ELENDIG SERVICE!!!
Havde jeg kunnet give nul stjerner, havde jeg godt det. Jeg havde fået akut tandpine, og var som så mange andre, interesseret i at spare lidt på min tandlægeregning. Jeg gik derfor på nettet og fandt Minus25, der tilbyder minimum 25% besparelse. Her står der, at man enten kan ringe, sende en sms eller en mail. Da mine smerter som sagt var akutte, valgte jeg at ringe. Der var ingen der tog den, og kl. var ikke mere end 13.00. Lagde derefter en besked, hvor jeg bad om at blive kontaktet hurtigst muligt. Halvanden time senere havde jeg stadig intet hørt, og jeg sendte så en sms. Heller ikke denne blev nogen siden besvaret, og jeg har nu næsten en uge senere stadig intet hørt fra dem. Tanden er nu blevet fixet, men det har bestemt ikke været takket Minus25. Det er den mest ringe service jeg nogen sinde har været udsat for. Når man har så akutte smerter, vil man gerne tages seriøst og kontaktes med det samme, og intet af dette kan Minus25 lev op til. Så har man fået akut opståede tandsmerter, gør man derfor klogest i hurtigst muligt at søge andre steder, for hos Minus25 er der absolut ingen hjælp at hente.
8. juli 2014