Sandager Advokater

3. Advokatfirma
  4. Sagfører
  5. Advokat med speciale i personskade
  6. Procesadvokat

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Min Erstatningsadvokat. Vi er en del af Ret & Råd Scheibel med 9 advokater, hvoraf 2 arbejder i afdelingen for erstatningsret som primære arbejdsområde.

Sandager advokater kan varmt anbefales

Sandager advokater kan varmt anbefales. De har styr på tingene og yder en yderst professionel service. Svarer hurtig tilbage og giver løbende opfølgning i sagen. De er ærlige og troværdige.
5 stjerner til Lars Sandager, da det ikke er muligt at give 10 stjerner.

7. juni 2022

Det kan kun blive til en stjerne fordi …

Det kan kun blive til en stjerne fordi der skal gives en. Henvendte mig i januar 2016 til Sandager Advokater da jeg fik svar fra patientombuddet om at jeg var blevet fejlbehandlet med underbehandling i min hjertesvigtbehandling. Jeg er endt på en førtidspension og er så ked af dette. Den daværende advokat Michael Christensen var begejstret for sagen og mente den var lige til. jeg gjorde opmærksom på at der var mere , at jeg ligeledes først var blevet overbehandlet hvilket var dokumenteret flere steder i min journal. Dette skrev jeg tre gange og beskrev det også mundtligt . Jeg overlod i tillid sagen til Sandager Advokater og da der var gået 1½ år fik jeg en lille erstatning, men advokaten var positiv og mente at pga. overbehandlingen ( som ikke havde været over patientombuddet) at jeg ville kunne få omkring 1½ million kr i b.la tabt arbejdsfortjeneste. Da jeg et halvt år senere ikke havde hørt noget fik jeg det svar at min advokat var sygemeldt og Lars Sandager ikke ønskede at forsætte sagen. Jeg prøvede så selv at anmelde overbehandlingen til patienterstatningen men det var ligenøjagtig for sent. Jeg blev så gal over at advokaten ikke havde styr på den slags, det var derfor han var hyret. Jeg fik taget mig sammen og anmeldte sagen til advokatrådet og tænk jeg fik medhold . Nu har jeg henvendt til retshjælpen og det viser sig at det var forkert det jeg havde skrevet da jeg anmeldte overbehandlingen til patienterstatningen. Nu kræver Holbæk så erstatningen tilbage hvilket min advokat i Sandager havde forventet og nu står jeg alene om at skulle mestre en cevil sag i rette. Det kan jeg takke Sandager Advokater for. Lad være med at benytte dem med mindre du har en enkel klokkeklar sag.

14. november 2017

Fik da et godt råd gratis

Jeg havde et spørgsmål i en konkret sag, som en advokat ringede tilbage på. Reelt var det et på gode råd på fem minutter uden bøvl. Noterede hendes navn, hvis jeg vælger at starte en sag, men fik hurtigt et indtryk af, om de har forstand på tingene. Og intrykket var positivt.

21. december 2012