Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Bouwen met een gerust hart! Wij zijn zeer tevreden over Miniflat en in het bijzonder over Xander die ons goed begeleidt heeft doorheen het hele proces! Luc werd aangesteld als projectleider en dee... Se mere
In zee gaan met Miniflat heeft ons een heerlijke tuinkamer opgeleverd. De besprekingen met Filip zijn aangenaam verlopen. Het mailverkeer is correct gebeurd. In de voorbereidingsfase verliep h... Se mere
Een veranda op maat of een pergola, een overkapping voor uw terras of een stalen orangerie op maat? Bij Miniflat voorzien wij u graag van optimaal advies
Korspelsesteenweg 96, 3581, Beverlo, Belgien
Was bij mijn moeder op bezoek en viel achterover van de kwaliteit en rare afwerking, veel vreemde onderaannemers over de vloer gekregen die regelmatig werden ingewisseld voor een ander, geen communicatie tijdens de werken. Letterlijk het oude menske in de zeik genomen door b en zijn cornuiten. Ze had achteraf nog geklaagd over de mankementen binnen en buiten maar dan werd er weer gedreigd met advocaten en dergelijke waardoor een alleenstaand menske niks kan doen aangezien ze haar laatste spaarcentjes aan deze waardeloze veranda heeft gespendeerd en geen geld meer over heeft voor advocatenkosten. Verkopen deden ze graag en daar houd het op 🙃. Ondertussen andere firma de mankementjes laten oplossen waardoor ikzelf ook al paar duizendjes kwijt ben die ik aan mijn moeder cadeau heb gedaan, maar daar doe je het voor een menske dat in haar veranda tot rust komt op een zonnige dag. Spijtig dat ze bij deze firma er anders over dachten.

Besvarelse fra Miniflat
In zee gaan met Miniflat heeft ons een heerlijke tuinkamer opgeleverd.
In de voorbereidingsfase verliep het niet echt zoals we gewenst hadden.
We mogen de montageploegen een pluim geven voor hun vriendelijkheid, deskundigheid en ook beleefdheid.
Constructie, afwerking zijn van kwaliteit.
Tekortjes zijn correct aangepast. De hele ploeg stond ook open voor onze wensen!
We genieten iedere dag heerlijk van onze glazen tuinkamer als aanvulling op ons huis. Enorm veel licht, het tuinzicht en de rust.
Dank aan iedereen die hieraan zijn steentje heeft bijgedragen.
MC Plessers
In navolging van de zeer constructieve bespreking van ons project gisteren, waar het ontwerp volledig op onze maat afgestemd werd, wensen wij onze grote tevredenheid aan te geven.
Mede dankzij dit zeer aangenaam overleg hebben wij voor de volle 100% vertrouwen in jullie onderneming, en zien wij onze samenwerking volledig zorgeloos tegemoet.
Graag ook een speciale vermelding voor medezaakvoeder, Xander Pruvoost, die elke belofte ook effectief waar maakte en steeds correct was in zijn verkoop!
Oprechte dank hiervoor!
UPDATE:
Ook tijdens de uitvoeringsfase verliep alles zoals gewenst. Luc nam telkens zijn verantwoordelijkheid tijdens de werfopvolgingsmomenten, waardoor steeds zeer kort op de bal gespeeld kon worden. Ieder voorval werd adequaat en spoedig opgelost. Ook aan onze detailopmerkingen en wensen werd keer op keer een passend gevolg gegeven.
Kortom, onze samenwerking met Miniflat hebben wij als enorm aangenaam ervaren. Wij kunnen iedereen alleen maar aanraden om met hen in zee te gaan!
@Xander Pruvoost en @Luc Croughs een echt topteam, doe zo verder!
Mvg,
Ellen en Bram
Deinze
Wij zijn volop in de voorbereidende fase om onze droom leefveranda te laten plaatsen door Miniflat. Ook tijdens die fase staan de mensen u bij met raad en daad. Maken tijd voor u om de nodige uitleg te doen en om u verder te helpen als er zich problemen voordien. Bieden voor alles een oplossing. We kijken met een gerust hart toe naar de plaatsing van onze droom veranda. Xander is de geknipte persoon om u te overtuigen te kiezen voor Miniflat en staat in nauw contact met zijn klanten . Fam Soenens Ingelmunster
Bouwen met een gerust hart!
Wij zijn zeer tevreden over Miniflat en in het bijzonder over Xander die ons goed begeleidt heeft doorheen het hele proces! Luc werd aangesteld als projectleider en deed zijn job zoals het hoort, niks op aan te merken.
Arif was hoofd plaatser en heeft met wat hulp in amper 6 dagen de volledige constructie geplaatst. Hij was uiterst bekwaam, professioneel, vriendelijk, punctueel en ging pas weg toen alles 100% in orde was.
We zijn super enthousiast met het resultaat en zouden Miniflat aan iedereen aanraden!
Topservice en kwaliteit. Alle afspraken perfect nagekomen en deskundige sales account Filip Van Ham heeft zijn job uitstekend gedaan. Proficiat!!
Renovatieproject met strakke uitbouw via Miniflat.
De ideale locatie voor onze nieuwe keuken met heel veel daglicht en zicht op tuin en terras.
Hartelijke ontvangst bij Miniflat. Duidelijke uitleg , correcte prijzen en vlekkeloze opvolging . Onze dank aan Filip ( verkoop ) , Tess ( werfvoorbereiding en opvolging ) en de montageploeg.
Wij zijn super tevreden van het eindresultaat!
Filip heeft ons goed geïnformeerd, We kregen een eerlijke prijsberekening, een perfecte plaatsing van een renovatieproject en vooral een prima na-service (vocht in 1 glas wat snel opgelost werd). Heel tevreden gaan we nog lang kunnen genieten van onze vernieuwde tuinkamer.
