Mobilmusik.dk Anmeldelser

4,6

Jeg kan klart anbefale Jacob , hvis du vil have gang i den til en fest ! Super fedt lysshow, vi følte vi fik fuld valuta for pengene, god og positiv stemning :-) Var dog lidt i tvivl om, hvornår v... Se mere

God stemning, fin fornemmelse for at starte blidt op og bygge op til dans :-) Jeg kan anbefale Jakob til hvem som helst...

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

MobilMusik - musik for alle aldre. Vi har 20års erfaring og ved hvad der skal til for at skabe de rigtige rammer om din fest. Rimelige priser alt inklusiv.

Kobberbryllup på Asminderød Kro

Vi have booket mobilmusik på baggrund af en personlig anbefaling og meget svært tilfredse med underholdningen. Der var perfekt musik under maden, og da desserten var af vejen, blev der lagt ud med fantastisk dansemusik. Der blev danset non-stop i 4 timer, og kun svigermor og svigerfar var ikke ude, da de ikke er så godt gående.
En fantastisk aften og vore varmeste anbefalinger til mobilmusik.dk
Det er bestemt ikke sidste gang, og flere gæster har bedt om kontaktdetaljer allerede ;-) TAK !

12. marts 2018

Kan kun varmt anbefale Jakob

Kan kun varmt anbefale Jakob. Kanon fyr der er til at stole på. Jakob er klart blevet fast inventar til vores fremtidige fester.
Tak fordi du gjorde vores bryllupsdag endnu vildere med et fantastisk diskotek.

20. september 2017

Super oplevelse - alt som aftalt

Jakob leverer varen. God til at fornemme sit publikum og agere derefter. Vi havde en super dobbelt 50-års fødselsdag, hvor der var gang i dansegulvet fra 23 til 03 uden ophold, hvilket i høj grad var Jakobs fortjeneste.

26. september 2016

Stor anbefaling fra Bavarian Nordic A/S

Stor tak til Mobilmusik for rigtig god musik, lys og ikke mindst imødekommenhed og venlighed til Bavarian Nordic A/S' sommfest 2016. Stor anbefaling herfra og et på gensyn

13. juni 2016

Besvarelse fra Mobilmusik.dk

1000 tak for stjernerne - det var en fornøjelse :-) Vi spiller bestemt gerne for Jer igen!

musik til Guldbryllup

Hej Jacob fra mobil musik.
Tak for en rigtig god oplevelse med jeres musik det kan jeg helt sikkert anbefale til andre. En rigtig god oplevelse
Hilsen
Erik

6. juni 2016

Hej Erik,

Mange tak for den gode anmeldelse. Ring igen en anden gang :-)

30 års fødselsdag

Prikken over I'et på en god aften. Selvom en del af gæsterne var langsomme "startede", så skal jeg love for der kom gang i festen. Fantastisk lyd og lys og en meget behagelig måde at omgås publikum på. Der er ikke en masse unødvendig snak i mikrofonen, men i stedet bliver alle musikønsker imødekommet i løbet sf aftenen. Gæsterne var da så begejstret at de selv betalte for at forlænge spilletiden:)
Det er absolut ikke sidste gang.

21. marts 2014

Hej Christian,

1000 tak for en meget positiv anmeldelse, det var en fornøjelse at arbejde for Jer og vi hyggede os også gevaldigt. Ring endeligt igen en anden gang. :-)

Mvh. Jakob

Rigtig god oplevelse!

Super god DJ med stort udvalg af musik til alle aldre, dejlig mødestabilitet, hurtig til opstilling og nedtagning af udstyr, høflig servicering af vores gæster, ingen slinger i valsen mht. faktura, samt godt samarbejde med vores øvrige personale. Alt i alt, en god oplevelse, som vi med sikkerhed vil gentage!
De bedste hilsner
Cafe Kystens Perle

19. december 2013

Besvarelse fra Mobilmusik.dk

Tak herfra, det har været en super positivt oplevelse. Kystens Perle er virkeligt en Perle :-)

Bedste hilsner,

Jakob

Fuldender din fest

Vi havde den UDSØGTE fornøjelse at booke Mobilmusik.dk til vores Kobberbryllupsfest lørdag den 30. nov. 2013. Mobilmusik.dk ved Jakob le Fevre formåede kunsten at supplere stemning fra festens start og til taget lettede med fuld musik, lys, røg og fed stemning sidst på aftenen.
Jakob mestrede til fulde at supplere og understøtte stemningen under middagen og så eller spille dansegulve på banen under både kaffen og baren.
Vi kan kun give Jakob mine varmeste anbefaling med på vejen. - En sjælden afstemt og situationsbevist løsning!
Marianne og Arne

2. december 2013

Hej Arne og Marianne,

Det var et godt arrangement med et dejligt publikum. En god dag at være på arbejde på :-) Pas nu på Jer selv ned af skibakkerne... :-)

Bedste Hilsner,

Diana & Jakob

Underholdning, DJ, musik & lys i TOP KLASSE!!

Hej Jacob.
Tak for en fantastisk præstation til vores datters DISCO PARTY!
Du formåede virkelig at sætte gang i festen!! :-)
Underholdning, DJ, musik & lys i TOP KLASSE!!
Levede absolut op til alle vores forventninger og ikke mindst de 25 børn's!! :-)

14. november 2013

Hejsa,

Det var en rigtig dejlig oplevelse - det er sjovt at spille for børn, fordi de er så umiddelbare :-) Godt I havde en god oplevelse, ring endeligt en anden gang.

