Sikken' en ventetid!
Kobber kan pudses op til guld! Sådan er lidt min fornemmelse af Minimotor i Kolding.
For over en måned siden køber jeg en brugt ZXR-400 ved dem, og alt går upåklageligt. ZXR'en er droslet til 34HK da jeg køber den, men jeg får ikke papirer med på det. Da jeg et par dage efter ringer til Søren fra Minimotor, lover han at finde ud af noget til mig, og vil efterfølgende ringe tilbage(4 uger siden).
Da jeg så i sidste uge konstaterer at mit kædekit er slidt, ringer jeg til Minimotor(Da det med droslingen kan være en fejl, og jeg tror på det bedste i mennesker) for at bestille et nyt ved dem.
De lover mig at jeg får mit kædekit efter helligdagene(tirsdag) og alt er i sin fineste orden. Da jeg så torsdag ikke har fået mit kædekit ringer jeg til Minimotor, for at forhøre mig om situationen, og sjovt nok står min pakke på gulvet usendt. Minimotor vil så sende den straks, og i dag Fredag er der intet dukket op. Efter et opkald til Minimotor og oplysning om Track&Trace nummer kontakter jeg Post Danmark, som aldrig har haft min pakke i deres system.
Status er nu: Jeg står uden kædekit som skulle leveres for 4 dage siden, De har ikke ringet tilbage ang. papirer på drosling, og jeg fortryder at jeg tror på det bedste i mennesker.
Jeg håber ikke denne behandling rammer jer!