Kun de bedste anbefalinger herfra! :-) Bestilte en jakke på deres hjemmeside lidt over midnat d. 8., fik besked om, at den var afsendt d. 8. klokken 9 og modtog pakken dagen efter. Desværre var jakken... Se mere

Jeg har lige modtaget den fineste og lækre UV-badedragt. Bestilte sent søndag aften og tirsdag morgen da jeg vågnede havde jeg allerede modtaget en SMS om at min pakke kunne afhentes i den valgte pa... Se mere

Bestilte en forede regndragt til min søn. Dragten var sat ned til 249,- hvilket jo er en fantastisk pris til sådan en kvalitet. Der stod at der kunne forekomme længere levering grundet udsalg, men dra... Se mere

Fin webshop med gode tilbud på off season varer, hvor der er meget at spare. Hurtig levering, hvilket ikke altid er en selvfølge. Det kan varmt anbefales at handle hos Mini A Ture. Blot et enke... Se mere

1. Børnetøjsbutik
  2. Overtøjsbutik
  3. Badetøjsbutik
  4. Vintersportsbutik
  5. Vintertøjbutik

Hos MINI A TURE får du premium og holdbart kvalitetsovertøj produceret i primært genanvendte materialer. Dansk design af lækkert, funktionelt overtøj i en holdbar kvalitet, der holder til alle slags udendørs aktiviteter. Vores overtøj har mange tekniske kvaliteter såsom vind- og vandtæt og åndbart. Hvorfor handle hos MINI A TURE: - Fri fragt ved køb over 499 DKK - Gratis retur - 30 dages returret - Vi er den officielle brandshop med flest farver og størrelser. - Vi leverer hurtigt - kun 1-2 hverdage. - Vi er medlem af e-mærket, som er din sikkerhed, når du handler på nettet. Så du kan trygt handle hos os.

4,1

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Hurtig levering af fine varer

Super hurtig levering - og fine fine varer. Jeg er meget tilfreds igen.

9. april 2017

Hej Sara

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Jeg elsker at jeg kan betale med Forbrugsforeningen!

9. april 2017

Hej C

Købt igår - modtaget idag

Bestillingen blev afsendt samme dag og jeg modtag den dagen efter.

Hej Louise

Anbefalet!

Bestilte ved stort udsalg, hvor siden gik ned pga. mange kunder og alligevel lykkedes det at sende ordren samme dag. God information omkring evt. forsinket levering pga. travlhed, hvilket så ikke blev relevant :)

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse. :)

Hurtig levering. Modtog varen dagen efter bestilling 👌

Hej Kamila

Tak for din gode anmeldelse.

Super

Super hurtig levering og skøøønt kvalitet

4. april 2017

Hej

Lækker jakke

Lækker jakke. Hurtig ekspedition. Dog virker hjemmesiden meget tung og outletsiden kunne jeg slet ikke tilgå... browseren svarede simpelthen ikke. Desuden ærgerligt at samarbejdet med FBF ophører...

31. marts 2017

Hej Julie

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at siden har været langsom, da du besøgte den

Meget tilfreds

Hurtig service og levering. Fine varer. Hjemmeside en smule langsom at navigere på

13. marts 2017

Hej Mai

Mange tak for din anmeldelse. Vi er opmærksomme på, at sitet ikke er så hurtigt og arbejder på at optimere det.

Alt i orden

Lækre varer til super gode udsalgspriser :-) hurtig levering og alle varer var med

19. februar 2017

Hej Louise

Mange tak for din anmeldelse. :)

Perfekt service

Service ud over det sædvanlige og hurtig levering. Kan helt klart anbefales.

19. februar 2017

Hej Nynne

Mange tak for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for.

Dyr og dårlig oplevelse

Havde købt to varer på hjemmesiden. Den ene vare levede langt fra op til billederne og på den anden vare var syningerne virkelig grimme, især dem forrest, som man så mest. 29 kr i forsendelse og 49 kr i returporto kostede denne oplevelse.

18. februar 2017

Hej Michella

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse!

Der er desværre ingen, der kan huske at have været i dialog med dig omkring sagen for, hvis varen ikke er syet pænt, skal du selvfølgelig have en ny tilsendt uden beregning. Vi beklager, at den anden vare ikke levede op til billedet. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på miniature@miniature.dk

👍🏻

Anbefaler denne forhandler

17. februar 2017

Hej Kirsten

Mange tak for din anbefaling.

ELSKER MINI A TURE

det lækreste børnetøj ever. Overtøj er er lige som det skal være mht vandsøjletryk / vindtæt. Smudsafvisende osv!! Utrolig kundeservice, kontaktede dem vedr en Heldragt til 400 der havde et hul på ærmet fordi syningen slet ikke havde fået fat (helt ny) de sendte en ny med det samme og jeg skulle ikke have besvær med at sende den "gamle" tilbage . Har 3 unger og de har alle sammen mini a ture jakker i flertal

13. februar 2017

Hej Lina

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi har kunne udbedre fejlen på tilfredsstillende vis, og vi håber, at du bliver glad for tøjet. :)

MINI A TURE

Super kvalitet og hurtig forsendelse.

Har mest erfaring med deres overtøj og det er godt og varmt og slidstærkt. 👍🏼 Eneste minus er måske at det er lidt tungere end andre mærker (relevant for flyverdragter) men kvaliteten er i top!
NB: overtøjet er stort i størrelsen. :)
Hurtig levering, pt gratis fragt.
Alt i alt et super mærke jeg vil anbefale.

12. februar 2017

Hej Eva

Mange tak for din fine anmeldelse. :)

Fuld tilfredshed

Fuld tilfredahed med behandlingen af mine varer.

11. februar 2017

Hej

Mange tak for din anmeldelse! :)

Super

Kvalitetsprodukter og hurtig levering, samt fantastisk service :-)

5. februar 2017

Hej Sofie

Tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for.