Med venlig hilsen,

Jakob

5 stjerner - en festlig aften lørdag d. 26. oktober 2013

26. oktober 2013

Kære Jakob

Vi vil sige tak for du var med til at gøre vores sølvbryllupsfest så vellykket.

Vi syntes det så flot ud at danse i vores egen ”natklub” med lys og farver – de af vores gæster vi har talt med i dag har rost aftenen meget.

Stor tak og ros fra vores toastmaster for din hjælpsomhed med at få alt til at klappe.

Vi vil anbefale dig til alle vi hører skal bruge festmusik..
Mange hilsner
Lone og Jesper Gilg, Allerød

27. oktober 2013

Fantastisk bryllupsfest!

Vi blev gift 7-9-13 og havde i denne forbindelse lejet Jakob som står bag mobilmusik
- og det fortrød vi ikke. Vi fik en fornuftig pris, og havde fra start et godt førstehåndsindtryk af Jakob.

Vi kan med fulde sige, at han levede op til alle vores drømme og forventninger og leverede et bredt spektrum af musik. Han havde en indlevelsesevne for festens helhed og vores gæster. Jakob leverede også et velanrettet klavermusik, til de mange sange der kom under middagen. Samt dejlig musik i baggrunden, mens vi spiste.

Vi vil med stor glæde anbefale Jakob fra Mobilmusik til alle andre der ønsker en fantastisk fest - der ikke alene slår benene væk under Jer, men også tager alle Jeres gæster med storm.

Så hvis vi en anden gang får brug for en DJ, så vælger vi dig igen.
Mange hilsner fra
Annette og Lasse Ottesen

12. september 2013

Kære Annette & Lasse,

Tak for den gode anmeldelse - det var et dejligt job og det er nemt at skabe en fest for gode mennesker der nyder musikken. Vi vil gerne ønske Jer alt det bedste og kommer helt sikkert meget gerne en anden gang.

Bedste hilsner,

Diana & Jakob

super fed DJ

var med til et bryllup hvor mobilmusik spillede,,,
super godt, og rigtig god variation mellem ældre musik og nyere musik
alt i alt en fantastisk stemning og han var hele tiden klar hvis der skete noget uventet så var han hurtig til at fange den og gav den gas
vil helt sikkert hyre ham i fremtiden, når jeg får brug for en,..
tak for det:)

10. september 2013

Besvarelse fra Mobilmusik.dk

Det er jo nemt at være en go DJ når man har så super et publikum :-) Det var en rigtig god aften.

Super fedt lysshow, gang i den, go stemning!!

Var dog lidt i tvivl om, hvornår vores ønskede nr. kom ud. men måske var der bare mange ønsker :-)
Den nu 50 årige Jonna

13. august 2013

Besvarelse fra Mobilmusik.dk

Hej Jonna. Tak for din positive anmeldelse. Jeg er ked af du synes I ventede for længe før Jeres nummer kom, men mit koncept er netop at sørge for at musikken flyder og at alle bliver glade. Set som helhed er det normalt den måde det fungerer bedst på. Hvis jeg f.eks. er midt i afvikling af en serie af danske popnumre vil jeg normalt ikke smide et rocknummer ind, selvom det bliver ønsket. Jeg vil notere mig forespørgslen og så smide det ind næste gang jeg spiller rock. Det kan så fremrykkes hvis jeg kan mærke det betydet meget. Denne aften fik jeg spillet alle numre der blev ønsket - undtagen det Hanne Boel nummer jeg ikke havde - men det har jeg nu :-) Ring endeligt en anden gang - det var en fornøjelse at spille for Jer.

Jakob fik alle op på gulvet :-)

Da min mand og jeg holdt sølvbryllup i november på Restaurant Garda, var vi så heldige, at vi var blevet anbefalet Jakob's mobildiskotek - og det fortryder vi ikke et sekund.
Vi var et selskab som strakte sig fra 5 - 80 år, men dette var intet problem for Jakob - fra han startede med at spille, var alle på gulvet fra start til slut - han havde en rigtig fin næse for at spille det helt rigtige på det rigtige tidspunkt. En fantastisk fest for os takket være Jakob's mobildiskotek og selvfølgelig alle vores dejlige gæster og det dejlige sted Restaurant Garda.

6. august 2013

Besvarelse fra Mobilmusik.dk

1000 tak for en dejlig anmeldelse, man bliver jo i helt godt humør. Garda er et dejligt sted - jeg nyder at spille der hver gang. I var et super publikum og det gør jo bare opgaven nemmere :-)

FULD FEST FREMAD

En virkelig gemmenført aften / nat med alt fra rolig hygge musik,til max gang i bentøjet
på dansegulvet med fællesdans og fuld tryk på alt fra rock til nyt pop virkelig en oplevelse som bestemt gav noget extra til festen

TAK for en super aften danny

1. august 2013

Besvarelse fra Mobilmusik.dk

Hej Danny, Tak skal du have - det så også ud som du nød musikken :-) Ring en anden gang hvis du skal holde noget.

Super feststemning :-)

1. juli 2013

Besvarelse fra Mobilmusik.dk

Tak for en positiv anmeldelse, det betyder rigtig meget for mig