Super betjening af Mathias i Nykøbing…
Super betjening af Mathias i Nykøbing Falster. Igen overgår han alle forventningen om kundeservice. Det kunne mange andre lære af.
mobiline.de - NetShop - Protuna Mobilfunk GmbH
Danmark
Jeg valgte at få dækskift og montering på 4 hjul i tilst.
De at oplyser så ikk at det tager en time hvilket jeg så ikk forstår da det normalt tager 30 min.
Det finder jeg først ud af da jeg står derude
Det tog så halvanden time istedet for også har de kraftedeme ikk spændt 3 af boltene ordentlig på mit højre baghjul. De er så løse så jeg kan dreje dem med fingrene. Det er simpelthen for dårligt det der!!
Nu holder jeg 30 km fra værkstedet og tør ikk kører videre!!
Det er jo simpelthen livsfarligt!!
Jeg skulle have skiftet mine vinterdæk ud med sommerdæk. Til at begynde med, fungerede det hele rigtig godt. God service og det gik hurtigt og smertefrit og lækkert at man kunne aflevere bilen hos dem. Men: så kom alle problemerne. Der kom nu rystelser i bilen, når jeg kørte mellem 70 - 80 km/t. Hvilket den ikke gjorde forinden thansen havde fingrene i den! Jeg skriver til kundeservice, beskriver problemet og får en ny tid til afbalancering på værksted. Mekanikeren afbalancere på ny, og alt skulle være godt igen: men nej. Det ryster stadig, og det er blevet værre. Jeg kontakter dem igen, og nu er den eneste mulighed at jeg kører helt ind til Rødovre, hvilket er en tur på 77 km hver vej for mig. Det er ikke "bare lige et smut forbi". Jeg kan ikke få lov til at returnere dækkene og købe nogle nye magen til, og nej jeg kan så sandelig ikke få ombyttet dækket uden der er konstateret en decideret fejl. Hvis jeg ikke havde mulighed for at køre til Rødovre, så kunne jeg sende dækkene til Middelfart - ja det er fint, men så skal jeg undvære bilen i den periode de har dækkene og jeg er afhængig af bilen. Så det er et no go.
Jeg spørger så, om udgiften på brændstoffet er noget de dækker, når nu jeg skal farte helt ind til Rødovre, for at de kan rette op på deres fejl. Nej, det vil de heller ikke.
Det er altså ikke særlig nemt at samarbejde med jer, og efterhånden er det bare som om det er en principsag fra jeres side af, med indstillingen: "Kunden skal i hvert fald ikke have ret".
Fejlen skal rettes, uanset hvor besværligt og bøvlet det så ellers må blive for mit vedkommende nu.
Men det er virkelig sidste gang jeg benytter mig af thansen.
Uacceptabel service og hærværk!
Jeg indleverede mine sommerdæk til opbevaring på dækhotel hos THansen i Glostrup den 20 januar 2019.
Dæk og fælge var i perfekt stand, idet jeg overtog min bil 2 dage før, den 18 januar 2019.
Fælgene var sprit nye originale fælge med gode Nexen sommerdæk, mønster 7,5 for/7,5 bag.
Jeg afhentede mine sommerdæk igen søndag den 24/3-2019 hos THansen i Roskilde og får her monteret mine sommerdæk og indleveret mine vinterdæk.
Jeg kan så konstatere, ved nærmere syning af fælgene, at de alle uden undtagelse har nogle modbydelige skrammer og ridser på de fleste overflader - og de ser nu langt fra nye ud.
Jeg klager min nød til butikschefen i Roskilde, sagen bliver herefter videresendt til dækchefen i THansen.
I dag d. 27/3-2019 modtager jeg så et yderst flabet svar fra denne dækchef, hvori han blandt andet bemærker, at eftersom dækkene er indleveret 20 januar 2019, så må jeg (hun, kunden, red.) have kørt rundt på vejene og at ridserne derfor skulle være forårsaget af salt og stenslag.
Jeg bemærkede, både ved indlevering og aflevering, at fælgene var helt nye - og THansens egen medarbejder i Glostrup noterede også - I SYSTEMET - at der ingen synlige ridser eller mærker var på fælgene - han bemærkede endda at de var helt nye.
Sagen ses nu som afsluttet hos THansen, idet dækchefen mener, at skaderne på mine fælge er selvforskyldte.
Den sagsbehandling er på INGEN MÅDE acceptabel!
Jeg går videre med sagen, der er klaget til THansens koncern - og afvikles dette ikke i min favør vil jeg - om nødvendigt - gå hele vejen i retten!