Mooie showroom met veel gezelligheid ingericht. Heel vriendelijke, open en professionele ontvangst door Glenn. Correcte informatie, gedetailleerde offerte waarin ze oor hebben naar wensen en mogelijkheden.
Wat er wordt gebouwd is goed.
Voor de after service niemand te vinden.
Kleine slordigheden, die na regelmatig telefonisch contact, nooit worden opgelost.
Er wordt veel aandacht geschonken bij het binnen halen van de order. Maar zodra deze binnen is, zakt het enthousiasme.
Na een lange zoektocht tussen veranda bouwers/leveranciers ben ik bij Miniflat Veranda's uitgekomen. Eerst via de website van Miniflat een prijssimulatie aangevraagd. De prijs viel heel erg mee. Daarna naar de showroom gegaan om te kijken welke materialen en stijlen bij ons huis het meest passen (ons huis is van 1908)
In de showroom was ik verwelkomd door een vriendelijke en vooral professionele medewerker. Glen heeft samen met me de tekeningen van ons huis grondig bestudeerd en over een week kwam hij met een passend voorstel. Ik was zeer verast door zijn diepe kennis van materie en zijn technisch achtergrond. Samen hebben we tot een perfecte veranda uitgekomen en de prijs is zeer aantrekkelijk. Ik heb zonder enkele twijfels een contract met Miniflat afgesloten. Nu moet ik nog een vergunning afwachten en als dat verleend wordt dan komt de volgende stap in onze planning: de veranda wordt ter plaatse keurig aangemeten en in productie gezet. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de service van Miniflat. Dat is echt een aanrader voor iemand, die naar een goede prijs-kwaliteit verhouding zoekt.
Snelle respons op mijn vraag naar meer informatie, flexibel voor afspraken vast te leggen, deskundige uitleg bij plaatsbezoek, vlotte communicatie.
Foute prijsofferte maar wel een mooi "glazen huisje".
Wij hebben een slechte start gehad bij miniflat.
Met het berekenen van de prijsofferte zijn er fouten gemaakt. Bij aanvang hebben ze een prijsofferte berekent a.d.h.v. verkeerde maten met als gevolg een meerprijs van 6893€.
Ze hebben hun niet gehouden aan de vooropgestelde prijsofferte.
De montage van de veranda is wel goed verlopen. Het is zeer degelijk materiaal en mooi afgewerkt!
Na de plaatsing waren er nog wat gebreken en die zijn ze binnen de week na de plaatsing komen oplossen.
Jammer dat het bij aanvang zo fout is gelopen maar aan het einde van de rit zijn we toch wel tevreden.
Topervaring met Miniflat! Dirk heeft ons fantastisch geholpen, en in tweede instantie heeft Bert voor een perfecte opvolging gezorgd! Alles volgens afspraak geplaatst, en perfect afgewerkt! Een half jaar later trokken bij extreme warmte de profielen van de grote schuifdeuren wat (3 op 3meter, gevel glas van 11m op zuiden gericht)), en ook daar, perfect opgelost! Stevige extra versteviging geplaatst, en nu jaren later nog steeds perfect! Een aanrader! Onze 'studio' was net klaar voor Corona uitbrak, en nu werk ik nog steeds van thuis uit. Bijna elke dag, met zicht op onze groene tuin! Een plezier! We hebben met mijn firma, Hus interieur, de inrichting voor ons rekening genomen en raden Miniflat nog elke keer aan aan al onze klanten en vrienden. Oprechte dank dus ;-)
Toen we vorig jaar op zoek waren naar een poolhouse. Werden we door vrienden aangeraden om langs Miniflat te gaan. De verkoper maakte een mooie grafische uitwerking en het was meteen liefde op het eerste zicht. De prijs was nogal hoog, dus gingen we vergelijken. De andere bedrijven waren zeker goedkoper, maar alleen bij Miniflat zat het gevoel zo goed. De plaatsing en planning liepen heel vlot. Een ruit raakte beschadigd, maar Miniflat ging hier meteen achteraan. Afwerking en looks echt heel mooi en netjes. Ondanks de twijfel over de meerprijs zijn wij heel tevreden over onze keuze!
Hartelijk bedankt aan heel Team Miniflat!
Een tuinkamer gekocht bij Miniflat. De verkoper nam geruime tijd om ons verder te hepen en maakte een mooie offerte op maat. Veel kennis over het inwerken in ons bestaand dak, wat zeker niet eenvoudig is. Planning afspraken werden steeds netjes opgevolgd. De bouwpartners voor de ondergrondse werken leverde netjes werk! Iedere ochtend genieten wij van onze lichtrijke woonuitbreiding!
Een bedrijf om op te rekenen!
Onze zoektocht starte in 2015, we zochten een mannier om een meerwaarde te creëren aan onze woning. Via een rekentool op hun website kwamen we bij Miniflat uit. De vertegenwoordiger hielp ons professioneel en doelgericht verder. Van planning tot montage liep alles zeer strak en correct. Termijnen werden goed opgevolgd en de afwerking was top! Wij genieten nog altijd van onze mooie tuinkamer. Zeker een aanrader !
De tuinkamer is mooi, maar afwerking, service en communicatie zijn slecht. Dan nog niet te spreken over de onderaannemers
Ik tekende ooit een contract met Miniflat nadat de verkoper nogal opdringerig thuis was geweest.
De dag nadien heb ik gemeld dat ik het toch niet zou doen.
Minflat heeft een advocaat ingeschakeld en ik heb bijna 10.000 euro mogen betalen om ervan af te raken.
Goeie verkoper, slechte firma Miniflat . Nu ga ik een andere firma zoeken voor mijn veranda.

Besvarelse fra Miniflat
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.