Minutrens Anmeldelser 17

PERFEKT SKRÆDDERI

HAR VÆRET DER FLERE GANGE MED UDMÆRKET RESULTAT

KRAFTIG ANBEFALET, BEDSTE SKRÆDDERI I NORDVEST

LØSER ALT SLAGS TØJ

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos "Minut Rens". Personalet er både imødekommende og professionelle, og man mærker med det samme, at de har stor erfaring med skrædderarbejde.

Jeg fik lavet sjældne bukser, og resultatet blev præcist og flot udført. Arbejdet var færdigt til aftalt tid, og prisen var helt fair i forhold til kvaliteten.

Det er rart at finde et sted, hvor man både kan få sine tøjreparationer lavet ordentligt og samtidig få renset sit tøj samme sted. Alt blev leveret pænt, rent og med stor omhu.

Jeg kan varmt anbefale "Minut Rens" til alle, der ønsker pålideligt håndværk, høj service og et sted, man trygt kan komme igen.

11. august 2025

Skamløs service

OBS. Anbefales ikke at benytte dette sted.

Jeg skal have sat en ny lynlås i en jakke, som jeg skal bruge som gave. Jeg er ude i god tid, 8 dage, før og jeg får at vide, at den kan hentes efter kl 16 7 dage efter. En lang leveringstid, når prisen i forvejen er høj.

Jeg tropper op på dagen, men jakken er ikke kommet tilbage. Der beklages meget, men de kan ikke gøre noget. Jeg kommer dagen efter, henter min jakke og fortæller situationen til en ny ekspedient, der instinktivt går i forsvarsposition, da jeg lufter ideen om at få rabat. Varen ikke leveret til tiden, selvom de havde rigeligt med tid. Det ender med vi står og råber af hinanden og vedkommende bare affærdiger alt kritik med "du kan bare blive væk". Ganske modbydeligt og en elendig oplevelse sent på eftermiddagen.

Elendig service og ingen gensidig forståelse i det lille lokale miljø i nordvest. Skamløst.

23. november 2023

elendigt renseri, der ikke renser men ødelægger tøjet

Elendigt og dyrt renseri, der bruges af Tailor & Sons i Smallegade på Frederiksberg, jeg fik mit tøj tilbage uden man kunne se det var renset og en velours jakke var svedet af er jern ved armhulen, skulle så undrrskrive at yderligere rens var på egen risiko. De har før ædelagt mit tøj så det skrev jeg ikke under på, jeg tig mit urensede toj med til et andet renseri.
De har præsteret at rense en frakke med pels forkert så pelsen blev helt stiv, og ødelagt en Prada skjorte. Tailor & Sons er håbløse, udleverer tøj uden at gøre opmærksom på problemerne, dem opdager man når man kommer hjem.
Brug aldrig Tailor & Sons eller Minut Rens!

25. august 2023

Kan man give 0 stjerner???

Kan man give 0 stjerner???
Min dyre vinter uldfrakke er fuldstændig ødelagt og ingen tager ansvar. Har forsøgt at få dem i tale men igen response😤. Den var ikke kun ødelagt men heller ikke ren. Kun renset 1 gang tidlige uden problemer. Super lækker uldfrakke jeg desværre ikke kan købe igen. Jeg er super ØV over det! De er kæmpe fuskere! KÆMPE ADVARSEL: BRUG DEM IKKE.

26. november 2022

Deres navn "Minut Rens" skulle ændres…

Deres navn "Minut Rens" skulle ændres til "Flere Måneders Rens". (Minut Rens Hillerød)

De har haft mit tøj i to måneder, jeg er gået forgæves 6 gange og man må selv ringe og spørge og rykke, for de følger ikke op eller gør noget ved, at man venter og venter.

Ganske enkelt - BRUG DEM IKKE. De er fuldstændig ligeglade med deres kunder. Har været så tålmodig, men selv nu hvor jeg til sidst har sagt at det er rigtig meget for dårligt gør de intet.

Find et andet renseri!!

11. august 2022

Brug dem ikke !

Jeg har via mit firma brugt Minutrens igennem nogle år uden problemer. Dog stopper jeg nu med at bruge dem, da de i stedet for en Tiger kjole har tilbageleveret en bluse, som jeg aldrig før har set. På min bestillingsseddel står der 2 kjoler, men det er de ligeglade med og vil ikke diskutere det. Jeg ved at de har leveret tøj til andre firmaer, som skulle have været til min arbejdsplads - og at det har vi selv fundet ud af og fået byttet tøjet rundt. Der er en nedladende og arrogant tone, når jeg gennem meget lang tid har påpeget at jeg stadig mangler at få en kjole retur. Nu er det slut med at bruge dem.

