op als met een gewone lader. De powerbank hebben er nog niet nodig gehad
Wij zijn uitermate tevreden over de producten, en over het snel oplossen van de verkeerde zending!
Erg tevreden met mijn gekochte apparaat…
Erg tevreden met mijn gekochte apparaat en accecoires.Thuis getest en voldoet aan mijn wensen.Bij informatie die ik graag wenste werd ik keurig geïnformeerd.Veel dank!
Werkt voor iOS eigenlijk alleen goed i.c.m. powerbank
Ik had in eerste instantie een 1 sterren review achtergelaten omdat ik van mening was dat het apparaat veel slechter presteerde dan op de website was aangegeven en dat de klantenservice niet snel reageerde. Ik pas mijn review bij deze aan vanwege de volgende redenen:
1) De klantenservice had uiteindelijk wel vrij snel gereageerd, maar ik had de e-mail over het hoofd gezien
2) Mobisun heeft n.a.v. mijn verhaal de beschrijving op de website aangepast: er staat nu dat een telefoon in 3+ uur kan worden opgeladen i.p.v. 1 uur.
3) Wij zijn de zonnecel inmiddels gaan gebruiken i.c.m. een powerbank en dit werkt een stuk fijner. Wij hebben iOS apparaten en het direct opladen van deze op halfbewolkte dagen is niet handig. De telefoon zal de panelen soms wel en soms niet accepteren als laadbron en dit werkt niet effectief en leidt tot een hoop piepjes van de telefoon. Maar zoals gezegd: met een powerbank gaat het prima. We zetten de panelen de gehele dag op het dak van de caravan en laden dan in de nacht twee iPhone 7s op via de powerbank.
Al met al zijn we nu redelijk tevreden dus 3 sterren

Snelle nette levering.
Solar generator from Mobisun.
Greetings.
So i just bought myself a 1500wh solar generator from Mobisun. The generator seems fine and in good and sturdy quality. I cannot give 5 stars as i have not yet testet it over time...
Also i would like to add their customer support have been VERY responsive and forthcoming. By mistake i was charged the VAT even though i purchased this from Norway and thus outside EU. This ment that i suddenly found myself double taxed.
Mobisun, and Peter Klaren, emidiatly responded upon my inquiry and refunded the 21% VAT. In my humble opinion the mark of a good company is not if they never make mistake. Its about how they handle things when it happens.
THUMBS UP !
Kenneth Jensen

Best support ever
I had a connection issue with a solar panel and a power generator. The team of mobisun did everything they could to solve the problem. Great job!

Ideaal voor op wandeltocht
Na eerste test: zeer content
* werkte ook bij sluierbewolking
* laden ging niet supersnel, maar genoeg om niet op 0 uit te komen
* handig te bevestigen en lichtgewicht
Ik heb de Mobisun (enkel exemplaar) getest op een tweedaagse wandeltocht bij redelijk zonnig weer. Het is niet gelukt mijn smartphone weer helemaal op te laden, maar heb de batterij van mijn telefoon (functionerend als gps dus continu in gebruik) wel van de 0 kunnen houden, ook al waren er geregeld wolken en dichte bossen.
Een langere kabel zou handig zijn om eenvoudiger te kunnen blijven laden en tegelijkertijd gebruiken.
Ik heb de meegeleverde (zware) karabijnhaken vervangen door lichtgewicht haken zodat het totaalgewicht laag was.

uitstekend toestel
uitstekend toestel. Snelle levering.
Ook zeer tevreden over de klantendienst van Mobisun!
Heel snelle hulp met juiste oplossing…
Heel snelle hulp met juiste oplossing te zoeken
Juiste bundel voorgesteld gekregen
Mooie design
Resultaat verbluffend

100W USB-C PD Power bank
Works great and charges my MacBook pro 16" with 100W as promised.
Deze bestelling is prima gelopen.
Het contact met Mobisun was heel plezierig en uiterst professioneel.
Het contact met Mobisun was heel effectief. Ik werd nog dezelfde dag teruggebeld en mijn vragen werden zo beantwoord dat ik ze kon begrijpen. Ik had een wat ingewikkeld verzendadres dat niet in het formulier paste. Mobisun bood aan het formulier zelf handmatig in te vullen. Uiteindelijk heb ik daarvan afgezien. Het apparaat werd met PostNL verstuurd. Het pakket werd op 8 mei 2020 verstuurd en werd bij mij in Estland op 18 mei 2020 in de avond afgeleverd. Ik vermoed dat een bedrijf als DHL Express sneller kan bezorgen, hoewel ik niet weet of een powerbank met het betreffende vermogen per vliegtuig kan worden verzonden. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Mobisun mijn bestelling heeft behandeld.

Besvarelse fra Mobisun
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.