Mobisun Anmeldelser

4,5

De eerste bij Mobisun gekochte powerbank ging kapot en ze konden dezelfde niet meer leveren. Maar prima opgelost met keuze voor geld terug of andere powerbank. Gekozen voor Mobisun Pro Air powerbank... Se mere

We hebben een draagbaar zonnepaneel met accu en stopcontact gekocht voor 1099 euro. Bij ontvangst was die echter defect. Communicatie daarover en service (door hen zelf opgehaald) was snel, persoonlij... Se mere

Wegens specifieke vragen contact gehad met Mobisun en erg vriendelijk en vakkundig geholpen. Mooi product. Draadloze lader werk super.Alleen de laadcapaciteit valt wat tegen, kan mijn IPhone 8 slechts... Se mere

Snelle bezorging. Gewenste producten. Voldoen aan de verwachting. Eén opmerking: Het ging om drie verloopsnoertjes van 2 polige aviation plug naar andere courante pluggen. Was bij elkaar bijna 100 eur... Se mere

1. Butik med mobiltilbehør

Leverancier van mobiele zonnepanelen, powerbanks en generatoren. Het gaat hierbij om lichtgewicht, draagbare en high tech zonne-energie-, batterij-, accu- en generator-producten.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

11 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

goede info, snel contact en snelle levering - gebruiksaanwijzing kan completer

Een keer gebeld met Mobisun om informatie te vragen en nog een keer via de email contact gehad. Heel goed geholpen met een keuze. Ik had de producten snel in huis en alles doet wat het moet doen.

Het enige aandachtspunt dat ik kan noemen is de summiere gebruiksaanwijzing. Je hebt niet veel info nodig om een aan te sluiten want dat wijst zich vanzelf. Maar na een half uur ging de ventilator van de pokerbank loeien. Is dat oké of normaal of niet, daarover staat niets in de gebruiksaanwijzing en dat had ik wel prettig gevonden.

8. juni 2022

Mobisun Pro in combinatie met…

Mobisun Pro in combinatie met opvouwbaar 100W zonnepaneel.

Deze combinatie bevalt ons prima. Opladen van de Mobisun Pro is snel en gemakkelijk. Daarnaast kan het zonnepaneel zelf ook nog mijn mobiel en laptop opladen. Ben zeer tevreden met de aankoop en zou het iedereen willen aanraden.

25. maj 2022

Hartelijk dank Gerrie!

Mobisun zonnepaneel

Deze zonnepaneel aangeschaft voor komende zomer vakantie 2022.
M’n eerste indruk is positief.

Met een april zonnetje heb ik me powerbank 20.000 mAh in 4 uur 50% opgeladen.

Dat beloofd wat met een zomer zon ☀️

Het zonnepaneel is snel verzonden door Mobisun, en als bij vragen geven ze snel antwoord, zelfs in de avond.

Echt top!

6. maj 2022

Hartelijk dank Pieter!

Heb een Laptop powerbank met een…

Heb een Laptop powerbank met een zonnepaneel gekocht voor in de camper. Bevalt goed, paneel laad powerbank snel op in de volle zon. In de schaduw gaat het minder snel, maar toch genoeg om een mobiele telefoon of Ipad snel op te laten. Erg tevreden.

27. april 2022

Hartelijk dank Michel:)

Goed product en goede service

Ondanks een slechte bezorging van GLS heeft Mobisum dit snel en vakkundig afgehandeld. Ook al konden ze er zelf niks aan doen.. hulde!
Het product zit degelijk in elkaar en voelt stevig aan. na eerste keer proberen al verkocht aan de makkelijkheid van het systeem!

11. april 2022

Degelijk apparaat

Degelijk apparaat, werkt goed en snelle en probleemloze levering.
Een powerbank waar je van op aan kan van een bedrijf waar je van op aankan
Prima

21. marts 2022