8. februar 2022

min mand kom ind med atrid andersen i silke

min mand kom ind med atrid andersen trøje i silke, jeg har aldrig set noget lignende 3450 kr lige ud af vinduet.
her er hans historie:

Jeg kom ind med en Astrid Andersen…
Jeg kom ind med en Astrid Andersen trøje i hvid ( Silke )
Jeg betaler 200kr,- og regner selvfølgelig med den er renset.

Da jeg kommer hjem finder jeg alt silke på trøjen er blevet helt gult.
Trøjen koster 3,450kr.

Jeg vælger at sende den retur og snakker med manden som påstår at jeg simpelthen har insiteret på at få den renset hos dem 😅

Ihvertfald, trøjen er ødelagt og de vil ikke stå til ansvar for det.

Dårlig kundeservice og vil simpelthen ikke anbefale dem.

23. september 2020

Fint og overraskende hurtig service

Fint og overraskende hurtig service.
Var virkelig forstående da jeg var i en klemme, og skulle bruge tøjet i en fart. De klaret det på 2 timer!

Næsten så godt som nyt! 😊

21. september 2020

Total dårlig service

Total dårlig service. Indlevere brudekjole som skal renses.
For det første er den ikke ren og for det andet er den lilla og ikke lyserød mere som den var da de fik den ind 😡😡😡

Ejer er meget flabet i tlf og ingen forståelse gav 700kr for rens og fik kun 200kr retur for deres fejl....

Er en brudekjole til flere 1000kr der ødelagt :(

Ejer lagde på og havde ingen forståelse.....

ALDRIg gå der ind

29. juni 2020

Varm anbefaling herfra

Pålidelige og rare medarbejdere, der leverer til tiden til en fornuftig pris. Jeg har aldrig haft problemer med dem, og kan derfor varmt anbefale Minut Rens.

12. februar 2019

Fuldstændigt absurd forløb og ødelagt jakke :(

Tirsdag den 25. april 2017 indleverer jeg min vinterjakke til rensning hos Minut Rens, Frederikssundsvej 60B, 2400 København NV. Jakken er ved indleveren hel dvs. uden rifter og huller. Minut Rens oplyser mig om, at jeg kan hente jakken fredag efter kl. 16 og at det vil komme til at koste DKK 130.

Lørdag den 29. april afhenter jeg igen min jakke. En kvinde overleverer den til mig, og tager betaling på 130 DKK. Det er først da jeg kommer hjem, at jeg får inspiceret jakken. Og det er først hér, at jeg opdager, at jakken er blevet revet i stykker nederst på venstre ærme.

Jeg tager derfor hen til renseriet Tirsdag den 2. maj, med min jakke, som stadig er pakket ind i plastic og har renseri nummeret siddende i nakken. Jeg informerer dem om, at min jakke er gået i stykker ved rensningen. Minut rens siger hurtigt at de kan sende den til skrædderen og dette anser jeg for en tilkendegivelse af, at de godt ved, at det er dem, der har ødelagt min jakke. Jeg oplyser manden bag skranken om, at han skal være velkommen til at sende den til skrædderen, men da der er tale om en dyr Hugo Boss jakke som kun er 1,5 år gammel, vil jeg derfor ikke umiddelbart acceptere, at jeg ikke får en form for kompensation for at de har ødelagt min jakke. Herefter siger en af de andre medarbejdere, at den er gået i stykker fordi jakken er slidt. Jeg understreger, at min jakke ikke er slidt der hvor stoffet er revet i stykker, og der desuden er tale om en dyr jakke som er 1,5 år gammel, og derfor ikke på nogen måder er så slidt at stoffet er tyndslidt, hvilket der ikke bliver modsagt. Den første ekspedient siger herefter, at han synes vi skal starte med at sende den til skrædderen, og så kan vi se på det andet efterfølgende, hvilket jeg accepterer.

