Vanvidskørsel
De kører som vanvittige fra deres plads i Nybølle ned gennem Nybølle vad ,der går mennesker på den smalle vej og der er 50km.
Hold da op er flot stykke arbejde der er udført på Tvillingevej. Vi var forbi i går efter arbejde og se resultatet Waauw og Well done, alle træer og buske er væk samt beton er gravet op og fjernet og grunden flot planet ud.
Stor ros til alle for god kommunikation om det er på mail eller telefon.
Altid hurtigt svar fra Connie eller Mads på mail eller telefon samt Finn der ringer og giver info omkring nedrivning eller status samt spørger til for at være helt sikker om vores holdning til træer, buske, fliser mv.
Kæmpe TAK 😀
Mvh
Kristian & Rikke
Kører vanvidskørsel!!!!
M larsen tømmer affald i vores haveforening. Grusvejen er kun lidt bredere end lastbilen. Max 10km/t. Alligevel kører chaufføren konsekvent 15-25km/t. Det er fuldstændig uansvarligt og vi frygter en dødsulykke herude. Når man taler med chaufføren er han afvisende og uforstående.
Kan ikke anbefales!!!!
Ja nu er det snart et år siden en af deres caauføre har kørt mine kantsten en bed spot samt en granitsøjle ned og et acudræn istykker.. og påtrods af mange henvendelser sker der intet... så det ender vel m jeg selv skal lave det igen da det så er nr 2 gang det er sket
En skam man ikk kan gi minus i stjerner for så havde de bestmt haft topscore . Amatør firma
Utrolig ringe service!
Dette firma kan da vist kun have kunder, fordi kommunerne bruger dem! Ingen privat virksomhed burde være så ligeglad med sine kunder.
Ringe!
Elendig behandling af skader.
Når der bliver afhentet glas på vores villaveje, bliver der tabt glasskår ved hver stop. Dvs. ved hver 3. hus. Jeg har talt flere gange med dem som tømmer. De siger at systemet er dårligt (bil sammen med container).
Min søn cykel punkterede efter der var blevet tømt glas. Det er nu 2½ måned siden. jeg har ringet til skade afdelingen 25 gang i løbet af perioden. Jeg kommer aldrig igennem til afdelingen, selvom jeg er nummer 1 i køen hver gang. Som regel bliver telefonen viderestillet til kundeservice efter 5 minutter. Her tager de imod besked og vil bede skade afdeling om at ringe mig op. Det er IKKE sker endnu.
Jeg har sendt 12 mails vedr. skaden. Efter mail 6 blev jeg bedt om billeder som dokumentation samt hvor meget jeg forvende i erstatning. Billederne blev sendt og jeg skrev 200,- kr. til lapning af cykel. De efterfølgende mails har jeg intet svar fået på.
Jeg har nu 1 måned senere modtaget 100,- kr.
har i tjekket jeres vognmænd for kørekort? med deres kørsel og udtalelser tvivler man..
Tømmer ikke affaldet og giver ingen begrundelse. Forkastelig service. Forstår ikke at de stadig eksisterer som firma...?
Totalt amatørfirma fatter minus at Hvidovre kommune kan bruge dem som operatør, skraldemand smadrede vores skraldespand i plastic men de mener ikke de er erstatningspligtige da den er over 5 år gammel.
Sikke et amatør firma.... utroligt man skal ringe hver uge for at få tømt sit skrald
Tømmer ikke affald til tiden og på trods af henvendelser både til vognmanden og til Slagelse kommune sker der intet. Det er nu en uge siden den skulle have været tømt. Ringe service som vi betaler i dyre domme for
I Sorø kommune fik vi pr. 1, maj ny affaldsordning, der blandt andet betød at vi nu skulle fordele affaldet mere og i to spande i stedet for én. I vores husstand blev det taget imod med åbne arme, men M Larsen har på intet tidspunkt levet op til deres forpligtelse.
Denne anmeldelse skrives på trods af at jeg gentagne gange har været i kontakt med de dygtige og kompetente medarbejdere der tager telefonen, men den skrives mest fordi jeg mener at flere bør gøres opmærksom på de bølle metoder firmaet bruger.
Den første afhentning sker 2. maj og begge skraldespande bliver efterladt ved vejen i stedet for at blive sat tilbage. Vi trækker på skuldrene og tænker de nok lige skal ind i det...