Det er simpelthen uacceptabelt!
Jeg kan IKKE anbefale THansen - hvertfald ikke deres dækhotel, hvis du ellers er glad for dine dæk og fælge!
Vh
Michaela Rigtrup
Havde købt en OOONO igennem Thansen i december, den var så allerede holdt op med at virke. Gik derfor ind i en Thansen butik for at høre om de kunne hjælpe mig. Jeg kunne ikke få den hele ude af bilen, da bundstykket var "limet" til forruden med det der hørte til pakken da jeg købte den. Fortale ham at jeg ikke ville vride den ud, eneste besked jeg fik, var at det ville OOONO have når de sendte den ind. Synes ikke det kunne være rigtigt, så jeg kontaktede selv OOONO på mail, i løbet af 3 mails om problemet havde Cecilie løst mit lille problem, som så for Thansen var et stort problem, at de ikke havde den plastic dims der sad fast på forruden.
I marts 2019 Købte 2 "nye" dæk i Thansen i Randers troede jeg for da jeg kommer over til min mekaniker med dem spørger han mig hvor jeg har købt dem henne da dækkene er fra 2017 altså "gamle nye dæk" mekanikeren fortæller at man anbefaler at skifte dæk efter 5 år da de bliver møre og stive osv ringer derefter til Thansen og spørger om det virkelig kan passe hvorefter den unge mand siger at de er opbevaret korrekt så det ikke har noget og sige 😵😠 dårlig service
For et par år siden skulle vi have skiftet dæk og have dem monteret i selv samme Thansen i Randers manden køre hjem men på vej hjem ad lyder bilen mærkeligt da han kommer hjem finder han ud af at det ene hjul slet ikke er spændt fast og tør slet ikke på hvad der kunne være sket hvis det var faldet af under kørslen dagen efter tager vi ind i butikken for at snakke med dem stille og roligt deres svar var at det kunne de ikke gøre noget ved 🤬🤬 så sidste gang vi handler med dem
Jeg fik dårlig behandling i Thansen i Herlev, den 02.03.19. Der kommer jeg aldrig igen. Jeg synes de skal undervises i kundeservice om igen, for at de kan arbejde i en dansk butik. Jeg har aldrig oplevet så dårlig en opførsel. De to medarbejdere med udlandsk udseende har snakket så ned til mig, og har beskyldt mig for at jeg taler usandt, og det gjorde de på en groft måde, foran andre kunder. Det var min søns løbehjul, som jeg har jeg købt den 7. februar og bræmsen er gået i stykker, faktisk faldet helt af, mens min søn var ved at køre, og han er kommet slemt til skade. Da jeg fortalte, at bremsen var faldet af, og min søn kom til skade, grinede de af det, både butikchefen og en medarbejder, stod og grinede. Imens en anden medarbejder der råbte af mig, fra lang afstand, han råbte "Du skal ikke fortælle røverhistorier"
Jeg havde købt 4 nye dæk som jeg skulle have på mine egne fælge
det ene hjul var blevet utæt ved ventilen efter de havde lavet det , men jeg skulle selv betale får at få det rettet.
Super dårlig service. De kan ikke engang finde den rigtige pære selvom man kommer med alle oplysninger om hvilken model bil man har og så skal ovenikøbet klandres for ikke at kunne se den ikke passer før man åbner pakken. T. Hansen Roskilde sucks.
Mega dårlig behandling i thansen i Herlev der kommer jeg aldrig mere 👎👎👎👎👎
Købte en fyrværkeri fra thansen, værste oplevelse nogen sinde !!!! Raketterne sprang ikke, og batterierne spran kun 5-8 m i luften
Er deres fyrværkeri gammelt eller fugtigt? Meget svært at antænde
deres fyrværkeri er direkte livsfarlig.
blot en skam, at direktøren ikke kom i spældet.
Købte et dækskift og 2 nye dæk hos TH i Sorø, ville gerne snakke med dækmanden om tilstanden på mine dæk, men det er umuligt da man ikke må opholde sig på værkstedet. Har aldrig oplevet magen til arrogance og uvilje, meget lidt serviceminded personale.
Jeg er med på at det er ubehageligt at have Kunden gående rundt og lure mens man arb, men det var heller ikke min intention.
