I foråret begyndte vores bil at tabe luft hurtigere end vi kunne få det pumpet op igen. Det var alligevel tid til skift til sommerdæk, så jeg kontaktede Mobildæk, der havde vores sommerdæk ti... Se mere

Købte alufælge til vinterbrug, som har kørt max. 4000 km. Fremstår som næsten nye uden stenslag og kantstensmærker. Men - bagsiden på alle 4 er ved at korrodere, hvilket vil brede sig til... Se mere

Vi har fået både sommer- og vinterdæk på fælge, der nemt matcher de priser de fastliggende værksteder tilbyder. Derudover får vi dem byttet rundt samme sted, når varmen og kulden skifter. Vi har n... Se mere

Mobildæk er bare de bedste. Holdt mig opdateret omkring tidpunkt, kom faktisk lidt før tid. Udførte opgaven (4 ny vinterdæk på eksisterende fælge) til punkt og prikke. Satte dem så på bilen og sti... Se mere

1. Dækbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

I en travl hverdag er det svært at finde tid til sommer og vinter dækskifte. Der er en masse andre ting der fylder i hverdagen og før du ved af det er vinteren over dig eller du har kørt sommeren med dine vinterdæk. Det har vi nu gjort noget ved. Hos Mobildæk er du og din bil i sikre hænder når vinter- og sommerhjulene skal skiftes. Vi har mere end 10 års erfaring, og fokuser udelukkende på det vi er bedst til. Mobildæk kommer til dig hvor du er og skifter dine dæk til sommer eller vinter. Vi opbevarer ligeledes dine dæk såfremt du ønsker dette. Skal du have nye dæk kan vi montere og afbalancere disse på dine fælge, ligeledes hvor du befinder dig. Mobildæk sikre at din bil kan bringe til trykt omkring i trafikken på de rigtige dæk. Ikke mere dårlig pulverkaffe, ventetid, fri fra arbejdet og andet jag. Vær godt kørende året rund, book dit dækskifte hos Mobildæk allerede i dag og spar samtidig tid - lige på stedet.

4,4

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Dækskifte anno 2021!

Det bliver ikke lettere end Mobildæk. Helt ubesværet stempler jeg ud efter dagens arbejde til en toptrimmet bil med nye sommerdæk - bilen eller jeg har ikke flyttet sig en meter undervejs. Mobildæk klarer opbevaring og montering til absolut konkurrencedygtige priser.

Tak!

9. juni 2021

Man finder ikke bedre service

Man finder ikke bedre service!
Han kørte fra Randers til Aarhus en fredag aften og skiftede 4 dæk i regnvejr. Han kom indenfor en time, da jeg var punkteret på et sommerdæk. Fik 4 vinterdæk på. Mine varmeste anbefalinger herfra!

4. december 2020

God service.
Vi har brugt mobildæk i en del år efterhånden, og det er skønt at de kommer til os og ordner hjulskiftet, og tager det andet sæt sommer/vinterdæk med igen. Det kunne ikke være nemmere. Alt lever op til det aftalte, og de er nemme at få fat på, hvis der skulle opstå spørgsmål.

28. oktober 2020