I foråret begyndte vores bil at tabe luft hurtigere end vi kunne få det pumpet op igen. Det var alligevel tid til skift til sommerdæk, så jeg kontaktede Mobildæk, der havde vores sommerdæk ti... Se mere
Købte alufælge til vinterbrug, som har kørt max. 4000 km. Fremstår som næsten nye uden stenslag og kantstensmærker. Men - bagsiden på alle 4 er ved at korrodere, hvilket vil brede sig til... Se mere
Vi har fået både sommer- og vinterdæk på fælge, der nemt matcher de priser de fastliggende værksteder tilbyder. Derudover får vi dem byttet rundt samme sted, når varmen og kulden skifter. Vi har n... Se mere
Mobildæk er bare de bedste. Holdt mig opdateret omkring tidpunkt, kom faktisk lidt før tid. Udførte opgaven (4 ny vinterdæk på eksisterende fælge) til punkt og prikke. Satte dem så på bilen og sti... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
I en travl hverdag er det svært at finde tid til sommer og vinter dækskifte. Der er en masse andre ting der fylder i hverdagen og før du ved af det er vinteren over dig eller du har kørt sommeren med dine vinterdæk. Det har vi nu gjort noget ved. Hos Mobildæk er du og din bil i sikre hænder når vinter- og sommerhjulene skal skiftes. Vi har mere end 10 års erfaring, og fokuser udelukkende på det vi er bedst til. Mobildæk kommer til dig hvor du er og skifter dine dæk til sommer eller vinter. Vi opbevarer ligeledes dine dæk såfremt du ønsker dette. Skal du have nye dæk kan vi montere og afbalancere disse på dine fælge, ligeledes hvor du befinder dig. Mobildæk sikre at din bil kan bringe til trykt omkring i trafikken på de rigtige dæk. Ikke mere dårlig pulverkaffe, ventetid, fri fra arbejdet og andet jag. Vær godt kørende året rund, book dit dækskifte hos Mobildæk allerede i dag og spar samtidig tid - lige på stedet.
Bogøvej 15, 8382, Hinnerup, Danmark
- kontakt@mobildaek.dk
- www.mobildaek.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser

Så bliver det ikke bedre
Jeg har nu 2 gange gjort brug af mobildæks fantastiske service i forbindelse med dækskifte og det har fungeret helt optimalt. Mobildæk kom som planlagt på min arbejdsplads, 2 flinke og servicemindede medarbejdere klarede dækskiftet på ingen tid, fik SMS da opgaven var udført, så jeg igen kunne låse bilen igen. Virkelig nemt og bekvemt. Mobildæk får mine allerbedste anbefalinger:o)

Besvarelse fra MOBILDÆK
Super service - hvor det passer dig. Vi har haft besøg af Morten flere forskellige steder, hvor det passede os bedst at får skiftet hjul. Altid top service, og ikke dyrere end at selv skulle køre på værksted.