Jeg har fået skiftet dæk hos Thansen i Søborg, og det var ret billigt og ligetil. Så jeg benytter sikkert dem en anden god gang.
var punkteret på det enen hjul hjemme i min indkørsel, jeg besluttede at skifte alle dæk i samme ombæring da de var ret slidte, jeg kontaktede thansen kastrup og bestilte 4 nye dæk, jeg lavede den aftale at jeg kom over med det flade som de skiftede dæk på, og kom så tilbage med bilen så de sidste 3 dæk kunne skiftes, imens jeg stod og ventede kom de ud og sagde at mine hjulbolte sad så fast at de ikke kunne få dem løs med deres luftværktøj, jeg spurgte om jeg skulle give en hånd med, men det blev afvist, nu er der så gået godt en mdr. og jeg er så uheldig at jeg punktere på motorvejen og skal have mit hjul af, til min store overraskelse finder jeg en knækket hjulnøgle hvor selve hoved er væk i bilens værktøjssæt,
det skal lige siges at værktøjet aldrig har været i brug før undtagen samme dag som jeg får skiftet dæk hvor jeg selv bruger nøglen, og derfor ved at den var intakt, så min filosofi er at man sikkert har forsøgt at bruge mit værktøj uden at sige det og har sikkert haft et rør på som forlænger på min hjulnøgle som de har stået og hoppet på ude i deres værksted, fuldstøndigt amatør agtigt, og ganske uanstændigt ikke at sige noget til kunden,
det sjove er at samme dag som jeg får skiftet dæk og henter bilen opdager jeg en ganske lille bule i den ene side hed skærmkassen bagerst som jeg i første omgang ikke forbinder med dækskiftet,
men nu da jeg lægger to og to sammen kan jeg se det er et knæ der i forbindelse med at man har stået og hoppet på en hjulnøgle er kommet til at ramme siden samtidig.
så kan med få ord sige at det var sidste gang jeg satte mine ben i den fuskerbutik.
Kasper (KCI) i Odense C formår virkelig at ødelægge ens humør. Jeg havde bestilt nogle dele. Det gik fint med at få dem. Så spurgte jeg om en pris på startgas. Han fortalte, at der ikke er noget som hedder startgas. Jeg sagde så, at det var æter på spraydåse. Det vidste han da godt!!! Da jeg så spurgte på prisen, svarede han at han troede den kostede 60,- ikke nogen præcis pris.
Det var den samme person som nægtede at I havde reservedele til Aprillia scooter. Meget ringe kundeoplevelse.
Jeg skal aldrig handle ved thansen igen og for øvrigt aldrig handle med nogen, der bruger Jørgen Jensen Distribution.
Jeg bestilte en cykel hos thansen. Det burde være ret simpelt. Jeg får at vide, at den bliver leveret dagen efter og får tilsendt et betalingslink, som jeg bruger til at betale med det samme.
Dagen efter kommer cyklen ikke, og cirka klokken 17.30 ringer jeg til thansen og spørger, hvorfor jeg ikke har modtaget cyklen. Jeg får at vide, at jeg ikke har betalt. Det havde jeg. Jeg tjekkede min netbank, og jeg havde ganske rigtigt betalt. Pengene var trukket fra min konto. Det kan medarbejderen ikke forstå, og jeg sender derfor et print af betalingen i netbank til medarbejderen. Jeg får at vide, at han ikke kan finde pengene, men han vil få en kollega til at se på sagen dagen efter.
Jeg ringer igen til thansen omkring middag, da jeg ikke har hørt noget, og jeg vil da gerne vide, hvad der er sket med mine 6.000kr. Jeg får at vide, at han heller ikke kan finde dem, men at han ringer til Nets for at få fjernet reservationen, selvom jeg påpeger, at pengene ikke er reserveret, men trukket. Et par timer senere vender medarbejderen tilbage til mig og fortæller mig, at pengene ikke er reserveret, men trukket (præcis som jeg havde forklaret og sendt dokumentation på). Der er dog åbenbart ikke noget, medarbejderen kan gøre, da bogholderiet i mellemtiden er gået hjem på weekend. Super service der. Han ville sørge for, at nogen ordnede det mandag. Jeg siger til medarbejdere, at de har pengene, så de burde vel bare kunne sende cyklen, men det kan han åbenbart ikke. Dette forstår jeg slet ikke. Nets har bekræftet, at thansen har modtaget pengene, så hvorfor kan cyklen ikke bare sendes afsted?
Jeg ringer igen til thansen om mandagen omkring klokken 13, da jeg igen intet havde hørt, og medarbejderen siger, at han vil se på sagen. Medarbejderen ringer tilbage en halv times tid senere, og endeligt er der succes. De har fundet pengene. Jeg modtager både faktura og kvittering og besked om, at cyklen bliver leveret dagen efter.