Anden afhentning er af dagrenovation kun og her sker det samme. Jeg kontakter Affald Plus og M Larsen og får at vide at chaufførerne skam skal stille spandene tilbage på plads. Ved anden afhentning af begge spandene den 30 maj bliver den ene spand hentet om morgenen hvor vi alle stadig er hjemme. Jeg får hurtigt fat i den ene chauffør, som fornærmet og brysk fortæller mig at de ikke er forpligtet til at sætte dem tilbage. Hvorefter han øjeblikkeligt ændrer forklaring og siger at det ikke er ham der henter dem, men hans makker...
Senere den dag har jeg skrevet en seddel på den fyldte spand: Kære skraldemand, er I ikke super søde og stille vores skraldespand tilbage på plads? Tak!
Spanden bliver stillet halvejs på plads, midt på havegangen.
I dag sker det samme. Den første spand bliver på mirakuløs vis afhentet, tømt og stillet tilbage. Dog med en seddel fra skraldemanden: Hvorfor skal den stå så langt væk?
Svar: Fordi vi rent faktisk betaler et ekstra gebyr for at den skal tilbage på plads. Og fordi du er forpligtet til at stille den tilbage.
Da eftermiddagen kom, stadig dags dato, kommer et andet hold og tømmer den anden spand. Samme fedladne og brovtne mand der tømmer, mens to andre vimser omkring og henter spandene. Vores bliver efterladt midt i indkørslen.
Jeg henvender mig: Undskyld men er I ikke søde at stille skraldespandene tilbage på plads. Han vender sig og lytter angiveligt, hvorefter han hovent vender ryggen til mig og ignorerer mig fuldstændigt. Jeg går hen imod ham, hvorefter en kollega spørger mig hvad jeg vil.
Samme fedladne, brovtne mand kigger nu på mig mens han henter en genbos spand og spørger hvad jeg vil. Gentager mit spørgsmål hvor han så afbryder mig ved at trykke på liften så den larmer og signalerer at han ikke kan høre mig.
Der findes ikke ord for hvor dårligt et lys den her chauffør stiller jeres firma i. Han kører helt efter sin egen bog, det tror jeg i øvrigt de alle gør, for den gamle skraldemand er væk. De gør lige hvad der passer dem og tjekker jeg den ophedede debat på vores lokale Facebook gruppe, er der endnu ikke en eneste borger som har fået sat sin spande tilbage. Medmindre de allerede står lige ved vejen.
Vi har boet her siden 2004, uden nogen problemer, men det er sidste gang jeres chauffører får lov til at gradbøje de regler de har skrevet under på de vil følge.
Fra nu af afleverer vi vores affald direkte hos M Larsen. Det er hurtigere for jer og så sparer de små pusse nussede prinsesser på benene, så de ikke får gået for meget. Alt bliver afleveret. De knuste glas, de fyldte ble poser, resterne af det den hakkebøf fra forleden som nu på grund af varmen er rådden. Alt.
GØR FOR POKKER DA NOGET!
Jeg har aldrig oplevet en lastvogns chauffør der kørte så aggressivt før. Han kørte virkelig stærkt om hjørnet, bakkede den i al hast rundt om min bil, som han var meget tæt på!!!! Det er under al kritik!! (Grendalsvej Skælskør d. 22-6-18 Kl 09.54)
Det er svært at forstå, hvorfor Gladsaxe Kommune bruge skattepenge på et firma der fungere så dårligt! Det burde tages kraftigt op til genvurdering!
Tømmer ikke dagrenovation halvdelen af gangenge! Og det er på trods af nemme adgangsforhold og kort afstand til vejen.. Plast og metal bliver også sprunget over, tilsyneladende for at spare tid..
En af de undskyldninger vi har hørt, er at sækken veje for meget?!? Da jeg veje den var den under 15 kg..
Jeg har boet i flere landslede, men har aldrig nogensinde oplevet så dårlig service mht. dagrenovationen.
Kører mellem haslev og ringsted og møder en lastbil som taber noget gods og rammer min bil (der ikke net på containeren) sådan en rat holder 😤og når man ringer ind skal de ha bil nummer svært når man kører imod den. Tumper
Til trods for at vores container er kørt ud til vejen og de ikke skal gå mere end max. 1 meter efter den, bliver den ikke tømt fordi der ikke er fri adgang til beholder, og at håndtagene vender forkert. Det skal siges at den altid er blevet tømt selvom den tilsyneladene har stået forkert.
De sidste 5 år har M Larsen fjernet vores (kontor)virksomhedsaffald effektivt og billigt.
Da vi skulle flytte rykkede de igen ud - med stor fleksibilitet, da det gik meget hurtigt til allersidst.
Årsag (tror vi): Dedikerede og venlige mennesker, der gerne vil gi' en personlig betjening, de kan stå inde for.