Jeg kommer tilbage fredag den 5. maj for at hente min jakke. Jeg inspicerer reparationen og tilkendegiver overfor ekspedienten, at reparationen er lavet pænt, men at det ikke rigtig ændrer det faktum, at de er kommet til at ødelægge min jakke. Fordi min jakke nu er gået i stykker (og blevet repareret), har min jakke haft et værditab, og jeg synes ikke det er fair, at jeg skal have dette værditab, da det ikke er mig, som har ødelagt den. Jeg siger ligeledes, at jeg på ingen måde forventer, at de skal give mig en ny jakke, men som situationen er, har jeg faktisk betalt penge for at Minut Rens har ødelagt min jakke og det synes jeg er absurd. Først forsøger medarbejderen at fortælle mig, at det er hvad der kan ske, når man renser en jakke, og at min jakke i øvrigt er slidt. Jeg nævner som tidligere, at dette intet har med slidtage at gøre og at jeg har en forventning om at blive informeret, såfremt de ikke kan rense min relativt nye jakke, uden at ødelægge den, hvilket medarbejderen ikke siger noget til. Medarbejderen indvilger til sidst i at give mig de 130 kr. tilbage, men vil ikke give mig noget for det værditab der har været på jakken. Jeg spørg, om jeg kan tale med hendes chef om sagen, og hun informere mig om, at jeg kan komme igen dagen efter, hvor hendes chef er til stede i butikken. Jeg tager derfor afsted uden min jakke og kommer tilbage dagen efter for at tale med hendes chef.

Da jeg kommer lørdag den 6. maj, taler jeg med hendes chef. Jeg siger lige som dagen før, at jeg godt kan se, at reparationen er pænt lavet, men at det ikke ændrer på, at de har ødelagt min jakke. Herfra ændrer de fuldstændig standpunkt og begynder at benægte, at de har ødelagt jakken. Chefen starter med at sige at flængen må have været der inden den blev sendt til rens, for han kunne tydeligt se, at det var en gammel flænge. Da jeg herefter oplyser ham om, at dette umuligt kan være tilfældet, da min jakke er en dun jakke og der derfor ville have været dun ud over det hele ved rensningen, ændrer han forklaring til, at så må det være fordi jeg har lavet flængen efter jeg har fået udleveret jakken. Jeg viser ham, at renserimærket stadig sidder i nakken, og at den stadig er pakket ind i plastik. Hvis jeg havde lavet flængen på ærmet, burde plastikken, som jakken er pakket ind i ligeledes være revet i stykker, men dette er ikke tilfældet. Chefen vil hverken give mig pengene retur eller kompensere mig for mit værditab.

Denne besked finder jeg skuffende, og det tilkendegiver jeg. Jeg siger igen, at jeg i det mindste bør få refunderet det beløb jeg har betalt for rensningen. Der er absolut ikke noget at komme efter, og det får jeg meget bestemt at vide. Minut Rens har brugt arbejdstid på det, og der skal bare betales ved kasse et, uanset resultatet, er mit generelle indtryk.

Jeg finder det absurd, at Minut Rens hver gang jeg tilbageviser deres påstand om, at det er min egen skyld at jakken er i stykker bare ændre udsagn.

Jeg har sendt en skriftlig klage til Minut Rens og denne klage samt billede dokumentation vil blive overdraget til Forbrugerklagenævnet med mindre Minut Rens imødekommer min klage og mit erstatningskrav.

8. maj 2017

Ødelagde mine skjorter og nægter fejl

Jeg indleverede fem skjorter og et jakkesæt til rens, efter at have set deres tilbud med fem skjorter for 79,-. Da jeg hentede tøjet havde jeg desværre for travlt til at kigge det hele efter, og det kom bare hjem i skabet. En lille uge efter tog jeg en af skjorterne på og opdagede at der var kommer store blå pletter på ærmet af en lys grå skjorte. Jeg kiggede de andre skjorter igennem og så at der var nogle mørke mærker på en hvid skjorte også. Jeg var sikker på at ingen af delene havde været der da jeg indleverede tøjet, så jeg tog tilbage med det.

Jeg blev mødt med en meget aggressiv tone, og vedkommende nægtede at pletterne kunne komme fra rensningen, selvom jeg gentagne gange fortalte at den ikke havde været andre steder. Han mente at det var kuglepen eller tusch der var kommet på, og det var min egen skyld. Den hvide skjorte mente han var slitage, opstået ved at noget havde ridset stoffet. Igen var de fuldstændig uden skyld, og det var umuligt at det var opstået hos dem. Han tilbød at prøve at rense dem igen, men regnede ikke med at det ville have en effekt.

Jeg tog ned og hentede dem, men der var ingen forskel at se. Igen nægtede han at det på nogen måde kunne være deres skyld, og kaldte mig nu også en løgner, fordi han mente at vide at jeg havde brugt skjorten, og var fuldstændig ligeglad med at jeg sagde noget andet. Da jeg begyndte at snakke om erstatning blev han sur og nedladende, og sagde at han slet ikke burde have renset dem igen.

Jeg kun anbefale folk at holde sig langt væk herfra. Han var fuldstændig ligeglad med at mit tøj var blevet ødelagt, og holdt hårdnakket fast i at jeg var en løgner, og at det var min egen skyld.

30. juni 2014