Så bliver det ikke bedre
Vi har brugt Morten Mobildæk og hans super team siden 2010. Vi har altid modtaget en super service. Servicen er i top, prisen passer og de kommer der hvor du er. så bliver det ikke bedre.
Nu mangler vi bare at han også begynder at vasker biler ;)
Den bedste og hurtigste service ..
Den bedste og hurtigste service ..
Min bil var punkteret, jeg bestilte mobildæk med det samme og i løbet af ingen tid var opgaven klaret.
Kan klart anbefale at bruge dem 100 %
Reklamation indenfor garantiperioden
Men - bagsiden på alle 4 er ved at korrodere, hvilket vil brede sig til forsiden næste sæson. Ved købet og montering/afbalancering af dæk blev den ene beskadiget og ombyttet. Desværre var jeg ikke opmærksom på at tjekke alle ved at tage centerkapslerne af. Det viser sig så nu, at endnu en er beskadiget. Den er begyndt at korrodere også på forsiden.
Mobildæk har givet mig et tilbud om af få 250 kr. som kompensation, da fælgen er udgået. Det har taget 7 uger at komme hertil og efter utallige rykkere fra min side.
Jeg kan også vælge at få 500 kr., som han siger fælgen kostede og levere den retur. Så har jeg 3 tilbage. I øvrigt har jeg givet 550 kr. pr. fælg, så han presser citronen til det yderste.
Hvor useriøs kan man være. At fælgene korrodere, ja, sådan er det bare, dårlig maling, oplyser Mobildæk!
Efterfølgende har jeg anmodet Mobildæk om at følge købelovens bestemmelser. Dette svares der ikke på.
Så tænk jer om, hvis I handler ved Mobildæk og I skulle være uheldige.
Super service, hurtig levering og god pris.
Mit dæk blev ødelagt i forbindelse med en punktering og skulle skiftes. Mobildæk klarede opgaven på min privat adresse, samme dag som jeg ringedeog bestilte tid.
Hurtig og sereiøs service👍
Opgaven blev klaret uden jeg skulle bruge tid på at flytte bilen til et værksted👍
Prisen var rigtig👍
Genial og upåklagelig service
Jeg har været kunde hos Mobildæk.dk i flere år nu, og det er en oplevelse jeg har været utrolig tilfreds med. Det har været super nemt at aftale skifte af dæk med Morten. Uanset hvor jeg har arbejdet gennem årene, har jeg altid kunne aftale skifte af dæk mens jeg har været på arbejde. Derved har jeg nærmest ikke skulle røre en finger, når det har været tid til dækskifte.
Selv når vinteren er kommet tidligt og alle skulle have skiftet dæk på samme tid, har der ikke været nævneværdig ventetid hos mobildæk, så igen - jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.
Nemt billigt - en no brainer
der er ikke noget andet at sige, end at Mobildæk er genialt. Man skal knap forholde sig til det med vinter og sommerdæk, det kører bare, fed service, og så koster det jo ikke mere end andre typer dækservice. og det kan jo undre lidt :-) tak for det herfra!
Ja, de gode til deres job og altid flinke at snakke med. God vejledning til køb af nye dæk. Kan varmt anbefales at bruge dem.
Superservice, nemt og billigt
Morten har jeg benyttet igennem to år nu. Han kommer altid til aftalte tid, det er dejligt nemt, han ordner dækskift hjemme hos mig selv, så jeg er fri for at køre tl et værksted og vente i 1-2 timer.
Morten er altid i godt humør med et smil på læben
Endvidere er han altid klar med et godt tilbud og konkurrencedygtig.
Jeg punkteredes en dag i august 2013, hvor Falck gav reservehjul på så jeg kunne komme hjem.
I mellemtiden ringede jeg til Morten, som komme samme eftermiddag og satte ny dæk på.😊😊😊
Super service uden dikkedarer
Montering og opbevaring til super priser og gode priser på nye dæk når de rænger
Perfekt service og betjening
Meget imødekommende, behagelig og professionel betjening, nemt og billigt
Mobildæk. Verdens bedste firma
Mine kolleger og jeg har benyttet Mobildæk i flere år og er yderst tilfredse
Mobildæk leverer altid en rigtig god service med gode priser.
Mobildæk næsten 24/7
Professionel god service
Jeg er meget tilfreds med den service og behandling jeg har fået at mobildæk. Jeg behøver ikke mere at tænke på om dækkene er sikkerhedsmæssigt og forsvarlige i orden.
Super service :-)
Det er SÅ dejlig nemt at få skiftet dæk, der hvor min bil nu holder. Og at man ikke skal tænke på opbevaring af vinter/sommerdæk. Kan kun anbefales!
Kanon service!!
Morten rykker ud hvor og hvornår der er brug for det!! Virkelig god service og hurtigt og godt arbejde. Kan klart anbefales til alle -derhjemme, på job eller på vejen.
Smart at man undgår at stå i kø kl. 17 eller lørdag formiddag.for at skifte dæk
Morten kommer og skifter hjul 2 gange om året hvor og når vi aftaler det.
Hjulene har boet på hotel og er afbalanceret og pumpet, og man får et godt råd om dækkenes levetid osv.
Fleksibel, pålidelig, hurtig og også konkurrencedygtig på nye dæk
Det har aldrig været nemmere at få skiftet sine dæk
Jeg har nu brugt Mobildæk i en længere periode, og jeg er fuldt ud tilfreds. Det er meget nemmere end at benytte sit lokale værksted eller forhandleren, hvor man købte sin bil. Morten er flink, ærlig og altid til at komme i kontakt med.