Jeg venter igen på, at cyklen bliver leveret, men klokken 16 vælger jeg at ringe til thansen for at høre, hvor cyklen bliver af (deja-vu). Jeg ville gerne selv have tjekket via det tracking link, som var i min kvitteringsmail, men det virker selvfølgeligt ikke (jeg er ikke overrasket på dette tidspunkt). Medarbejderen tjekker så om pakken faktisk ankommer i dag. Da medarbejderen vender tilbage, fortæller han, at pakken ikke ankommer i dag (deja-vu). Fragtmanden har åbenbart sendt pakken til Sjælland. Hvilket jeg på ingen måder er blevet informeret om. Det tænker jeg ellers er en god information at give. Jeg får at vide, at pakken ankommer i morgen.
Igen igen igen venter jeg på, at cyklen bliver leveret, og igen igen igen ringer jeg til thansen for at høre, hvor den bliver af. Jeg får så at vide, at fragtmanden har været forbi, og da jeg ikke var hjemme, lagde han en seddel i min postkasse. Det er simpelthen ikke rigtigt, da der har været nogen hjemme hele dagen. Mens jeg stadig har thansen medarbejderen i røret tømmer jeg så min postkasse, og der var intet fra nogen fragtmand. thansen medarbejderen siger bare, at han ikke kan gøre noget. Han fortæller bare, hvad fragtmanden fortæller. Jeg får et nummer, som jeg skal ringe til fragtmanden på. De har så lukket på kontoret nu.
Dagen efter ringer jeg så til fragtmanden, Jørgen Jensen Distribution og hører, hvor min cykel er og fortæller, at det ikke passer, at de har været forbi i går. Jeg får først at vide, at de endda har prøvet at ringe til mig, hvilket heller ikke passer. Efter lidt tid fortæller hun mig, at de lavede en fejl i går, og at den kommer i dag efter klokken 15 som aftalt.
Klokken 14 (ikke 15) ringer fragtmanden så til mig og fortæller mig, at han er der om 7-8 minutter. Jeg beder ham om at stille cyklen foran min dør. Da jeg kommer hjem, er den så endeligt ankommet!
Det er godt, at i reklamerer med, at i leverer dagen efter og det er behændigt, at jeres ”Leveret eller GRATIS” ordning ikke gælder køb over 2.500kr.
I havde modtaget pengene. Jeg havde sendt dokumentation på, at i havde modtaget pengene. Nets bekræftede, at i havde modtaget pengene, men det er åbenbart ikke nok til, at i vil sende den cykel, som jeg havde købt og betalt.
Det er ikke kun irriterende at skulle vente på, at i kan finde ud af at levere noget, som man har betalt for, det har også kostet mig penge. Ikke nok med, at jeg har skulle købe busbilletter til arbejde, jeg har også været nødt til at gå tidligt fra arbejde for at sørge for at være hjemme, når cyklen skulle ankomme.
Det tilbud, i havde på cyklen, er noget mindre attraktivt, når man skal igennem alt det her.
Jeg vil i hvert fald ikke handle hos jer igen.
Jeg bestilte den 8.-4.-17 et anhængertræk til en Corolla hos THansen i Ishøj. Jeg fik besked om, at det ville være fremme den 12.4.17. Dette kunne imidlertid ikke nås; så jeg fik at vide, at det ville komme d. 16.4. med da det er en helligdag, ville det blive tirsdag den 18.4. Jeg ringer til kundesupport den 18.4., men da var varen i følge dem i Odense og ikke pakket ud, men den ville komme onsdag den 19.4. eller helt sikkert senest torsdag den 20.4. Jeg kører til THansen i Ishøj torsdag den 20.4. og får at vide, at den ikke var i Odense og heller ikke ville komme før den mandag den 24.4. eller tirsdag den 25.4. Jeg giver udtryk for ærgelse (har måttet aflyse mekaniker flere gang) og medarbejderen lover at tale med sin chef om et prisnedslag.Jeg afbestiller min mekanikker igen. Fredag d. 21.4. får jeg en sms kl. 15 om, at min ordre er kommet. Jeg kører til THansen i Ishøj og får min varer udleveret. Jeg spørger til det forventede prisnedslag, men bliver mødt af chefen , som overhovedet ikke har nogen forståelse for min situation. Han ikke engang undskyldninger for den megen kørsel og den ulempe det har været at handle med THansen Ishøj. Derfor vil jeg ikke anbefale nogen at handle med THansen Ishøj,